---> En Son Neden Ağladınız? dün. mide ağrısı.
beyazgul_57 Bayan Üye 19 Eki 2011 #162 ---> En Son Neden Ağladınız? dün gece onun için bu sabahta ŞEHİTLERİMİZ için
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Eki 2011 #164 ---> En Son Neden Ağladınız? erkek arkadaşım hakkari'de askerlik yapıyor dün olan pkk saldırısından dolayı korkudan ağladım...
---> En Son Neden Ağladınız? erkek arkadaşım hakkari'de askerlik yapıyor dün olan pkk saldırısından dolayı korkudan ağladım...
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 25 Kas 2011 #166 ---> En Son Neden Ağladınız? dün gece..2 haftada dağılan ailem için ..
Halitkarabela Kayıtlı Üye 26 Kas 2011 #168 ---> En Son Neden Ağladınız? yaw bu kızlarımızın çoğu hasta Ben Duygulandığımda ağlar gibi oluyorum yüreğim doluyor.
---> En Son Neden Ağladınız? yaw bu kızlarımızın çoğu hasta Ben Duygulandığımda ağlar gibi oluyorum yüreğim doluyor.
BynMia Bayan Üye 26 Kas 2011 #169 ---> En Son Neden Ağladınız? Mutluluktan; bitecek diye korktuğum için..
Elsa Bayan Üye 27 Eki 2012 #174 ---> En Son Neden Ağladınız? Bazı insanlar ağlamaz. Kalkar, balkona gider ve bir sigara yakar. En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum, belki küçük bir çocukken.
---> En Son Neden Ağladınız? Bazı insanlar ağlamaz. Kalkar, balkona gider ve bir sigara yakar. En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum, belki küçük bir çocukken.
quLDeniz Bayan Üye 27 Eki 2012 #176 ---> En Son Neden Ağladınız? Hanqi ßirini sayayım ßiranda üçßeş şeye