İçeri Alınan Paşalar ve Görüşleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçeri Alınan Paşalar ve Görüşleri

Şu "samanyolu" kanalında çıkan haberleri izleyip daha sonra elmalı şeker kazanmış küçük çocuklar gibi o şehvetle gelip konu açmak ne kadar mutlu ediyor seni öyle :D

14 yaşında kıza tecavüz eden 26 kişinin cezaları toplamı bir İLKER BAŞBUĞ etmiyor. İşte sana adalet!

Siz o abartma çizgisini çoktan aştınız.

Ben kardeşim diyorum siz olayı dalgaya alıyorsunuz.Gidin ciddi bir şekilde tartışmayı öğrenince gelin.

Evet gülüyorum eğer karşımdakinde ciddiyet hissedersem bence ciddi bir şekilde yorum yaparım ama karşımdaki işi ciddiye almıyor.

Gelmiş alayla yorum yapıyorsun Asi Ruh.İnsanlarla nasıl tartışılacağını dahi bilmiyorsun ilk yorumundan tut bu yorumuna kadar halen bir dalga havası sezdiriyorsun.

Amacın ne kardeşim beni küçük düşürmek mi?Umrumda bile değil.Eğer konuya cevap verebileceksen o desteklediğin darbecileri savunabileceksen,yaptıkları icraatları gösterebileceksen eyvallah ama nerde.

Şu "samanyolu" kanalında çıkan haberleri izleyip daha sonra elmalı şeker kazanmış küçük çocuklar gibi o şehvetle gelip konu açmak ne kadar mutlu ediyor seni öyle :D

14 yaşında kıza tecavüz eden 26 kişinin cezaları toplamı bir İLKER BAŞBUĞ etmiyor. İşte sana adalet!

Al bir tane daha..

Videodakilere cevap veremeyeceksen güzel kardeşim senle de tartışma gereği duymuyorum.

Al bir tane daha..

Videodakilere cevap veremeyeceksen güzel kardeşim senle de tartışma gereği duymuyorum.

Güzel kardeşim video'nun neyine cevap vereyim ?
Kaynak:Samanyolu başta çuvallıyor...
Neyse bak takılmıyorum hiç kaynağa . Samanyolu,cnn car,curt tv hiç önemli değil.Haberin içeriğine bakıyorum ,Mezhep ayrımı yapılmış haberin konusu, Çetin Doğan'ın vesikalık fotoğrafı sol tarafta,seslendirmeyi yapan kanalın çalışanı :D

Ya bak güzel kardeşim eğer Ordu'muzda ,Devlet dairesinde,Emniyette,orda,burda kim Alevi-Sunni,Solcu-Ülkücü ayrımı yapıyorsa o komutanın Allah bu mübarek gecede belasını versin !

Yahu elini vicdanına koyda söyle o kadar komutan,gazeteci yüzlerce isim hepsimi mezhep ayrımı yapmış,darbe girişiminde bulunmuş ?

Sondaki gülücük ifadelerine takıldığın için yorumları süzgeçten geçiremiyor bağlantı kuramıyor yada kurmak istemiyorsun.

Buraya bir konu açmıssın konu malum.Videoyu izlemedim bile o alttaki samanyolu yazısını gördükten sonra ne derece tartısma konusu olabilir ki bu konu ? Çok ironik durmuş yani. Tartısmadan çıkarıp taraf haline getirmişsin bu mühim konuyu. En basitinden bir davaya hakim sorunu deyip diğeri için adaletten memnun olman gibi.Neyse diyorum uzamasın sadece kalınlaştırayım attığı yorumu belki düşünür ama bunu sorgulamak yerine sen geldin birde ukalaca yorum attın ona karşılık sonrada nasıl tartısılacağını bilmiyorsun diyorsun.

Seni ben küçük düşürmüyorum sen kendi kendini düşürüyorsun diyorum ya düştüğün durumun farkında değilsin diye. Ben yanlışı savunmam kaldıki konuyla alakalı bir yorumum bile yok konu baslığına baktım sonrada videoya bakayım dedim anlamıssındır gerisi. Hiç konuyla alakası bile olmayan tecavüzle ilgili yorumda yapmıs olduğun hakimin sorunu gafın talihsizdi bunu kabul etmek yerine laf dalaşına girdin. Yetmezmiş gibi hakarete varan bir cümle kurdun. Hala ve hala devam ediyorsun.Bence aferini aldıktan sonra mutluluğunla kalmalıydın.
Tekrar basarabilirsin.Haklısınız de bak nasıl gideceğiz.

Hepsi olsaydı çoktan olurdu o darbe zaten.
İyi bir temizlik yaptılar adalet adı altında.

