İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Bunlari senmi yaptin yoksa aynilarini kendinedemi yaptin?

Gelinlik modellerine bakiyordum bunlari gordum cok hosuma gitti. Senin yaptigin ise sahibini bulis :) guzel bi tevafuk olmus :)

yokk bunlar başkasının ellerii :D
benimkiler daha acemice ama güzeldii :D
düğün ne zman senin ? :D

yokk bunlar başkasının ellerii :D
benimkiler daha acemice ama güzeldii :D
düğün ne zman senin ? :D

Nasip olursa 10 agustos gibi. 7 eylul istiyorduk ama hollandada okullar acik oluyor ozaman dolayisiyla ablam gelemiyor o yizden burdaki yaz tatile ayarlamak zorunda kaldik yoksa 7-9-2013 nisandi 7-9-2014 dugin istiyorduk. Nasip hayirlisi olsun.
Cok hoslar ama ojeler

Nasip olursa 10 agustos gibi. 7 eylul istiyorduk ama hollandada okullar acik oluyor ozaman dolayisiyla ablam gelemiyor o yizden burdaki yaz tatile ayarlamak zorunda kaldik yoksa 7-9-2013 nisandi 7-9-2014 dugin istiyorduk. Nasip hayirlisi olsun.
Cok hoslar ama ojeler

hyırlısı olsunnn :D
tanrı mutlu etsin sizi :)

Sadece biraz olsun anlaşılmayı bekliyorum çok bişey istemiyorum ki ?

Derbinin olduğu gün 10 kasım! O derbiyi o güne koyanın. Yine dostluk beraberlik uçup gidecek öyle bi günde

Bir şehir yapmışlar, soğuk ama çok soğuk, bir de bu şehrin gecesini ayaz yapmışlar, elleri çatlak insanlar serpmişler sokaklarına, burunları kıpkırmızı olan insanlar, şehrin adını da Ankara koymuşlar. Yani kısaca, üşü ya kulum denilmiş bu şehrin insanına, üşüyoruz.

Ellerime Sinmiş Olan Çamaşır Suyu Kokusu Yaptığımız Ev Temizliğinin Ne Derece Şiddetli Olduğunun Kanıtı Niteliğinde..

- Aşkım üstümü değiştiricem.
+ Görüldü
(10:15)
- Yhaa aşkım bakmasana .s.ss

Az kaldı birazdan düğün başlayacak. kadıköyden alıp geleceğiz gelini..

bu arada uydudan seyretmek için ESPN veriyor düğünü .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri