---> En Son Neden Ağladınız ? Ağlıyamıyorum.
K kapi Kayıtlı Üye 30 Nis 2016 #262 ---> En Son Neden Ağladınız ? 2 yildan beri aglamadim zamani geldi [emoji3] [emoji3] GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> En Son Neden Ağladınız ? 2 yildan beri aglamadim zamani geldi [emoji3] [emoji3] GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 30 Nis 2016 #263 ---> En Son Neden Ağladınız ? Birini özledim
*Lykia Bayan Üye 1 May 2016 #265 ---> En Son Neden Ağladınız ? En son dedemi kaybettiğimde ağlamıştım. Göz yaşlarım kıymetlidir benim herşeye ağlamam.
---> En Son Neden Ağladınız ? En son dedemi kaybettiğimde ağlamıştım. Göz yaşlarım kıymetlidir benim herşeye ağlamam.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 5 May 2016 #267 ---> En Son Neden Ağladınız ? Eskiler aklıma geldikçe ağlarım
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 5 May 2016 #268 ---> En Son Neden Ağladınız ? Nişanlımı ellerimle toprağa gömdüğümde
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 11 Eki 2016 #270 Cevap: ---> En Son Neden Ağladınız ? TeuFeL' Alıntı: Niþanlýmý ellerimle topraða gömdüðümde Genişletmek için tıkla ... Allah sabır versin.. Buna ağlanır..
Cevap: ---> En Son Neden Ağladınız ? TeuFeL' Alıntı: Niþanlýmý ellerimle topraða gömdüðümde Genişletmek için tıkla ... Allah sabır versin.. Buna ağlanır..
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 11 Eki 2016 #271 Cevap: ---> En Son Neden Ağladınız ? Laf-ı Güzaf..' Alıntı: Allah sabır versin.. Buna ağlanır.. Genişletmek için tıkla ... Amin.. Allah (c.c) razı olsun
Cevap: ---> En Son Neden Ağladınız ? Laf-ı Güzaf..' Alıntı: Allah sabır versin.. Buna ağlanır.. Genişletmek için tıkla ... Amin.. Allah (c.c) razı olsun
Nazım Feyyaz Yalnız Kurt Kayıtlı Üye 31 Eki 2016 #273 Dolmuştum ve hüzünlü bir kısa filmde birkaç damla yaş süzüldü gözlerimden...
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 31 Eki 2016 #274 Ağlamak denmez de.. Soğan kesince gözler yaşarıyorya.. Hah işte pırasa kesincede oluyormuş.. Bizzat tecrübe ettim..
Ağlamak denmez de.. Soğan kesince gözler yaşarıyorya.. Hah işte pırasa kesincede oluyormuş.. Bizzat tecrübe ettim..
Emel* Prenses 5 Kas 2016 #276 ---> En Son Neden Ağladınız ? Ailemle yaşadığım bir tartışma sonucu ağlamıştım
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 10 Kas 2016 #277 Bugünkü haberleri dinleyince gözlerin dolmaması ne mümkün.