fıkralar zuhahahaha

DURUM KÖTÜ
Ortayaşlı bir çift, ergenlik çağındaki oğullarının ilerde ne olacağını anlamak için ona bir test yapmaya karar vermişler... babası masanın üstüne 20.000.000 TL, dini bir kitap ve bir şişe viski koymuş, sonra karısına demiş ki:

--"Bak hanım, şimdi biz oturma odasına saklanıp bizim oğlanın eve gelmesini bekliycez.. gelince masada bunları görecek.. eğer 20 milyonu alırsa anla ki bizim oğlan işadamı olucak.. dini kitabı alırsa din adamı olucak.. viski şişesini alırsa da şansımıza küselim, çünkü bu demek ki oğlumuz tembel tenekenin biri olacak....

Ve onlar gider gitmez evin oğlu gelmiş... annesiyle babası kapı aralığından izlerken, delikanlı masadakileri görmüş... önce 20 milyonu almış cebine atmış.. sonra dini kitabın sayfalarını şöyle bir karıştırmış ve onu da almış... derken viski şişesini acmış birkaç yudum almış, "ooo nefis" diye onu da koltuğunun altına sıkıştırmış, cıkmış gitmiş...... hemen ardından annesiyle babası odaya dalmışlar.. baba cok endişeli:

--"Vah vaaaaah.... durum sandığımızdan da kötü"

--"Niye öyle diyosun bey???"

--"Bu çocuk kesin politikacı olacak...!!!"

EĞLENECEĞİZ
- "Sevgilim ," dedi Donald. " Bu gece çok eğleneceğiz.Çünkü 3 sinema bileti aldım."

- "İyi ama neden 3 bilet?"

- "Biri annene , biri babana , bir de erkek kardeşine..."

PATRON
Patron , memnun bir halde karşısındaki gence döndü:

- " Siz iyi bir tahsil yapamadınız ama , sizin , sebat ve azim içinde çalışmanız şu kısa zamanda bana ümit verdi. Buraya bekçi olarak girdiniz , az bir zamanda nöbetçi amirliğine çıktınız.Başarınız devam ettiği için şimdi sizi fabrika müdürü yapıyorum."

-"Teşekkür ederim babacığım."

DÜŞEYRUM
Pilot Temel telsize var gücüyle bağırıyordu : -Ula, sağ motor bozuldu. Düşeyrum, düşeyrum.Meydey düşeyrum.Kule düşeyrum Kule hemen cevapladı: - Mesaj anlaşıldı. Yerinizi bildirin, yerinizi bildirin. Temel gayet ciddi : - Pilot kabini, öndeki sol koltuk, pilot kabini, öndeki sol koltuk!.

TEMEL AMERİKADA
Temel, arkadaşı Dursunun mektubunda Temel valla burada yerdeki paraları toplasan zengin olursun! demesi üzerine kalkar Amerikaya gider. Uçaktan iner inmez bir bakar ki yerde 100$. Yüzünü buruşturur ve şöyle der - Hadi canım sende ilk günden işe mi başlanır.

VASİYET
Temel hasta yatağında karısına son vasiyetini söyler, - Ben öldikten sonra hemen evlenesun! Karısı üzgün bir şekilde başıyla onayladıktan sonra dışarı çıkar. Temelin yanında bulunan arkadaşı sorar - Uşağum neden böyle dedun. Hiç insan karısinun başkasıyla evlenmesini ister mi? Temel yanıt verir, - Ula Dursun ha ben öldükten sonra hiç değilse bir kişi arkamdan üzülsün isteyrum!

YAVAŞ YÜRÜYORMUŞ
İşyerine geç gelen sekreter kıza arkadaşı sordu:
- Kızım nerede kaldın?
- N'olmuş?
- Patron, deminden beri seni sordu. Nasıl idare edeceğimi bilemedim. Kız, kayıtsız bir tavırla
'E ben ne yapayım canım' dedi:
- Beni takip eden o yakışıklı adam, o kadar yavaş yürüyordu ki!..

