---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? aşkımı aradım oda beni aradı (:
Buğra1 Kayıtlı Üye 29 Nis 2009 #21 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? aşkımı aradım oda beni aradı
O oleacea Kayıtlı Üye 29 Nis 2009 #22 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? onu aradım açmadı ... ablam aradı
aLiii Kayıtlı Üye 29 Nis 2009 #23 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en Son babam aradı ben aLi die bi arkadası aradım
DiReNiS Bayan Üye 30 Nis 2009 #24 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Nişanlım aradı en son.. Bende eski bir hastamı aradım
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Nişanlım aradı en son.. Bende eski bir hastamı aradım
aLiii Kayıtlı Üye 30 Nis 2009 #25 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Ben en son kankim İLKNURu aradım beNi en Son Ablam aradı
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Ben en son kankim İLKNURu aradım beNi en Son Ablam aradı
O oleacea Kayıtlı Üye 1 May 2009 #26 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? beni en son dayım aradı bende en son birisini aradım işte ama telefonu kapalı :S
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? beni en son dayım aradı bende en son birisini aradım işte ama telefonu kapalı :S
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 1 May 2009 #27 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son ben dilarayı aradım.. benide en son gürkan aradı
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son ben dilarayı aradım.. benide en son gürkan aradı
İnci 1907 Prenses 2 May 2009 #28 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son melih aradı en son babamı aradım
FaKe_IsL_xD Bayan Üye 2 May 2009 #29 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Nisa aRamıss . . teLi yNma aLmamsTm ! !
PERITOZU Bayan Üye 4 May 2009 #30 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? sevgilim canım aramış
R RaPizM^^ Bayan Üye 4 May 2009 #31 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? En son beni arayan AşqıMm Okan*Mm En son benim aradığım BitaNemM PiscLik*Mm
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? En son beni arayan AşqıMm Okan*Mm En son benim aradığım BitaNemM PiscLik*Mm
Hira Bayan Üye 5 May 2009 #32 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? annemi aradım annem aradı annemi aradım..
L limonlubrokoli Bayan Üye 6 May 2009 #33 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? ev sahibini aradım. ev sahibi aramış.
İnci 1907 Prenses 6 May 2009 #34 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son melih aradı hemde saat 7.35 miydi neydi eşek uyndırdı ya en son babamı aradım knt alsın die tık demio
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son melih aradı hemde saat 7.35 miydi neydi eşek uyndırdı ya en son babamı aradım knt alsın die tık demio
PERITOZU Bayan Üye 13 May 2009 #35 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? En Son Sevgilim Aradı
İnci 1907 Prenses 13 May 2009 #36 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? her zamnaki gibi melih aradı kimseyi aramadım çünkü knt yok
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? her zamnaki gibi melih aradı kimseyi aramadım çünkü knt yok
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 3 Haz 2009 #37 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? incimi aradım
^shékér kıs^ Bayan Üye 3 Haz 2009 #38 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? aradığım : batuhan arayan : hakan
SpOoK_q!RL Bayan Üye 3 Haz 2009 #39 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? aradıqım tabi aramak denirse caqrı attıqım fatih arayan babam
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? aradıqım tabi aramak denirse caqrı attıqım fatih arayan babam
İnci 1907 Prenses 3 Haz 2009 #40 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son babamla knouştum melih aramış 3 defa ama tel sarjdaydı kusura bkamasın artık en son kimi aradım bilmiyorum
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son babamla knouştum melih aramış 3 defa ama tel sarjdaydı kusura bkamasın artık en son kimi aradım bilmiyorum