işimize gelince mahkeme kararlarına sonuna kadar saygı duyar, işimize gelmezse soru işaretleri koyarız... severiz huyumuz kararlardan sonra hukuk olmadığını iddia edenlerin hangi delilleri dokümanları gördükten sonra böyle bir karar verdiklerini merak ediyorum açıkcası...
Neyse.. diyeceklerimi diyemiyorum konuşamıyorum şimdi benide atarlar içeri mazallah. Bu adalet keşke bölücü başındada bebek katilindede 11 yaşında ki kıza tecavüz edenlerdede tecelli etseydi.
Onlarda cezasını alır elbet.
Ülkeye tecavüz edenler cezalandırıldı ya sırf giyimi yüzünden bu ananın kalbini kırıp stadtan atanlar cezalanırıldı ya inşallah ona da sıra gelir.
Onlarda cezasını alır elbet.
Ülkeye tecavüz edenler cezalandırıldı ya sırf giyimi yüzünden bu ananın kalbini kırıp stadtan atanlar cezalanırıldı ya inşallah ona da sıra gelir.
Senelerdir gelmedi ya. İnşallah gelir. Ama unutmayalım ki bu insanlarda devletin onayıyla buralara kadar geldiler
Sıra onlara gelir mi ?
İyide o konuların üstü kapatıldı davalar bitti beraat ettiler.
ne diyebilirim ki xDO da hakimin sorunu kardeş.
Bildiğim tek şey var adalet bugün bir daha tecelli etti.
ne diyebilirim ki xD
ne diyebilirim ki xD
Bir şey demene gerek yok diyen diyeceğini gerekli yerde dedi zaten. k:
Bayram temizliği bitti.Şimdi bayram bekleniyor xD
Avatarımdan dolayı bile polis gelebilir.Adaletten bahsediyorlar ya hala ne diyelim.Neyse.. diyeceklerimi diyemiyorum konuşamıyorum şimdi benide atarlar içeri mazallah.
Avatarımdan dolayı bile polis gelebilir.Adaletten bahsediyorlar ya hala ne diyelim.
Bayram temizliği ancak apo içeri alınınca müebbet yenilince olacak.
Onlara göre adalet ülkemizde tıkır tıkır işlemekte :cy(19):
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.