---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? NazLı
LoKuMuM<3 Bayan Üye 10 Haz 2009 #82 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? önce cansumm aradı sonra melihm bende ablamı aradım..
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? önce cansumm aradı sonra melihm bende ablamı aradım..
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 11 Haz 2009 #84 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Özel Numara Aradı .
endLesS Webmaster 11 Haz 2009 #85 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? nazLımLa haLa konusuYoRum
N ` nazLı .. Bayan Üye 11 Haz 2009 #86 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? üsttekiyle şu an knuşuyorum
SpOoK_q!RL Bayan Üye 11 Haz 2009 #88 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? annem aradı kankamı aradım ( aramak denirse caqrı attım )
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? annem aradı kankamı aradım ( aramak denirse caqrı attım )
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 11 Haz 2009 #89 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? En son eniştemi aradım beni arıyan ise inci.
sup3r1s1 Bayan Üye 11 Haz 2009 #90 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? En son Semihimi aradımm... Benide annem aradı
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 11 Haz 2009 #92 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? incimi aradımMmmMmM
İnci 1907 Prenses 11 Haz 2009 #95 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son melih aradı en son beyzamı aradım
LoKuMuM<3 Bayan Üye 11 Haz 2009 #96 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? cansu aradı.. ablamı aradım
G Gülümse. Bayan Üye 11 Haz 2009 #97 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Busrayı aradım. Abım aradı
LoKuMuM<3 Bayan Üye 11 Haz 2009 #98 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? üsteki bacum aradı ablamı aradım
modaezo Bayan Üye 11 Haz 2009 #99 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? beni en son babam aradı benim en son radaığım kedi yavrusu yani annemin arkadaşının mustkbel gelini aradım :2:
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? beni en son babam aradı benim en son radaığım kedi yavrusu yani annemin arkadaşının mustkbel gelini aradım :2:
UpSs KraLiçe Bayan Üye 12 Haz 2009 #100 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? İremi aradım İrem aradı