İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

"Ben böyle bir şeyi kaldıramam baba. Allah aşkına şunu alıp kafama vurur musun bir tane? Ben bunu kaldıracak durumda değilim. O kadar hızlı vur ki uyandır beni bu rüyadan, uyanamazsam da göm baba beni buraya..."

Nerede bunlar? Forumda yok orda yok burda yok? neden offline?

Bize ikili oynadıklarını sanan insanlara aslında biz ikili oynardık, nasıl da gülerdik hallerine Can. Anlatırlardı, bilmezlikten gelip dinlerdik. Bildiğimiz halde bilmiyoruz gibi susardık, ama arkalarından öyle gülerdik ki... :) Onlar da bizimle dalga geçtiklerini sanırlardı. Hele hele mesajlaşmaları senden gizliymiş gibi gösterip, aslında hepsini aynı zamanda sana göndermem yok muydu?! Vardı tabii, ne şamata olurdu yaa, sabaha kadar gülerdik :)

1 aydır gülmeyi, kahkaha atmayı unuttum ben. Hani derdin ya 'Biraz sessiz gül, herkes bize bakıyor.' diye, ben de sana kızardım. Şimdi o kahkahaların hiçbiri yok Can. Sadece bu kabustan uyanmak istiyorum artık.

Geçen gün bir arkadaşla tartıştık. 'Madem böyle diyorsun, gidiyorum o zaman.' dedi bir mesajında. Aklıma geldin yine... Bana çok kızınca 'Gidiyorum Can.' derdin, ben de 'İnsan hiç Canından vazgeçebilir mi?' derdim de 'Yine gidemiyorum arkadaş yaa, doğru söylüyorsun. Canımı bırakıp nereye gidebilirim ki?' diye cevap verirdin. Söylesene, nerdesin Can?

Yani bilirdim bir kamyon şoförünün göğsündeki motor sesini,Uykuda bile dinlediğini.Yüzünde hasret belirtileri bulunan biri,Koynunda taşırdı bir aşk hikayesini.Kabuk bağlamış muska gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri