İçeri Alınan Paşalar ve Görüşleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçeri Alınan Paşalar ve Görüşleri

Bu arada sizlerin zihniyetinde olanlar ve sizler tartışırken bile saygısızlaşıyorsunuz.

Bakın bayanlar,baylar eğer saygı çerçevesi içerisinde kırmadan tartışabilecekseniz buyrun hodri meydan.Kanıtlarla,belgelerle konuşun.

Sizin dönüp dolaşıp geldiğiniz yer belli yok apoyu besliyorsunuz yok ülkeyi satıyorsunuz yok iki paket makarnaya vatan satıyorsunuz.Başka bildiğiniz yok zaten.

Çoğunuz videoya yorum ble yapmadı.Yapamazsınız zaten.Ancak boş muhalefetsiniz.

Kılıçdaroğlu gibi sadece boş muhalefet.

Al işte darbeci zihniyete örnek!!!Sadece akpye düşman olduğu için ülkesini satıyor hain.Bak bak birde tc yazmış isminin başına!!

20205_594303387298640_1371944956_n.jpg

Son düzenleme:

Bu arada sizlerin zihniyetinde olanlar ve sizler tartışırken bile saygısızlaşıyorsunuz.

Bakın bayanlar,baylar eğer saygı çerçevesi içerisinde kırmadan tartışabilecekseniz buyrun hodri meydan.Kanıtlarla,belgelerle konuşun.

Sizin dönüp dolaşıp geldiğiniz yer belli yok apoyu besliyorsunuz yok ülkeyi satıyorsunuz yok iki paket makarnaya vatan satıyorsunuz.Başka bildiğiniz yok zaten.

Çoğunuz videoya yorum ble yapmadı.Yapamazsınız zaten.Ancak boş muhalefetsiniz.

Kılıçdaroğlu gibi sadece boş muhalefet.

Al işte darbeci zihniyete örnek!!!Sadece akpye düşman olduğu için ülkesini satıyor hain.Bak bak birde tc yazmış isminin başına!!

20205_594303387298640_1371944956_n.jpg

İsmin başında Tc ?

İşte vatansever rock soulun dikkat ettiği nokta ne o dedikleri hoşuna mı gitti neden sadece orayı öne çıkardın dostum??

Vatanı mı ne kadar sevdiğimi bilecek kadar tanımıyorsun beni, herkese ahkam kesmeyi bırak. Kimse senin asker arkadaşın değil burda.

Ne dediğini bilmiyorsun sen bunun farkına varman için çabalıyorum ama kafa yapın bunu almıyor anlaşılan. Seninle tartışabilmemiz için önce mantıklı cümleler kurman lazım.

Bi adalet yerini buldu diyosun, bi o hakimin suçu diyosun, fotoğrafına cevap fotoğraf yayınlıyoruz saçma sapan konusuyosun anlamıyosun.

Tc yazmıyor orda neden Tc yazmış diyorsun ? Ben senin düşünmeden, incelemeden konuştuğunu görmeni istiyorum o yüzden Tc'ye dikkat çektim.

Ama sen anlamazsın.

Arkadaşlar konu kitlitlenmeden birileri ban yemeden susalım bence.

Vatanı mı ne kadar sevdiğimi bilecek kadar tanımıyorsun beni, herkese ahkam kesmeyi bırak. Kimse senin asker arkadaşın değil burda.

Ne dediğini bilmiyorsun sen bunun farkına varman için çabalıyorum ama kafa yapın bunu almıyor anlaşılan. Seninle tartışabilmemiz için önce mantıklı cümleler kurman lazım.

Bi adalet yerini buldu diyosun, bi o hakimin suçu diyosun, fotoğrafına cevap fotoğraf yayınlıyoruz saçma sapan konusuyosun anlamıyosun.

Tc yazmıyor orda neden Tc yazmış diyorsun ? Ben senin düşünmeden, incelemeden konuştuğunu görmeni istiyorum o yüzden Tc'ye dikkat çektim.

Ama sen anlamazsın.

Sizde dikkat edeceksiniz bende sizin asker arkadaşınız değilim.

O hakim sorununu neden dediğimi anlatsam anlamayacaksınız o nedenle açıklamayacağım.He istediğini düşün umrrumda değil.

