İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

insanları lafla dövmek gişbi bi huyum var bundan vaz geçmem lazım artık ...

Yine ne dedim 2 dakka icindede -rep aldim. Kimin damarina basiyorum acaba okadar cok merak ediyorumki.
-repinden dolayi degil vallaha sadece merak ediyorum kisileri . Kimin damarina bastigimi merak ediyorum sadece :)

He eyvallah..
Gercektende merak ediyorum ne yapayim.

Rep filan takip etme aliskanligim yok, ama son gunlerde takip ediyorum bakiyorum ki kizdirmismiyim birilerini diye.

Bu arada merakimi giderdigin icin +rep kardesim.
Ha yanlis anlama etkiye tepki olayi degil gercektende merakim gittigi icin bu rep.
Yada -verdin diye darilacak kirilacak hic degilim. Insanlar begendigi gibi begenmeyede bilir.
Dedigim.gibi sadece merak. Son gunlerde arttigi icin dikkatimi cekti - ler. O yizden son gunlerde takipteyim kizmismlar diye.

He eyvallah..
Gercektende merak ediyorum ne yapayim.

Rep filan takip etme aliskanligim yok, ama son gunlerde takip ediyorum bakiyorum ki kizdirmismiyim birilerini diye.

Bu arada merakimi giderdigin icin +rep kardesim.
Ha yanlis anlama etkiye tepki olayi degil gercektende merakim gittigi icin bu rep.
Yada -verdin diye darilacak kirilacak hic degilim. Insanlar begendigi gibi begenmeyede bilir.
Dedigim.gibi sadece merak. Son gunlerde arttigi icin dikkatimi cekti - ler. O yizden son gunlerde takipteyim kizmismlar diye.

Kızdığım için vermedim abla. Kızsam reple filan uğraşmam :) Ki bu kadar önemli birşey olduğunu sanmıyorum...

Her neyse sadece bir yorum hoşuma gitmedi...
Hepsi bu. Ayrıca ilk defa verdim bunu da belirteyim.

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] hahaha

3 olmuş :R neyse xD

Kızdığım için vermedim abla. Kızsam reple filan uğraşmam :) Ki bu kadar önemli birşey olduğunu sanmıyorum...

Her neyse sadece bir yorum hoşuma gitmedi...
Hepsi bu. Ayrıca ilk defa verdim bunu da belirteyim.

Yok iste kardesim benim. Yanlis anlama diye aciklama yapiyorum. Bende kizip kirilmam yani :)
Merak huyumun cani ciksin.

Dedigim gibi begeni oldugu gibi begenmemede olacak elbet. :)
Eyvallah kardesim.

Buyutme degil benimkisi yanlis anlama. Demekki baskasi kafayi takmis bana :)

Replerim 0 olsa umurimda olmaz. Bu konida aciklama yapmama bile gerek yok. Repten korksam bukadar tepki almayi goze alip yorumlarimda israrci olmam.

Benim fazla rep verme aliskanligim yok acikcasi. Aklima gelmiyor fazla coook begendigim.birsey oldugunda ama bugune kadar hic - vermedim. Bana gore degil - vermek. Ama tabiki bu bir secenek meselesi. Birsey diyemem

Ayy bu huyumunda cani ciksin. Kisa yazamiyorum :)

Neyee kural ihlali yapmak istemem. Hayirli geceler kardesim.
Yanlis anlasilmak uzer beni. Sakin yazdiklarimi sitem olarak algilama olurmu yada ustunde durdugumu dusunme ben sadece kisa yazamiyorum hepsi bu :)

Yok iste kardesim benim. Yanlis anlama diye aciklama yapiyorum. Bende kizip kirilmam yani :)
Merak huyumun cani ciksin.

Dedigim gibi begeni oldugu gibi begenmemede olacak elbet. :)
Eyvallah kardesim.

Buyutme degil benimkisi yanlis anlama. Demekki baskasi kafayi takmis bana :)

Replerim 0 olsa umurimda olmaz. Bu konida aciklama yapmama bile gerek yok. Repten korksam bukadar tepki almayi goze alip yorumlarimda israrci olmam.

Benim fazla rep verme aliskanligim yok acikcasi. Aklima gelmiyor fazla coook begendigim.birsey oldugunda ama bugune kadar hic - vermedim. Bana gore degil - vermek. Ama tabiki bu bir secenek meselesi. Birsey diyemem

Ayy bu huyumunda cani ciksin. Kisa yazamiyorum :)

Neyee kural ihlali yapmak istemem. Hayirli geceler kardesim.
Yanlis anlasilmak uzer beni. Sakin yazdiklarimi sitem olarak algilama olurmu yada ustunde durdugumu dusunme ben sadece kisa yazamiyorum hepsi bu :)

Hayırlı geceler ablacım :)

Ister 3 ister 5 kez olsun fark etmez. Kisisellestirmem asla..

Ne kissellestiririm nede dusuncemi degistitirim (tabi mantikli gelmedigi surece) mantigima yatan bir dusunceyi benimserim. Kabullenirim ve bunuda acik yureklilikle soylerim.)

Boyle dusunuyorum. Yapacak birsey yok.
Ahh tayip ahh :)) senin yuzunden hep bunlar ama canin sagolsun. :)))

Ev arkadasimin saclari kisacik erkek gibi kiz, yanlis anlasilmasak bari..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri