---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? PiscLik*Le konustuk en son (:
R RaPizM^^ Bayan Üye 3 Haz 2009 #41 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? PiscLik*Le konustuk en son
^shékér kıs^ Bayan Üye 4 Haz 2009 #43 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? batuhan aradı ben de öznuru(ablam)aradım
iReM^^ Banned 4 Haz 2009 #45 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? aradıqım annem. arayan babamm
Buğra1 Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #47 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Annem aradı Ben yakLaşık 15 qündür birini aramadım
LoKuMuM<3 Bayan Üye 4 Haz 2009 #48 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? biriyini arayalı yıllar omuştur ama bugün gizliden aranmış tabe sessizde olduğu için açamadımm.. ama yarın melihmm arıcakmışş
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? biriyini arayalı yıllar omuştur ama bugün gizliden aranmış tabe sessizde olduğu için açamadımm.. ama yarın melihmm arıcakmışş
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 5 Haz 2009 #50 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? En son Sahra'yı aradım.. En son babam beni aradı
^shékér kıs^ Bayan Üye 5 Haz 2009 #51 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? dershaneden arandım dershaneyi aradım
İnci 1907 Prenses 5 Haz 2009 #52 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son melih delisi aradı zatren 7/24 arar kendileri uyku kavramını unuttum sayesinde ben kimi aradım hatırlamıyorum kardeşim olabilir
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son melih delisi aradı zatren 7/24 arar kendileri uyku kavramını unuttum sayesinde ben kimi aradım hatırlamıyorum kardeşim olabilir
^shékér kıs^ Bayan Üye 6 Haz 2009 #53 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? kuzenim aradı kontürüm bitti kimseyi arayamadım
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 6 Haz 2009 #54 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? incimi aradımMmM
R RaPizM^^ Bayan Üye 6 Haz 2009 #55 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? inciyle konustuk en son
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 Haz 2009 #56 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? bi sapık aradı babamı aradım
PERITOZU Bayan Üye 8 Haz 2009 #57 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? aşkım aradı bende onu aradım
endLesS Webmaster 8 Haz 2009 #59 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? naZLıydı 2 dakıka oncesıne ama uyuS varLık ıncıyı aradım
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? naZLıydı 2 dakıka oncesıne ama uyuS varLık ıncıyı aradım
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 8 Haz 2009 #60 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Ece Aradı