İçeri Alınan Paşalar ve Görüşleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçeri Alınan Paşalar ve Görüşleri

534224_225073890979397_1831944750_n.jpg

Yer mi değiştiriliyor?

Fotoğrafa iyi bak ilk fotoğraf yakından çekim ikincisi ise birinciye göre daha uzak.

Yer değiştirilmiş olsaydı iki fotoğrafta da arkadaki insanlar aynı olmazdı bu bir.

İkinci olarak koltukların üzerindeki kağıtlara ve boş koltuklara dikkat edelim.Kesinlikle yer değiştirme olayı yok.Yer değişseydi insanlar ve koltuklar da doğal olarak değişirdi biraz dikkat edelim.

Bence bu resim o şekil değil bu şekil olmalı.

r6u3g.png

Isim.karisikliligi yaptigim kesin. Bir tane albayi ihpari ile bu darbeler ortaya cikti.. sanirim.intihar susus vererek bir cok askerde katledilmisti bu ergenokon cozukdugunde

Onu iyi hatirliyorum ama kim oludugunu hatirlamiyorum. Bir tane subay albay rutbesini bilmiyorum o desifre etmisti ergenokonu.

Neyse...

Haberal cikmamaliydi onu niye serbest biraktilar anlamiyorum
Ordunun temizlige ihtiyaci vardi. Guzel bahar temizligi oldu.

Aynen hamdolsun erlerle aynı masaya oturup askerin bardağına su dolduran bir genel kurmay başkanımız var artık.

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] yazmıyım dedim de duramadım.Kadınla konuşuyorlar önce.Sonra yeri değiştiriliyor.Rock SouL'ın paylaştığı 2. fotoğraf yer değiştirmiş hali değil.Bunu anlayamıyor musun gerçekten?

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] yazmıyım dedim de duramadım.Kadınla konuşuyorlar önce.Sonra yeri değiştiriliyor.Rock SouL'ın paylaştığı 2. fotoğraf yer değiştirmiş hali değil.Bunu anlayamıyor musun gerçekten?

Teyze iki resimde de aynı yerde oturuyor görmüyor musun????

Nasıl yer değiştirmiş hali diyorsunuz halen?

Cahille girme Münakaşaya.. Ya sinirini zıplatır tavana!!... Ya da yazık olur "Adabına" !!! .... HZ Mevlana
:hi:

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] sen türban yüzünden kaldırıldı bil anlat gördüğün her insana.Sana cahil demiyorum,konuyu oraya çekme.

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] sinirlendim zaten doğru lafmış :hi:

Sen nereden biliyorsun değiştirmediklerini hadi kanıtla derim.

Ben sana bir resim sunuyorum bak bu fotoğrafta böyle diyorum sen de gelmiş lafta yer değiştirdiler diyorsun.Kanıt istemem çok doğal ben kanıtımı gösterdim sende bir belge ile çürüt bu iddiamı bakalım.

Zaten fotoyu koyan arkadaş hiç incelemeden görüp koymuş o ayrı bir durum.

Müebbet ceza alanlar suçsuz biz bu durumları gündeme getirdiğimiz için suçlu ve cahil oluyoruz.

Bu arada değerli kardeşlerim eğer tartışmayı bilmiyor ve hemen sinirleniyorsanız lütfen cevap verme derdine düşmeyin.

Sizleri zorla konuya çeken yok.Hayır yorum yapmazsanız ceza mı alacaksınız?Dünden beri konuya gelip laf edip edip hadi ben çıkıyorum diyorsunuz da çıktığınızı göremedik ya tam konuşun ya tam susun.

Son düzenleme:

Adam alakasiz yerde konuyu yine turbana getirmis yillarin fotografini bulup koymus ne isiniz var bu konuda hala cikin hemen cikin sagliga zarar

apo dışarı çıkarıldığı vakit buraya gelip nasıl bir konu açacağınızı çok merak ediyorum :)

Yer mi değiştiriliyor?

Fotoğrafa iyi bak ilk fotoğraf yakından çekim ikincisi ise birinciye göre daha uzak.

Yer değiştirilmiş olsaydı iki fotoğrafta da arkadaki insanlar aynı olmazdı bu bir.

r6u3g.png

Hmm peki yanlış okumuşum özür dilerim.

Sorumu değiştiriyorum.

Sen müneccim misin nerden biliyorsun yerini değiştirdiklerini hadi kanıtla desem ne dersin ????

xD Ben vazgeçtim senle konuşmaktan.
İyi forumlar.

[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]

Anıl,kime ne kanıtlamaya çalışıyorsun ki , boşver kardeşim onlar sırf Türbanlı diye koltuktan kaldırıldı bilsinler. Bi takmışlar Türban muhabbetine gidiyorlar ya hayırlısı ..

Hakkatten dikkate alıncak birisi değilmiş.

Olayların arasında uçurum var. Gene gelmiş türban olayına. Vallaha biri bana gelip kalk yerinden dese bu da bir asker olsa (teyzemizin yüzündeki ifadeye dikkat) o tepkiyi vermem. Suratımı asarım! Belli ki nezaketen yanlış yerdesiniz denilmiş. Ha bu dediklerim de anlaşılmayacak ama içimde kalmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri