İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

bu şarkı benim düşüncelerimi anlatmak için mi yazılmış yahu :))

Güntaç Özdemir-Yine Gelir

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]

İçimdekileri yazmadan geçemeyeceğim.

Elindeki yetkileri sırf düşüncemi beğenmediğin için kullanmamalısın Asi Ruh.

Yorumumda forumda veya forum dışında herhangi birine hakaret veya küfür yok.Argo vs yok.Üstelik alttaki yorumumda da o yorumu neden yaptığımı da belirttim.Cımbızla laf seçip sadece düşüncelerimi beğenmediğin için ceza vermen senin ne denli taraflı bir kişiliğinin olduğunu apaçık ortaya koyuyor.Daha önce yetkilerin yokken sadece muhalefet oluyordun şimdi yetkilerini konuşturuyorsun.

kimse kimsenin görüşüne katılmk zornda değil geçmişin intikamını dünden alacaksın bugünden değil.

diyorsun ancak görüşüme saygı gösteremeyip dediklerinle çelişiyorsun.

Bana faşist diyorsun ancak faşistliği kendin yaptığının farkına bile varamıyorsun.Birçok forumda yöneticilik yaptım.Kendi kurduğum forum sitem var.Orada benimle çelişen birçok düşünce vardı halen de var.Ateisti var deisti var sağcısı var solcusu var.İstersem hepsini bir dakika da yasaklayabilirim ama ben düşüncelere saygılı olmayı öğrendim.O yorumun altındaki yorumu okusaydın veya sadece orayı görmek istemeseydin anlardın.

Tabi sen anlamak istemezsin zaten insanları doğulu batılı diye ayıran zihniyetten ne beklenir?

Son olarak başbakana diktatör diyen zihniyet görüşümü beğenmediği için ban veriyor ve diktatörlüğün kralını yapıyor.

Sonra da düşünce özgürlüğü.

Şimdi sen görüşlerimi beğenmeyip bir ban daha verirsin istediğin kadar ceza ver düşüncelere engel olamazsın.

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]

İçimdekileri yazmadan geçemeyeceğim.

Elindeki yetkileri sırf düşüncemi beğenmediğin için kullanmamalısın Asi Ruh.

Yorumumda forumda veya forum dışında herhangi birine hakaret veya küfür yok.Argo vs yok.Üstelik alttaki yorumumda da o yorumu neden yaptığımı da belirttim.Cımbızla laf seçip sadece düşüncelerimi beğenmediğin için ceza vermen senin ne denli taraflı bir kişiliğinin olduğunu apaçık ortaya koyuyor.Daha önce yetkilerin yokken sadece muhalefet oluyordun şimdi yetkilerini konuşturuyorsun.

diyorsun ancak görüşüme saygı gösteremeyip dediklerinle çelişiyorsun.

Bana faşist diyorsun ancak faşistliği kendin yaptığının farkına bile varamıyorsun.Birçok forumda yöneticilik yaptım.Kendi kurduğum forum sitem var.Orada benimle çelişen birçok düşünce vardı halen de var.Ateisti var deisti var sağcısı var solcusu var.İstersem hepsini bir dakika da yasaklayabilirim ama ben düşüncelere saygılı olmayı öğrendim.O yorumun altındaki yorumu okusaydın veya sadece orayı görmek istemeseydin anlardın.

Tabi sen anlamak istemezsin zaten insanları doğulu batılı diye ayıran zihniyetten ne beklenir?

Son olarak başbakana diktatör diyen zihniyet görüşümü beğenmediği için ban veriyor ve diktatörlüğün kralını yapıyor.

Sonra da düşünce özgürlüğü.

Şimdi sen görüşlerimi beğenmeyip bir ban daha verirsin istediğin kadar ceza ver düşüncelere engel olamazsın.

Anlayana kadar oku.Hala daha anlamıyorsan senin için elimden gelen birşey yok.

senin hamurunu kinle yoğurup , tohumuna nefret mi katmışlar.?
muhafazar görüşünün altındaki bu faşistliğin uzantısı nedir ?
en sevmediğim ve banal bulduğum zırvalık şeriat geliyor efsanesi ile kafandaki şeriatın ceza hukukundaki kısasa kısasların ortak buluşmasını nasıl açıklayabilirsin ?
50 yıldır bu ülkeye çift kale maç yaptırdılar sağcı solcu,türk kürt,alevi sünni,a partisi b partisi , başı açık başı kapalı,kızlı erkekli .bu kadar ayrıştırmayı nerden öğrendin ?
yoksa doğulu zekanın ayrıştırılmış erkek çocuğu ürünümüsün ? ( bende doğuluyum )
düşünce özgürlüğünün olduğu ( yada olduğunu sandığınız ) bu ülkede normal bir forumda bile ifade edememenin ne demek olduğunu anlayabiliyor musun ?
ve banlanma sebebin söylediklerinin düşünce özgürlüğünün dışına çıkıp başkalarının özgürlüklerine dokunduğunun farkına varabilecek misin ?

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] hos geldin tekrardan kardesim. Umarim beni burada yalniz birakip gitmezsin.
Birdahaki genel secimlere yani tekrar akp lider olana kadar bu sitede olucam.tabiki banlanmazsam secimden sonrada burda olucam. Umarim sende banlanip beni yalniz birakip gitmezsin kardesim :)

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] hos geldin tekrardan kardesim. Umarim beni burada yalniz birakip gitmezsin.
Birdahaki genel secimlere yani tekrar akp lider olana kadar bu sitede olucam.tabiki banlanmazsam secimden sonrada burda olucam. Umarim sende banlanip beni yalniz birakip gitmezsin kardesim :)

Hoş buldum ablacım.. :)

Çok büyük bir durum olmadığı müddetçe hakaret etmem,argo kullanmam ama düşüncemden dolayı ban yersem de yapacak bir şey yok ablam..

Öksür öksür içim dışıma çıktı zaten birşey kalmadı, bu ne ya :/

yeşil rica ediyorum lütfen herşeye burnunu sokma.
git baskalarına laf at,sataş,uhabbet et mümkünse ama benden uzak allaha yakın ol.

Sana ne oluyor ki?
Kendi kendine gelin guvey olmussun. Sana dedigimi kim dedi?
Kendini bukadar ciddiye alip onemseme. Sana degildi o yorum. Sen git cimbizlanacak yorumlara bak. Bana bulasma

Hatıran sormaz nasıl halim?
Her gece nöbet yazar.
Görmedim ben başka mevsim,
Burada her gün sonbahaaaaaar.

Yaa mesaj sayım bi 500 olsa da şu kullanıcı adımı değişsem.
Bu ne böyle ergen gibi yaaa :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri