Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oturduğu yerle iftihar eden bir insan görmeyi severim. Sevdiğim diğer bir şey de bir insanın oturduğu yerde kendisiyle iftihar ettirecek şekilde yaşamasıdır. Abraham Maslow
Ben geldim geleli açmadı gökler
Ya ben bulutları anlamıyorum
Ya bulutlar benden bir şey bekler
Hayat bir ölümdür aşk bir uçurum
Ben geldim geleli açmadı gökler..
Güneş giren evden doktor çıkmaz, güneş girmeyen yerden doktor çıkar...
Güneş girmeyen yere de doktor isterse girer, o onun güneşle alakası yok. Doktor'un kendi seçimi...
Kendini gereksiz yere
Gereksiz zamanlarda
Gereksiz insanlar için yoruyorsan;
En gerekli zamanda
En değerlinin sadece kendin olduğunu
Çok gereksiz bir acıyla anlarsın..
Karamsar Olmak Zor Değil, Zor Olan Çılgın Bir Fırtınadan< Sonra Gökkuşağı Gibi Gülümseyebilmektir Kucaklamaya Kollarının Yetmeyeceği Bir Ağaç, Bir Tohumla Baslar. En Uzun Yolculuklar Ise, Bir Adımla Baslar. Gerçek Sevgiler Ise Bir Tebessümle Baslar Annem Her Fırsatta Çocuklarına Güneşe Doğru Zıplamalarını Öğütlerdi. Güneşe Ulaşamazdık Ama Hiç Olmazsa Ayaklarımız Yerden Kesilirdi...
Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu.. Ve değseler hüznüme döküleceğim parça parça..
Bir anlık değil boğulduğum bilinmezlik.. Acısı çıkıyor sustuklarımın.. Oysa ben iyiyim görünürde..