---> En Son Neden Ağladınız? nısanlımla kavga edınce agladm
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Ağu 2015 #221 ---> En Son Neden Ağladınız? nısanlımla kavga edınce agladm
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 17 Ağu 2015 #222 ---> En Son Neden Ağladınız? Her gece olduğu gibi yine düşünüp ağladım
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 17 Ağu 2015 #223 ---> En Son Neden Ağladınız? Karşıyaka taraftarlarının hikayelerini anlatan buçuklu semtin hergele çocuklarını okurken bir iki damla gurur gözyaşı damladı )))
---> En Son Neden Ağladınız? Karşıyaka taraftarlarının hikayelerini anlatan buçuklu semtin hergele çocuklarını okurken bir iki damla gurur gözyaşı damladı )))
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 30 Ağu 2015 #226 ---> En Son Neden Ağladınız? İzlediğim bir video için
Skaikru Kayıtlı Üye 30 Ağu 2015 #227 ---> En Son Neden Ağladınız? Lovren'in kaçırdığı penaltıdan sonra gol diye bağırarak ağladım
'Gülümse :D Prenses 30 Ağu 2015 #228 ---> En Son Neden Ağladınız? 'birgül' Alıntı: Şehitlerimize.. Genişletmek için tıkla ... .
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 4 Eyl 2015 #230 ---> En Son Neden Ağladınız? Kitap okurken kendimi hissettiğim için
'Gülümse :D Prenses 4 Eyl 2015 #231 ---> En Son Neden Ağladınız? Mülteci bir babanın hikayesini okudum ona ağladım
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 4 Eyl 2015 #232 ---> En Son Neden Ağladınız? kıya ya gelmiş o çocuğun haberini izlerken yüreğim kaldirmadi
M Moreas Bayan Üye 10 Eyl 2015 #235 ---> En Son Neden Ağladınız? Şehitlere Tanıdığım bir akrabaya Ve Ankaralı o şehide... (Sosyal medya sağ olsun bildiğim biriydi)
---> En Son Neden Ağladınız? Şehitlere Tanıdığım bir akrabaya Ve Ankaralı o şehide... (Sosyal medya sağ olsun bildiğim biriydi)
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 10 Eyl 2015 #236 ---> En Son Neden Ağladınız? 2.25 olması gereken ortalamanın 2.23 olduğunu görünce sinirden ağlamıştım.
---> En Son Neden Ağladınız? 2.25 olması gereken ortalamanın 2.23 olduğunu görünce sinirden ağlamıştım.
BadMatmazel توغبه Prenses 10 Eyl 2015 #237 ---> En Son Neden Ağladınız? Şehitlerimz için
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 10 Eyl 2015 #238 ---> En Son Neden Ağladınız? Dün. İstemeye geldiler ,istediler babam verdi ve babamın elini öptükten dakikalar sonra tutamadım kendimi ve ağladım.
---> En Son Neden Ağladınız? Dün. İstemeye geldiler ,istediler babam verdi ve babamın elini öptükten dakikalar sonra tutamadım kendimi ve ağladım.
N ` nazLı .. Bayan Üye 14 Ara 2015 #240 ---> En Son Neden Ağladınız ? Geçen hafta bugün. Sanırım 6 aylık ağlama kotamı doldurdum o derece sular seller misali yani xD
---> En Son Neden Ağladınız ? Geçen hafta bugün. Sanırım 6 aylık ağlama kotamı doldurdum o derece sular seller misali yani xD