BOŞANMAK İSTİYORMUŞ
Karı koca 100 km hızla gidiyorlarmış. Arabayı adam kullanıyormuş ve karısı birden
"Hayatım" demiş... "Seninle 15 yıl boyunca güzel bir beraberlik yaşadık. Ama ben artık boşanmak istiyorum."
Adam sesini çıkarmamış ama hızı 110 'a çıkarmış.
Karısı " Neden diye soracağını biliyorum.. Bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama arkadaşın Joe ile birlikte birkaç aydır beraber oluyoruz...
Adam yine ses çıkarmadan hızı 120' ye çıkarmış.
Kadın devam etmiş.." Evi ben istiyorum " Artık 130'la gidiyorlarmış... Kadın "Ayrıca..." demiş.. " Bütün çeklerini , kredi kartlarını, arabayı da istiyorum.."
Ve adam hızı 140'a çıkarmış.. Hala sesini çıkarmadan..
Kadın sormuş: Hiçbirşey söylemeyecek misin? Sen hiçbir sey istemiyor musun?
Adam 160' a çıkmış ve cevaplamış:
" Hayır ..Ben ihtiyacım olan herşeye sahibim.. "
Karısı şaşırmış.." Öyle mi? Nedir o??"
Ve araba karşıdaki duvara saatte 160 kilometre hızla çarpmadan once adam cevap vermiş:
" Airbag bende! ..."

Son düzenleme:
HAVAALANI
Temel pilottur. Bir gün uçağı zar zor piste indirir ve söylenmeye başlar: "Üf be her seferinde böyle zorlanıyorum, ne diye bu pistlerin genişliği 5 km uzunluğu 20 m olur anlamıyorum.

NE YAPARSIN
Güney Amerikalı bir subayla bir er konuşuyorlar.

Savaşta bir düşmana rastlarsan ne yaparsın?
Vururum.
Doğru, peki bir düşman bölüğüne rastlarsan ne yaparsın?
Vururum.
Olmadı. Koşup karargaha haber verirsin. Peki savaş meydanında bir inek görürsen ne yaparsın?
Vururum.
Olmadı.
Koşup karargaha haber veririm.
Yine olmadı. Boynuzlarından tutup karargaha sürüklersin. Şimdi beni görürsen ne yapacağını söyle.
Vururum.
Olur mu canım. Ben senin komutanınım.
Döner karargaha haber veririm.
Yahu ben düşman bölüğü değilim ki.
Hah tamam. Boynuzlarından tutup karargaha sürüklerim...

EVLİLİK
Kadın: "Evlendiğimiz zaman, senin bütün
uzüntülerini ve sorunlarını paylaşmak istiyorum"
Adam: "Cok tatlısın hayatım.. ama çok şükür benim
hiçbir üzüntüm ya da sorunum yok...."
Kadın: "Ama daha evlenmedik ki....."

SIKMIYORMUŞ
Faruk babasına sormuş?

Babacığım uzayda kaç gezegen var?
Bilmiyorum.
İstanbul'u ilk kuşatan kimdir?
Unutmuşum oğlum.
Babacığım sorularımla seni sıkıyor muyum?
Sıkılmak da ne demek oğlum! Sor, sor ki öğrenesin!

İLAN SERVİSİ
Çok kıymetli bir köpek evden kaçmış. Sahibi oturduğu küçük kentte çıkan yerel gazeteye bir ilan gönderip, bulana 1000 dolar ödül vaadetmiş. Fakat gönderdiği ilan gazetede çıkmamış. Öfkelenen adam doğruca gazete yönetimine gitmiş.

"İlan servisi şefiyle görüşmek istiyorum." Demiş.

Orada danışmada duran bir delikanlı "dışarıda" diye cevap vermiş.

Ya yardımcısı?
O da yok
O halde yazı işleri müdürüyle konuşayım.
O da dışarıda
Peki, ya gazetenin sahibi?
O da burada değil.
İnanılır gibi değil! Nerede bu adamlar?
Köpeğinizi aramaya gittiler, efendim.

