İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Bence maçın kırılma noktası Sabri'nin sarı kart görmesiydi... :D

Merkür retrosu sona eriyoorr..!Astrolojiyle kafayi bozmak da bir baska oluyor;s

Ailem de belli olup tum etleri yiyip yemedigim sorulduguna gore kendimi atabilirim balkondan asagi...
Gel de acikla inanmadigim dinin kurali oldugunu

Ailem de belli olup tum etleri yiyip yemedigim sorulduguna gore kendimi atabilirim balkondan asagi...
Gel de acikla inanmadigim dinin kurali oldugunu

Nasil kiz? Yazdigin cumleyi okudum bise anlamadim.ama ndemek istediginide merak ettim. Sormadan gecemedim kusura bakma. Ilk cumlende ne demek istedin?

Nasil kiz? Yazdigin cumleyi okudum bise anlamadim.ama ndemek istediginide merak ettim. Sormadan gecemedim kusura bakma. Ilk cumlende ne demek istedin?

Fransada ayri ayri ailelerde kalcaz projedeki arkadaslarimla , bu kisiler belli oldu mail attik iletisime gectik .
Tanisma faslindan sonra sorulan ilk soru yemek konusuyla ilgiliydi.
Tum etleri yiyip yemedigimi sordu kiz, gmail uzerinden konusuyoduk skype hesabina gececektik orda daha iyi anlatabilcegimi konunun uzun oldugunu soyledim. Nasil dile getircegimi dusunuyorum 13yasindaki bi kiza

Fransada ayri ayri ailelerde kalcaz projedeki arkadaslarimla , bu kisiler belli oldu mail attik iletisime gectik .
Tum etleri yiyip yemedigimi sordu kiz, gmail uzerinden konusuyoduk skype hesabina gececektik orda daha iyi anlatabilcegimi konunun uzun oldugunu soyledim. Nasil dile getircegimi dusunuyorum 13yasindaki bi kiza

erasmus mu yoksa aisec mi yapıyorsun?

Ha simdi anladim.
Acikca soyleyebilirsin canim. Avrupali insanlar bu konuda cok anlayisli. Zaten avrupalilarin hemen hemen hepsi muslumanlarin domuz eti yemedigini bilir.
13 yasindaki bir cocukta..
Is yerinde birdeyler dagittiklarinda bana ozellikle jelatinsiz ve domuz etsiz seyler getirirlerdi.
Seni anlayacaktir. Avrupayi ve avrupalilari sevmem ama (nekadar yigittirler onuda bilmem ama) haklarinida yemek istemem 1 konuda. Cok anlayisli ve sabirli insanlar. 1000 kere ayni soruyu sorsan anlamadin diye sabirla anlatirlar.

Gidip gelmistin bile sanki fransaya. Daha gitmedinmi?

Ha simdi anladim.
Acikca soyleyebilirsin canim. Avrupali insanlar bu konuda cok anlayisli. Zaten avrupalilarin hemen hemen hepsi muslumanlarin domuz eti yemedigini bilir.
13 yasindaki bir cocukta..
Is yerinde birdeyler dagittiklarinda bana ozellikle jelatinsiz ve domuz etsiz seyler getirirlerdi.
Seni anlayacaktir. Avrupayi ve avrupalilari sevmem ama (nekadar yigittirler onuda bilmem ama) haklarinida yemek istemem 1 konuda. Cok anlayisli ve sabirli insanlar. 1000 kere ayni soruyu sorsan anlamadin diye sabirla anlatirlar.

Gidip gelmistin bile sanki fransaya. Daha gitmedinmi?

Ya oyle de , hani ben inanc dogrultusunnda yeme sikintisi cekmiyorum , aliskanlik olmadigi icin istemiyorum isin acikcasi
Bakalim ya , ailesi biliyodur mutlaka anlatir zaten eminim
Yok daha gitmedim, bu cumartesi saat onda adnan menderesten gitcez hayirlisiyla

onuda duydum ama her ünide anlaşmalı değil. :D

seneye ben erasmus yapıcam tabi izin çıkarsa :D

Super olur, umarim cikar imkanin varsa kesinlikle git : )

Ya oyle de , hani ben inanc dogrultusunnda yeme sikintisi cekmiyorum , aliskanlik olmadigi icin istemiyorum isin acikcasi
Bakalim ya , ailesi biliyodur mutlaka anlatir zaten eminim
Yok daha gitmedim, bu cumartesi saat onda adnan menderesten gitcez hayirlisiyla

Super olur, umarim cikar imkanin varsa kesinlikle git : )

Tamam canim. Umarim guzel gecer.

Galatasaray Farkı Bu :R

1451454_581234065259201_613991778_n.png

Siteye girince sağ üstte bir yeni mesajınız var ibaresinin çıkardığı ses beni benden etti artık. DINN..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri