---> İçinizde Birşey kalmasın.. Napak Ölek Mi :D
Ivy Bayan Üye 7 Kas 2013 #3,002 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Suskunluk soylu bir meydan okumadir ama soysuz insanlara o da işlemiyor, ne yapsan olmuyor bazeeeeeennnn..!
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Suskunluk soylu bir meydan okumadir ama soysuz insanlara o da işlemiyor, ne yapsan olmuyor bazeeeeeennnn..!
fbugur07 Kayıtlı Üye 7 Kas 2013 #3,003 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ozgur20' Alıntı: [MENTION=161720]fbugur07[/MENTION] şaka filan Ankara'ya gidiyoruz la Genişletmek için tıkla ... [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] hey Allahım yaa xD
---> İçinizde Birşey kalmasın.. ozgur20' Alıntı: [MENTION=161720]fbugur07[/MENTION] şaka filan Ankara'ya gidiyoruz la Genişletmek için tıkla ... [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] hey Allahım yaa xD
Gözde' Bayan Üye 7 Kas 2013 #3,004 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Facebook hesabima giremiyom iki hafta olduuuu :M
H HaDeS Kayıtlı Üye 7 Kas 2013 #3,005 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Mutluluğun garantisi yok, Değerini bilin....
S Stinko Kayıtlı Üye 7 Kas 2013 #3,006 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bekara ev vermiyolar, evi olmayana kız vermiyolar, kızı olmayanı mekana almıyolar. bu ne yaman çelişkidir.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bekara ev vermiyolar, evi olmayana kız vermiyolar, kızı olmayanı mekana almıyolar. bu ne yaman çelişkidir.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Kas 2013 #3,008 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. K : Kıymetlim A : Çok hoşuma gitti bu söz K : Hoşuna gidicek tabi ben söylüyorum çünkü A : Zorunda mıyım ? Alla Alla .. Hoşuma Gitmek Zorunda mı ? K : Sevdiğin söyleyince gitmek zorunda o kadar A : Sevmiyorum Seni K : he he .. :eda:
---> İçinizde Birşey kalmasın.. K : Kıymetlim A : Çok hoşuma gitti bu söz K : Hoşuna gidicek tabi ben söylüyorum çünkü A : Zorunda mıyım ? Alla Alla .. Hoşuma Gitmek Zorunda mı ? K : Sevdiğin söyleyince gitmek zorunda o kadar A : Sevmiyorum Seni K : he he .. :eda:
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Kas 2013 #3,011 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. bugün Fenerbahçeli oluşumun tam 20.Yılı
Gözde' Bayan Üye 7 Kas 2013 #3,012 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gomşumuz oluyo o bizim Dedeye sahip cikalim
yesil83 Bayan Üye 8 Kas 2013 #3,017 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Adamin biri goster sacma dedigin konulari kilitleyeyim demisti, ama simdi kendisi onsacma konuya yorum yapiyor. ))
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Adamin biri goster sacma dedigin konulari kilitleyeyim demisti, ama simdi kendisi onsacma konuya yorum yapiyor. ))
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Kas 2013 #3,019 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. sabah sabah benım dısında bunları bırı uyandırca bıse oluor :s beklenmeyen bır mısaıfr var
---> İçinizde Birşey kalmasın.. sabah sabah benım dısında bunları bırı uyandırca bıse oluor :s beklenmeyen bır mısaıfr var
Valetta Bayan Üye 8 Kas 2013 #3,020 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sabah sabah ders çalışıcam diye geldim ama yok abi yok içimde yok