İçeri Alınan Paşalar ve Görüşleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçeri Alınan Paşalar ve Görüşleri

işimize gelince mahkeme kararlarına sonuna kadar saygı duyar, işimize gelmezse soru işaretleri koyarız... severiz huyumuz :) kararlardan sonra hukuk olmadığını iddia edenlerin hangi delilleri dokümanları gördükten sonra böyle bir karar verdiklerini merak ediyorum açıkcası...

Neyse.. diyeceklerimi diyemiyorum konuşamıyorum şimdi benide atarlar içeri mazallah. Bu adalet keşke bölücü başındada bebek katilindede 11 yaşında ki kıza tecavüz edenlerdede tecelli etseydi.

Neyse.. diyeceklerimi diyemiyorum konuşamıyorum şimdi benide atarlar içeri mazallah. Bu adalet keşke bölücü başındada bebek katilindede 11 yaşında ki kıza tecavüz edenlerdede tecelli etseydi.

Onlarda cezasını alır elbet.

581745_593645474031098_122656630_n.jpg

Ülkeye tecavüz edenler cezalandırıldı ya sırf giyimi yüzünden bu ananın kalbini kırıp stadtan atanlar cezalanırıldı ya inşallah ona da sıra gelir.

Ülkeye tecavüz edenler cezalandırıldı ya sırf giyimi yüzünden bu ananın kalbini kırıp stadtan atanlar cezalanırıldı ya inşallah ona da sıra gelir.

Senelerdir gelmedi ya. İnşallah gelir. Ama unutmayalım ki bu insanlarda devletin onayıyla buralara kadar geldiler ;)

Sıra onlara gelir mi ?
İyide o konuların üstü kapatıldı davalar bitti beraat ettiler.

Keşke sizin baktığınız gibi olsa dünya ama maalesef, neyse hayırlı geceler.

Sıra onlara gelir mi ?
İyide o konuların üstü kapatıldı davalar bitti beraat ettiler.

O da hakimin sorunu kardeş.Tekrar dava açılsın insan haklarına gidilsin ne bileyim bilmediğim konular hakkında yorum yapamam.

Bildiğim tek şey var adalet bugün bir daha tecelli etti.

tecavüzcülere de aynı cezaların verilmesini bekleyeceğim ve o gün bu günü hatırlayacağım. bir tanesine 60 yıl, diğeri 100 falancası müebbet... inşallah!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri