İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Sen gidince ne kadar yalnız olduğumu bir kez daha anladım. Dertlendiğim zaman hemen seni arardım, sen de 'İyi gün dostun olamasam da, kötü gün dostun oldum.' der dinlerdin. Aslında sen benim tek dostumdun.

Bir de kızınca derdin ki 'İşte senin bu yüzden hiç dostun yok!'. Ben de 'Bir sürü dostum var benim.' diyip üste çıkmaya çalışırdım ya, aslında dediğin doğruydu. Benim hiç dostum yok, kimseye kolay kolay güvenmem, herkese bir şüpheyle yaklaşırım, bilirdin. Bu yüzden öyle derdin zaten, ama seni hep onlardan farklı tuttum ben, bunu da biliyorsun.

Bunları anlatabileceğim, içimi dökebileceğim bir dostum, güvendiğim vs biri bile yok ki buraya yazıyorum...

Sen gidince ne kadar yalnız olduğumu bir kez daha anladım. Dertlendiğim zaman hemen seni arardım, sen de 'İyi gün dostun olamasam da, kötü gün dostun oldum.' der dinlerdin. Aslında sen benim tek dostumdun.

Bir de kızınca derdin ki 'İşte senin bu yüzden hiç dostun yok!'. Ben de 'Bir sürü dostum var benim.' diyip üste çıkmaya çalışırdım ya, aslında dediğin doğruydu. Benim hiç dostum yok, kimseye kolay kolay güvenmem, herkese bir şüpheyle yaklaşırım, bilirdin. Bu yüzden öyle derdin zaten, ama seni hep onlardan farklı tuttum ben, bunu da biliyorsun.

Bunları anlatabileceğim, içimi dökebileceğim bir dostum, güvendiğim vs biri bile yok ki buraya yazıyorum...

güzel kardeşim , biz burada birer aileyiz. herşeyini anlatıp bizimle paylaşabilirsin.

Yunus'un dediği gibi her zaman dinlemeye hazırız seni :)

amin cümlemizden güzel kardeşim , anlatmak istersen her zaman dinler/yanında oluruz unutma bunu , Allah sabırlar versin

Amin, tüm yakınlarına sabır versin inşallah. Yüce Allah'ım ondan rahmetini eksik etmesin, kabrinde huzur versin inşallah. Sağ olun, çok teşekkür ederim desteğiniz için.

bi şeylere sebep olmuşum madem susmak en iyi çözüm yapabileceğim başka bi şey yok

öyle yapsam suç oluyo böyle yapsam suç oluyo,yardım etmeye çalışıyorum ama olmuyo :S

benim yardıma ihtiyacım yok , kimseninde bi yere gitmesine gerek yok . + sohbet olmasın.

düşündüğüm gibi değildir umarım , derken neyi kastetti acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri