---> İçinizde Birşey kalmasın..
gene o sarkı gene aynı duygular
gene o sarkı gene aynı duygular
Ailem de belli olup tum etleri yiyip yemedigim sorulduguna gore kendimi atabilirim balkondan asagi...
Gel de acikla inanmadigim dinin kurali oldugunu
Nasil kiz? Yazdigin cumleyi okudum bise anlamadim.ama ndemek istediginide merak ettim. Sormadan gecemedim kusura bakma. Ilk cumlende ne demek istedin?
Fransada ayri ayri ailelerde kalcaz projedeki arkadaslarimla , bu kisiler belli oldu mail attik iletisime gectik .
Tanisma faslindan sonra sorulan ilk soru yemek konusuyla ilgiliydi.
Tum etleri yiyip yemedigimi sordu kiz, gmail uzerinden konusuyoduk skype hesabina gececektik orda daha iyi anlatabilcegimi konunun uzun oldugunu soyledim. Nasil dile getircegimi dusunuyorum 13yasindaki bi kiza
erasmus mu yoksa aisec mi yapıyorsun?
Fransada ayri ayri ailelerde kalcaz projedeki arkadaslarimla , bu kisiler belli oldu mail attik iletisime gectik .
Tanisma faslindan sonra sorulan ilk soru yemek konusuyla ilgiliydi.
Tum etleri yiyip yemedigimi sordu kiz, gmail uzerinden konusuyoduk skype hesabina gececektik orda daha iyi anlatabilcegimi konunun uzun oldugunu soyledim. Nasil dile getircegimi dusunuyorum 13yasindaki bi kiza
Yok ya bu bir haftalik , comenius
Ha simdi anladim.
Acikca soyleyebilirsin canim. Avrupali insanlar bu konuda cok anlayisli. Zaten avrupalilarin hemen hemen hepsi muslumanlarin domuz eti yemedigini bilir.
13 yasindaki bir cocukta..
Is yerinde birdeyler dagittiklarinda bana ozellikle jelatinsiz ve domuz etsiz seyler getirirlerdi.
Seni anlayacaktir. Avrupayi ve avrupalilari sevmem ama (nekadar yigittirler onuda bilmem ama) haklarinida yemek istemem 1 konuda. Cok anlayisli ve sabirli insanlar. 1000 kere ayni soruyu sorsan anlamadin diye sabirla anlatirlar.
Gidip gelmistin bile sanki fransaya. Daha gitmedinmi?
onuda duydum ama her ünide anlaşmalı değil.
seneye ben erasmus yapıcam tabi izin çıkarsa
Ya oyle de , hani ben inanc dogrultusunnda yeme sikintisi cekmiyorum , aliskanlik olmadigi icin istemiyorum isin acikcasi
Bakalim ya , ailesi biliyodur mutlaka anlatir zaten eminim
Yok daha gitmedim, bu cumartesi saat onda adnan menderesten gitcez hayirlisiyla
Super olur, umarim cikar imkanin varsa kesinlikle git : )
Super olur, umarim cikar imkanin varsa kesinlikle git : )
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.