Bak dostum senle konuşmaktan vazgeçtim diyorsun halen laf yetiştirmeye çalışıyorsun.Lafınızın eri olun eri.

Ya adam gibi tartışın yada girmeyin konuya.Boş yorum peşinde koşmayın.Laf sokma derdindesiniz hepiniz.Başka bir şey yaptığınız yok.

Sizin zihniyetizdekilerin ne olduğunuzu biliyoruz.Halk uyandı artık siz değil bir dünya gelse o eski zihniyet dönemine dönmeyecek bu ülke!!

O hakim sorununu neden dediğimi anlatsam anlamayacaksınız o nedenle açıklamayacağım.He istediğini düşün umrrumda değil.

Bak dostum senle konuşmaktan vazgeçtim diyorsun halen laf yetiştirmeye çalışıyorsun.Lafınızın eri olun eri.

Ya adam gibi tartışın yada girmeyin konuya.Boş yorum peşinde koşmayın.Laf sokma derdindesiniz hepiniz.Başka bir şey yaptığınız yok.

Sizin zihniyetizdekilerin ne olduğunuzu biliyoruz.Halk uyandı artık siz değil bir dünya gelse o eski zihniyet dönemine dönmeyecek bu ülke!!

:3dgxk:

Yürü be serhat kim tutar seni siz bu zihniyetle şeriat kurar başbakanı padişah yaparsınız. Cumhuriyet sizin neyinize ATAMIN kemikleri sızlıyor.

Bir alevi devleti felan kurmaktan bahsediyorlar daha neler..
Yargının suçu bu yaşlı adamları bu kadar ciddiye almak.

Serhat kardeşim sakin ol lütfen ceza alma.

By Serhat'la konuşurken ben

116.jpg

:3dgxk:

Yürü be serhat kim tutar seni siz bu zihniyetle şeriat kurar başbakanı padişah yaparsınız. Cumhuriyet sizin neyinize ATAMIN kemikleri sızlıyor.

Şeriat kurmak?

Öyle bir derdimiz yok da neden korktuğunuz ve akpye neden düşman olduğunuz ortaya çıktı.

Şeriat kurmak?

Öyle bir derdimiz yok da neden korktuğunuz ve akpye neden düşman olduğunuz ortaya çıktı.

Benim düşmanlıgımı bana neler yaptığını çektirdiğini bilmeden ordan konuşmak kolay. Düşmanlıktada denemez. Düşman olmak ne haddime?
Yargısız infaz bu yaptıgın tartışmak istemiyorum deminden beri tutuyorum kendimi. Ben namazımıda kılarım orucumuda tutarım duamıda ederim. ama gerekirse ÜLKEM için çapulçuda olurum . Biz dini onunla öğrenmedik. Anlatabildim mi ? Hadi hayırlı geceler bayram öncesi kalp kırmaya gerek yok.

Bir alevi devleti felan kurmaktan bahsediyorlar daha neler..
Yargının suçu bu yaşlı adamları bu kadar ciddiye almak.

Serhat kardeşim sakin ol lütfen ceza alma.

İşte kimse videodakileri dinleyip yorum yapmıyor sonra ben cahil oluyorum.

Haklısın değmez bu arkadaşlar yüzünden ceza almaya.

Banlanacaksam da daha değer bir şey yüzünden banlanayım.

Videoya yorum yapın verdiğim ses kaydına yorum yapın.

Gelip boş kuru muhalefet olacaklar varsa Allah rızası için yada neye inanıyorsa puta mı taşa mı neye tapıyorsa onun için boş yorum atmasın ya yeter arkadaşım yeter.

Bu ülke zaten desteklediklerinizden çekti bir de siz çektirmeyin bize ya.Yorum yapmaktan yoruldum vallahi.

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] Konu kitlensin admineciğim yoksa kalpler kırılacak.

Konuyu başından beri takip etmeye çalışıyorum. Gergin ortamlar üzgünüm ama bu foruma yakışmıyor. Kimsenin bir diğerini " ötekileştirmeye " hakkı yok. Üsluplar düzeltilmedikçe ve herkes yanyana yürümek yerine üst üste alt alta yürümeyi tercih ettikçe de böyle konuları tartışamayız biz burada.

Konu ortamın daha da gerginleşip, olası bir sorunun ortaya çıkmaması ve kalplerin kırılmaması için kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri