Evleneceğiniz erkeğin yada bayanın bakir(bakire) olmasını ister misiniz? Önemli midir?

---> Evleneceğiniz erkeğin yada ßayanın bakir(ßakire) olmasını ister misiniz?

Eskiye Göre Yine iyi Bi Forum Olduğumuz Kısmına Katılıyorum.

Bazılarından Çocuk İstiyorum Diye Konular Bile Açılmıştı Bu Forumda :kopkop:

bunu il olarak kısıtlamamak lazım.. en ıyı sen bılıyorsun bunu :) bır gun sana telefon acmıstım hatırlarsan.. k bakma semih..... diye baslamıstım.

o yuzden il bazlı bakmamak lazım olaya :)

Benle İşi Bitmiş Kişi İstemem Ama İsterse Kötü Yola Düşsün Takmam :)

melek abla burda bi kere dedim hemen at gözlüğü falan filan girdi hesaba kabul ediyorum bunları savunmak at gözlüğü takmak demekse ben en büyüğünü takıyorum ama burda tartışma çıkıpta sıkılmaya gerke yok :)

) mustafa sen ben at gözlüklü olalım muhim mi ))

tartışma çıkmasından yana değilim elbet o ayrı ve tartışılacak bir duruım yok bana göre...cünkü benim dinimin emirleri herşeyin üstündedir zaten...o yüzden üzerine yorum yapılacak bir durum söz konusu deil :)

Kendini kandırmış olursun boyle bır erkek bulursan.

yanı ben bayan olsam hayır cnm kımseyle olmadım ılk sen olacaksın dese bana sevgılım ayrılırdım ondan benı ap.. yerıne mı koyuyorsun dıye :) ..

malesef kadın erkek eşitlıgı yok. erkeklerde bunu bulmanız zor.

Adminim haklısın kadın erkek eşitliği yok,erkeklerde bunu bulmakta zor biliyorum. Dinimizce olması gerekende bu ama, erkekte yapsa bayanda yapsa zinaya giriyor.Sonuçta kimseye karışamayız. Herkesin kendi hayatı ve herkeste kendi yaptığı hatalarının bedelini öder.

) mustafa sen ben at gözlüklü olalım muhim mi ))

tartışma çıkmasından yana değilim elbet o ayrı ve tartışılacak bir duruım yok bana göre...cünkü benim dinimin emirleri herşeyin üstündedir zaten...o yüzden üzerine yorum yapılacak bir durum söz konusu deil :)

tabiki haklısın ama bu sitede soyad vermek bile yasakken anlatmak istediğini kaç kişiye anlatabilirsin ki :)

Bunun soyad vermeyle bir alakası yok musti hem emin ol bu forumda muhafazakar düşünceler ağırlıktadır :)

soyad vermeyle alakası var demedimki burda iletişim bi yere kadar demek istedim onu derken :D muhafazakarlar da vardır onlara diyeceğim bişey yok ama ben 1 ay kadar önce anlattığımda bi kaç kişi çıkıştı bana onu demek istiyorum burda tartışma çıkarıpta canımı sıkmaya gerek yok :)

anlamak isteyen anlar mustafa sen anlat yeterki.. gerisi karşındakinin bilecegi iş

sanırım mustafanın söylemek istedigi tartışma çıkmasın diye yorum yaparken daha dikkat ediyorum demek...

üstüne gitmeyin yahu )

benim diyecek başka lafım yok melek abla lafım sana değil yanlış anlamak için bu kadar uğraş göstermeye gerek

Arkadaşlar kimsenin yanlış anladığı falan yok.. Eleştirdiniz cevap verdik..

Tebrikler walla cinseliiği bile soyada bağladınız..

evet bazen soyad vermenın sonuclarıda cınsellıge kadar gıdebılıyor bu yuzden yasak soyad vermek!!

konu dısı yorumlar olmasın

bence kadından ne bekleniyorsa erkekten de o beklenmeli

Elbette bakirlik önemli..Kadınlardaki namus,erkeklerdeki de ırzdır..
Her neyse konu derin..Biraz da ahlaki boyutları var işin..İlla bakire değil diye bir kızı almamak da etik değil, fakat kendini evleneceği erkeğe saklayan kız da baş üstünde olmalı..Namus bacak arasında hem de fikirdedir..!!!

Irz, namus... Sanırım çoğu kişi buna son derece önem veriyor. Daha da önemlisi bunu töreye dönüştürenler var. Cinsel bir deneyimin olması kişinin insanlığında neyini değiştirir? Geçmişte yaptığı bir şeyden nasıl hemen damga vurulur? Bu tamamen medeniyet dışı. Bizler insanız ve her şey kafada biter.

Yalnız bu duruma bir de şu açıdan bakılabilir. Vücudunu kontrol edemeyenin kişiliğinden ne beklenir diye. İnsan yaptığı hatayı anladıktan sonra sorun yok bence.

bu erkeklerin egemen olduğu bir dünyada sorulcak en son soru herkez bakire eş ister hemde bir çok kişiyle yatmışken dünya böle bişi işte

Daha önceleri "Ben sıfır'ım ikinci el istemem" derdim.Fakat şimdi böyle düşünmüyorum.

Allah'ın en sevmediği iş kendisine şirk koşulması. Bu günahı işleyen kimse daha sonra gerçeği anladığında pişman oluyor ve Allah O'nu affedeceğini söylüyor. Milyonlarca günahı affeden Allah'ın bir kulu olarak Mevcudiyetinin vehim olduğu bir beden ile yapmış olduğu hatadan dolayı pişman olmuş bir kimsenin bu suçunu ben nasıl olurda affetmem.Malûm ki; ilk başta büyük bir gerginliğe sebep olsada zaman içerisinde affedilecek bir mevzu olduğunu düşünüyorum. Kendiliğinden ortaya çıkması mümkün olmayacak bir durumda ise bu pişmanlığın hiç dillendirilmemesi taraftarıyım. Ama yinede Allah'tan eş isterken Sırıf'ını dilemeyi unutmuyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri