---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? dayım'ı aradım
^shékér kıs^ Bayan Üye 9 Haz 2009 #66 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? kimse aramadı kontür yok arayamadım
SpOoK_q!RL Bayan Üye 9 Haz 2009 #67 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? harun aradı(kankaLrn biriciqi) ben haruna caqrı attım kntrün "k"sı yok cünkü
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? harun aradı(kankaLrn biriciqi) ben haruna caqrı attım kntrün "k"sı yok cünkü
N ` nazLı .. Bayan Üye 9 Haz 2009 #68 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? beni incim araDı ben MeLihi araDım
G Gülümse. Bayan Üye 9 Haz 2009 #69 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Busrayı aradımda yarım saat sonra kayrayı arıcam
G Gülümse. Bayan Üye 9 Haz 2009 #71 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Anıl aradı. (forumdakı degıl)
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 9 Haz 2009 #72 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? En Son Arayan : Ceren En Son Aradıgım : Nesrin
.damir. Banned 9 Haz 2009 #74 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? sınıftan bi arkadaş aradı bende en son dedeme ödemeli atmıştım.
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? sınıftan bi arkadaş aradı bende en son dedeme ödemeli atmıştım.
sDa*baL* Bayan Üye 9 Haz 2009 #75 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? kanks araDı açmaDım . ben araDım oda açmaDı(.
G Gülümse. Bayan Üye 9 Haz 2009 #76 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Anıl aradı. Buseyı aradım.
KeLebek_çıkmAzı Banned 9 Haz 2009 #77 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Aras'ı aradım Halil aradı
İnci 1907 Prenses 9 Haz 2009 #78 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son erkut'u aradım bni en son babam aradı
endLesS Webmaster 9 Haz 2009 #79 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son nazlımı aradım mesgule cevırdı abım aradı onu da ben mesgule cevırdım hahaha
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son nazlımı aradım mesgule cevırdı abım aradı onu da ben mesgule cevırdım hahaha
N ` nazLı .. Bayan Üye 10 Haz 2009 #80 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? önCe inCim sonRa meLihim araDı