Dediğin gibi , Başbuğ'un emrinde kaçbin tane asker vardı. Bir emriyle taş üstünde taş bırakmazdı ! Ne darbesinden bahsediyorlar anlam veremiyorum !

Apoyu yakalayıp getiren Bordobereli komutan Engin ALAN , keyfi bir olaydan dolayı içerde yatıyor,bunu Başbakan kendisi de aşağıda ki videoda itiraf ediyor ama adam Darbeyle yargılanıyor :D
Ağlanacak halimize gülüyoruz yahu . Sonra gelip Adaletten bahsediyorlar ...

Güzel kardeşim video'nun neyine cevap vereyim ?
Kaynak:Samanyolu başta çuvallıyor...
Neyse bak takılmıyorum hiç kaynağa . Samanyolu,cnn car,curt tv hiç önemli değil.Haberin içeriğine bakıyorum ,Mezhep ayrımı yapılmış haberin konusu, Çetin Doğan'ın vesikalık fotoğrafı sol tarafta,seslendirmeyi yapan kanalın çalışanı :D

Ya bak güzel kardeşim eğer Ordu'muzda ,Devlet dairesinde,Emniyette,orda,burda kim Alevi-Sunni,Solcu-Ülkücü ayrımı yapıyorsa o komutanın Allah bu mübarek gecede belasını versin !

Yahu elini vicdanına koyda söyle o kadar komutan,gazeteci yüzlerce isim hepsimi mezhep ayrımı yapmış,darbe girişiminde bulunmuş ?

Tamam stvye inanma ergenekon iddianamesini indir ve oku.Biraz fazla ama buna inanmıyorsan onu dene.

Adamlar oradan okuyorlar başka yerden değil.

Ateş çıkmayan yerden duman çıkar mı kardeşim?

Neden belli başlı isimler var.Hem hepsini geçtim ses kayıtları var.

Bunlar darbeci insanlar.Kimse inkar etmesin.

Sen dedin ya ayrım yapanın Allah belasını versin diye bende diyorum ki eğer haksız yere alınan varsa Allah hakkını bırakmasın inşallah ezan da okuyor şuan.Eğer haklılarsa zaten Allah yardım eder ama değillerse daha beteri olur inşallah.

Ki hiç de haklılarmış gibi gelmiyor bana.

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION]
Sen dedin ya ayrım yapanın Allah belasını versin diye bende diyorum ki eğer haksız yere alınan varsa Allah hakkını bırakmasın inşallah
Seninle anlaşabileceğimiz ortak nokta bu . Aynen öyle olsun kardeşim , hayırlı geceler diler konudan çıkarım.

Sondaki gülücük ifadelerine takıldığın için yorumları süzgeçten geçiremiyor bağlantı kuramıyor yada kurmak istemiyorsun.

Buraya bir konu açmıssın konu malum.Videoyu izlemedim bile o alttaki samanyolu yazısını gördükten sonra ne derece tartısma konusu olabilir ki bu konu ? Çok ironik durmuş yani. Tartısmadan çıkarıp taraf haline getirmişsin bu mühim konuyu. En basitinden bir davaya hakim sorunu deyip diğeri için adaletten memnun olman gibi.Neyse diyorum uzamasın sadece kalınlaştırayım attığı yorumu belki düşünür ama bunu sorgulamak yerine sen geldin birde ukalaca yorum attın ona karşılık sonrada nasıl tartısılacağını bilmiyorsun diyorsun.

Seni ben küçük düşürmüyorum sen kendi kendini düşürüyorsun diyorum ya düştüğün durumun farkında değilsin diye. Ben yanlışı savunmam kaldıki konuyla alakalı bir yorumum bile yok konu baslığına baktım sonrada videoya bakayım dedim anlamıssındır gerisi. Hiç konuyla alakası bile olmayan tecavüzle ilgili yorumda yapmıs olduğun hakimin sorunu gafın talihsizdi bunu kabul etmek yerine laf dalaşına girdin. Yetmezmiş gibi hakarete varan bir cümle kurdun. Hala ve hala devam ediyorsun.Bence aferini aldıktan sonra mutluluğunla kalmalıydın.
Tekrar basarabilirsin.Haklısınız de bak nasıl gideceğiz.

Ön yargı ön yargı ön yargı . . .

Neyse ben neden öyle bir şey dediğimi anlatsam da boşa çıkacak o nedenle tekrardan haklısın diyorum ve senle olan tartışmamı sonlandırıyorum kardeşim.

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION]

Seninle anlaşabileceğimiz ortak nokta bu . Aynen öyle olsun kardeşim , hayırlı geceler diler konudan çıkarım.

Hayırlı geceler.