FAZLA DEĞİL
Bir fabrikada bir makine arızalanır. Makineyi tamir etmesi için bir mühendis çağırılır. Mühendis makineyi inceler ve sonunda gevşeyen bir vidayı sıkar. Makine tekrar çalışmaya başlamıştır. Mühendis bu emeğinin karşılığı 100 milyon ister. Fabrikatör hemen tepki gösterir.

Ne yani bir vida sıkmak için bizden bu kadar para mı alacaksın, demesi üzerine mühendis;
Paranın sadece 10 milyon lirasını vidayı sıkmak için istiyorum. 90 milyon lirası hangi vidayı sıkacağımı bilmemle ilgili bir ücrettir, der.

DENEME
Büyük bir sanayici, eski okul arkadaşlarından birinden şöyle bir mektup almıştı: Sevgili dostum, beraber geçirdiğimiz tatlı günlerin hatırasına hürmeten, oğlum Ali'ye fabrikada bir iş vereceğini ve...

Sanayici mektuba hemen şu cevabı gönderdi. Sayın Ahmet Bey, beraber geçirdiğimiz günleri ben de unutamam. Fakat ne yazık ki fabrikamda şimdilik boş bir yer olmadığı için...

Eski arkadaşın ikinci mektubu: Geçen mektubumda bir teferruattan bahsetmeyi unutmuşum. Oğlum işe girerken kendisine miras kalan 500 milyar lirayı da sermaye olarak size vermek kararındadır.

İkinci cevap: Sevgili dostum. Oğlunuzu bağrımıza basmaya hazırız. Derhal bana gönder. Lisede ne yaman bir çocuktun, hatırlıyorsun değil mi?

Üçüncü ve son mektup: Düzeltme 1. Oğlumun hiç sermayesi yoktur. 2. Zaten benim oğlum yoktur. 3. Senin yine okuldaki gibi olup olmadığını öğrenmek istemiştim. Öğrendim. Teşekkürler!

JEAN CLAUDE VAN DAMME
Temel bir gün uçakla Amerikaya gitmiş çok yorgun oldugu için bir otele yerleşmiş ve uyumaya koyulmuş. Fakat tam uyuyacakmış ki yandaki daireden müthiş bir gürültü ve müzik sesleri gelmiş. Temel dayanamamış, duvarı yumruklayıp: - "Kimsin ulan! Uyumaya çalışıyoruz, bu ne gürültü", diye bağırmış. Karşı daireden tek ses: - "Jean Claude Van Damme!" Temel yine bağırmış: - "Gelirsem dördünüzünde bacaklarını kırarım!"

HOCANIN HANIMI
Nasrettin Hoca'ya dert yanıyorlar: __Yahu Hoca senin hanım çok geziyor. Hoca:Olur mu canım? O kadar gezse arada bir bizim eve de uğrar.

YARIN KAÇACAĞIZ
İki deli hastaneden kaçmaya karar verirler gece olunca planı yapıp kaçarlar ve ertesi gün hastaneye tekrar dönerler.. Arkadaşları sorar neden kaçtınızda tekrar geldiniz? Deliler cevap verir bugün provasını yaptık yarın kaçacağız derler...

HAVUZ
Doktor akıl hastahanesine havuz yaptırmış. Deliler buna çok sevinmişler;o kadar sevinmişler ki hemen havuza dalmaya başlamışlar,360 dalanlar,balıklama dalanlar. Doktor hastalarının birinin yanına yanaşmış''Havuzu nasıl buldunuz ?''diye sormuş. Deli de çok beğendiklerini,havuzun harika olduğunu söylemiş. Doktor da ''İyii.Yarın da havuza su dolduracaaz.!!''demiş

ÇOK ALÇAK
Temel'le dursun kafayı bulmuş..demiryolunda konuşa konuşa yürürlerken Dursun;

"-Temel bu hayatım boyunca gördüğüm en uzun merdiven"..

"- Evet,hem de korkulukları çok alçak..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri