---> En Son Neden Ağladınız? dün gece birden içimden geldi.
BadMatmazel توغبه Prenses 22 Ara 2014 #201 ---> En Son Neden Ağladınız? dün gece birden içimden geldi.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Ara 2014 #203 ---> En Son Neden Ağladınız? çok sevdğm bir insan ameliyat olurken
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 28 May 2015 #206 ---> En Son Neden Ağladınız? Bugün olacaktı ama izin verme dim biri icin
LocKe GururLan Bayan Üye 9 Haz 2015 #207 ---> En Son Neden Ağladınız? )) Mutesem yuzyil izledim hatice sultan vefatina agladim )
BadMatmazel توغبه Prenses 13 Haz 2015 #209 ---> En Son Neden Ağladınız? Kavgadan sonra.
M Moreas Bayan Üye 13 Haz 2015 #210 ---> En Son Neden Ağladınız? Arkadaşlardan ayrılıp eve gelirken. Bi daha ne zaman görüşürüz Allah bilir.
---> En Son Neden Ağladınız? Arkadaşlardan ayrılıp eve gelirken. Bi daha ne zaman görüşürüz Allah bilir.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Haz 2015 #212 ---> En Son Neden Ağladınız? bugun ona kızdıgım ıcın agladım
Deniz kızı Bayan Üye 18 Tem 2015 #213 ---> En Son Neden Ağladınız? Istanbuldan isvicreye dönerken,dün
M muhsinim Banned 22 Tem 2015 #215 ---> En Son Neden Ağladınız? En son Suruç'ta katledilen çocuklar için ağladım. Gerçekten çok üzücü bir olay. Umarım ülkemizde bu tür olaylar bir an önce son bulur.
---> En Son Neden Ağladınız? En son Suruç'ta katledilen çocuklar için ağladım. Gerçekten çok üzücü bir olay. Umarım ülkemizde bu tür olaylar bir an önce son bulur.
BadMatmazel توغبه Prenses 24 Tem 2015 #216 ---> En Son Neden Ağladınız? Canım kuzenimle veda ettiğim gün.
BadMatmazel توغبه Prenses 26 Tem 2015 #219 ---> En Son Neden Ağladınız? Gereksiz bir insan için