Haberalin serbest birakilmasina cok uzuldum amaa aklimda bor soru var

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] basbugu , zaten ergenokonu ortaya cikaran degil mi? En basta o ihpar etmemismiydi?
Karistiriyor olabilirim isim olarak ama pasalardan birtanesi darbe olayini cikardi zaten. Isim.olarak karistirdim.

Son düzenleme:

Dicek Fazla Bişey Yok Aslında.

Paşaları Severdim.

Allah Uzun Ömür Versin

Acılarını Yaşatmasın.

Erdoğan'ın yargılandığı günü görmezsem lanet olsun böyle dünyaya.

Pkk'lıların gizli tanık olduğu,yahudi bir hahamın başı çektiği(Tuncay Güney),adını Türk'ün doğuşu olan Ergenekon destanından alan Türkiye'de Türklüğü bitirme operasyonu.

Tuncay güney:"Ergenekon demek Türk Silahlı Kuvvetleri demektir" "ergenekon davası bir projeydi bitti."

İLKER BAŞBUĞ'UN MAHKEMEDE Kİ SON SÖZLERİ !

Sizler beni istediğiniz kadar vatan haini bilin hiç umurumda değil...
Ben Kızılay meydanına indiğimde Şehit anası beni rütbelerimden öptü bende onun elinden öptüm, arkamda ağlayan kız çocuğu : ''Paşam
Apo'yu muhatap almayın'' diye bağırdı ben ona
döner dönmez boynuma sarıldı... Onlar bana
inanan ve güvenen yürekli insanlar...
Ben onların kalbinde hala kahramanım..!
Tarihe not düşülsün!! PKK yöneticisinin tanık
olduğu davada, TSK Genelkurmay Başkanı "terör
örgütü kurmak" sucundan iki defa müebbet
hapis cezası almıştır!! Tarih bugünü
affetmeyecek. Bunu derin devlet davası olarak
görenler, derin devletin su anda iktidar
koltuğunda oturduğunu unutmasınlar...​

alıntı.

Ağlama Duvarı'nda gülerken resmini paylaşıyorsunuz anladık da, Mescid-i Aksa'da dua ederken çektirdiği resmini niye paylaşmıyorsunuz ? Din üzerinden geçinenler ve bunlara şakşakçılık edenler diğer tarafta yatacak yeriniz yok !

Son düzenleme:

Geçmişi Kahramanlıklarla Dolu İnsanlar Bunlar.
Anında Hain Yaftasını Yapıştırmak Ne Kadarda Kolay
Bu Adamların Hepsi Hain.

Öcalan mı
O Bir Kahraman.

Haberalin serbest birakilmasina cok uzuldum amaa aklimda bor soru var

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] basbugu , zaten ergenokonu ortaya cikaran degil mi? En basta o ihpar etmemismiydi?
Karistiriyor olabilirim isim olarak ama pasalardan birtanesi darbe olayini cikardi zaten. Isim.olarak karistirdim.

O konu hakkında bilgim yok yani hiç duymadım şimdiye kadar öyle bir şey.

Suçsuz olsaydı Başbuğ bugün içerde değil dışarda olurdu.

Her ne kadar iyi işler yapmış olsalar dahi darbe planı düzenleyerek ülkeyi geriye götürme planları affedilemez.80 darbesini görmedim yaşamadım ama yaşayanlar iyi bilir anlatılıyor bizlere de.Bu vatan üzerinde hain planları olanlar elbet cezasını çekecektir.

O konu hakkında bilgim yok yani hiç duymadım şimdiye kadar öyle bir şey.

Suçsuz olsaydı Başbuğ bugün içerde değil dışarda olurdu.

Her ne kadar iyi işler yapmış olsalar dahi darbe planı düzenleyerek ülkeyi geriye götürme planları affedilemez.80 darbesini görmedim yaşamadım ama yaşayanlar iyi bilir anlatılıyor bizlere de.Bu vatan üzerinde hain planları olanlar elbet cezasını çekecektir.

Isim.karisikliligi yaptigim kesin. Bir tane albayi ihpari ile bu darbeler ortaya cikti.. sanirim.intihar susus vererek bir cok askerde katledilmisti bu ergenokon cozukdugunde

Onu iyi hatirliyorum ama kim oludugunu hatirlamiyorum. Bir tane subay albay rutbesini bilmiyorum o desifre etmisti ergenokonu.

Neyse...

Haberal cikmamaliydi onu niye serbest biraktilar anlamiyorum
Ordunun temizlige ihtiyaci vardi. Guzel bahar temizligi oldu.

[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]

Anıl,kime ne kanıtlamaya çalışıyorsun ki , boşver kardeşim onlar sırf Türbanlı diye koltuktan kaldırıldı bilsinler. Bi takmışlar Türban muhabbetine gidiyorlar ya hayırlısı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri