![]() |
![]() |
beni hiç bi güç zorla evlediremezz
varsaydığınız allah bile
beni hiç bi güç zorla evlediremezz
varsaydığınız allah bile
neden yaşanmasn.tmm evlilk gelenk görenklerden kalma bişey.ama artk günümüzde evlnmek ve boşnmak çok kolay.bazı şeyrlri aşmalıyz...evlilk olmadnda yaşaabilr
neden yaşanmasn.tmm evlilk gelenk görenklerden kalma bişey.ama artk günümüzde evlnmek ve boşnmak çok kolay.bazı şeyrlri aşmalıyz...evlilk olmadnda yaşaabilr
sizce evlenmeden birlikte yaşanır mı
bence yaşanır çünkü bizim ilişkimizi iki tane imzza ve bi nikah memurunu ilgilendirmez
iki tane kıytırık imza ile resmileştirmek aptalca olur ve psikolojik baskı yapar özellikle kadınlara
ülkemizde bazı yobazlar buna dost hayatı derler ama onun adı
"BİRLİKTE YAŞAMAK,EV ARKADAŞI OLMAK,AYNI EVİ PAYLAŞMAK DENİR.
herkes bana çatmş.benim Türklüğüm evlnmklemi belli oluyr.alakası yok.Türk kültürü evlnmktenmi ibaret.evlenmedn Türk kültürlri sürdürülemiormu.bu benm grşmdür.saygı bklerim.evlnmeden birlkte yaşamaya öcüymş gibi bkmayın.normal ve olağn bi durumdur.
nesin sen ya da nerdesin? evlilik ne zaman gelenek görenek olmuş? günümüzde evliliklerin kolayca bitmesi bu durumun normal olduğunu göstermez. bazı şeyleri aşmak derken bunların göz ardı edilmesinden bahsediyorsan baya tecrübeli olmalısın ki böyle bişey olduğunu sanmıyorum. katakulliye gelme arkadasım yaşadığın çevreye göre davran..
Onun yaşam tarzı farklı biraz
Ve yaşadığı çevreye göre davranıyor zaten...
Sorun hem yaşadığı çevrede hemde yetiştirilme tarzında![]()
yaşadığı çevrede evlilik görenek olmuşsa farz olarak düşünülebilir iki insanın hayatını birleştirmesi ki bu konu sapar..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.