İçeri Alınan Paşalar ve Görüşleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçeri Alınan Paşalar ve Görüşleri

Üstad mı estağfirullah.Bu edilmeyen hali değil mi,bilelim de ona göre davranalım.

Edilseydi böyle rahat rahat konuşabilir miydik sence?

Vallahi başta darbeciler olsaydı twittterda atılan tweetleri dindar kesim olarak adlandırılan akp ve diğer sağ görüşlü kişiler atsaydı evlerine polis baskın yapardı xD

En mutlu gününüz bugün,eğlenin.Hak ettiniz bunu.

Sağol kardeşim ne yapalım ağladığımız zamanlar da oldu.Bırakın da biraz gülelim değil mi?

ASSINLAR mesela. Adam paşalar gibi yaşıyor bildiğim kadarıyla sohbet uzadıda uzadı hadi adaletli günler dilerim. :)

Emin ol bizde onu istiyoruz ama . . . Az önce sen dedin şimdi de ben diyorum
Keşke sizin baktığınız gibi olsa

Teşekkür ederim.Sana da adaletli günler.

Bir şey demene gerek yok diyen diyeceğini gerekli yerde dedi zaten. :eek:k:

Bayram temizliği bitti.Şimdi bayram bekleniyor xD

Düştüğün durumun farkında değilsin.
Bir dava için hakimin sorunu deyip diğer dava için adaletten bahsetmenin nasıl bir paradoks yarattığını sorsam açtığın konuya girecek yüz bulamayacaksın.
Orda bu soruyu sormamak için geçiştiriyorum ama pişkince gelmiş karşımda birde laubali cevap yazıyorsun.
Neyse hakim sorunu ve adalet ayırımın için minnet borçluyum.

Düştüğün durumun farkında değilsin.
Bir dava için hakimin sorunu deyip diğer dava için adaletten bahsetmenin nasıl bir paradoks yarattığını sorsam açtığın konuya girecek yüz bulamayacaksın.
Orda bu soruyu sormamak için geçiştiriyorum ama pişkince gelmiş karşımda birde laubali cevap yazıyorsun.
Neyse hakim sorunu ve adalet ayırımın için minnet borçluyum.

Öyle dedin diye artık bu konuya giremeyeceğim niye öyle yaptın. :(

Hadi kardeşim tamam haklısınız hepiniz.Gereken şey yapıldı zaten benim açımdan sıkıntı yok.

Bu kararı beğenmeyen düşünsün.

Hayırlı sahurlar hepinize.

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] , [MENTION=159813]ridersofrohan[/MENTION]
Adam daha adalet kavramının içinde nelerin olduğunu bilmiyor adalet ile hakim sorununu ayırıp, hakim sorunu diye ötekiliyor ve sizde hala laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz bu düşünceye sahip birine.

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] , [MENTION=159813]ridersofrohan[/MENTION]
Adam daha adalet kavramının içinde nelerin olduğunu bilmiyor adalet ile hakim sorununu ayırıp, hakim sorunu diye ötekiliyor ve sizde hala laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz bu düşünceye sahip birine.

Hocam üstadım pirim haklısınız tamam eyvallah :D

Zaten mutluydum birde üstüne sizin gibi değerli bir üstadtan aferin aldım mutluluğum ikiye katlandı. xD

Teşekkürler Türkiye Adaleti teşekkürler Asi Ruh :)

Tekrardan hayırlı sahurlar diliyorum.

rica ederim canım benim her zaman .
hayırlı sahurlar

Belki anlar diye işte.

Görüşümüzü yazdık sadece.Baktık ki uzatıyor çıktık zaten konudan.

Hata bendeki sizi insan yerine koyuyorum gelin konuşun konuşun çıkın xD

Serhat abarttığının farkında değilsin sanırım.
Hata senin bizi insan yerine koymanda değil kendini insan yerine koyamamanda desem karşılığını bulacak ve bende abartacağım ama en azından farkında olacağım.Ne kadar masumlastırdım bak kendimi tıpkı senin adaletten bahsedip hakim sorunu diyerek masumlastırdığın gibi.
Ne kadar cevap verirsem vereyim edeceğim laflara yarabbi şükür diyeceksin xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri