Bisquitte*
Bayan Üye
bzmde aman kpt bu konuyuu
hppiiinizii
çhokk
sfıormm
hppiiinizii
çhokk
sfıormm
Evet Sira Bende..
> Aglamaz < Esi Benzeri Olmayan Bi Kardesim. Daha Yeni Olmama Ragmen Bana Herseyi Anlatir Ve Güvenir.Saol Kardesim. Öz Kardesimden Farkin Yok Emin Ol!
> DaNGeR < Danger Kardesimde Ap Ayri Bi Insan. Yeri Gelir Cok Sert yeri Gelir Tam Benim Kafadan. Olsun Ben Onu Öylede Seviyorum. Canımsın Kardesim..
> RoCKer <( Ozkan ) Onu anLatmaya Dil Varmaz Cok Delikanli Her Zaman Agirligini Koruyan Ve Sert Bir Kurucu. Senide Seviyorum Kardesim.
> Tylér < Onun Hakkinda Pek Bilgim Yok Ama Yorumlariyla Olsun Konusmalariyla Olsun Her Zaman Heryerde Tavrini Koruyor iyi Bir Yönetici.
> Crayz_JuniOr < Aslinda Ona Kirginim Ama Yinede Düsüncelerimi Bilmesi Gerekir. Beni Cok Yanlis Taniyor Ve Cok Ön Yargili. Ama Ben o Tanidigi Insanlardan Degilim Bunu Zamanla Görcektir Zaten..
> ©Cyßért??K < Onuda Pek Tanimiyorum Ama Milliyetci Ve Vatanini Seven Bİ Kardesim Hepimiz Gibi..
> Spy < Aslinda Onu anLatmaya Pek Gerek Yok. Post Kasmayi Seven Bi Arkadasimiz. Ayriyetten Komik Sakayla Karisik Ara Sira Laf Sokuyor Bana Ama Olsun Yinede iyi Bi Kardesimiz..
> RAINMAN < Onuda Pek Tanimiyorum Ama Sanirim Atlari Seviyor Sakasinami Takiliyorlar Gercekten at Yarisi Oynarmi Bilmem.. Ayriyetten Görevini Tamamiyle Yerine Getiren Bi Admin.
> byhandsome < Aramiza Yeni Katilmasina Ragmen Kendini Sevdirmeyi Basardi. Hosgeldin Tekrardan Aramiza Kardesim.
> eSpoir < Oda Spynin arkada$i Sanirim. Onuda Pek Tanimiyorum Ama kizlarla Cok iLgileniyor Ama Spynin Arkadasi Fazla Görmüyorum
Evet Simdi Gelelim Forumumuzun Prenseslerine..
> aLias < Kendisiyle Fazla Bir Muhabbetim Olmadi Ama Cok Güzel Ve Etkileyici Birisi Oldugunu Söylemeden Gecemicem.. Tanismayi Isterim Acikcasi.
> MEL!S < O Bitane 1 Dksi 1 Dksina Tutmuyor. Bakiyorum Oyun Bölümünde Gülüyor Egleniyor Siir Bölümüne Bakiyorum üzüLüyor. Pek Cözemedim Acikcasi.
> Dark_dumann < Kardesimin Kiz Arkadasi Benim Gibi Siiri Seven Ve Cok Duygusal Bi Kardesimiz. Bide Unutmadan Ondan Sonra Siiri Seven Benim.
> CuShibeLLa < ishabellanin Kuzeni Bir Birlerine Cok Benziyorlar Ve İkiside Bir Birinden Güzel.. Sülalerinde Genetik Bir Hastalik Sanirim Güzellik
> PuNk_PRiNCéSs < Oda Aramiza Yeni Katildi Hosgeldi. Cok Güzel Hem Yüregi Hem Kendisi..Baska Bi Bilgim Yok Hakkinda.
> Crayz_eda < oda Benim Gibi Ankarali Bi Arkadasimiz Hep Gülen Ama icinde Daima Bir yarasi Olan Bir Arkadasimiz Belki Yaniliyorum Ama Öyle Hissettim.
> ___CrAzY_gIrL_ < Evet Crayz_Junior Arkadasimizin Kiz Arkadasi Ve Ayni Zamanda Hepimizin Kardesi,Bacisi. Hep Yüzü Gülen Ve Junior'a Deli Gibi Asık Bir Kardesim. Umarim Daima Mutlu Ve Huzurlu Olursunuz Ve İliskinizi Evlilige Kadar Götürürsünüz.
> jeLip0n < Evet O Forumumuzun Jelip0n $ekeri Cok Tatli Ve Cok Cana Yakin. Ara Sira Tersligi Tutuyor Ama Yinede Seviyorum o Uyuzu.
> crazy_bad_girl < Cok Akilli Ve Bilgisayar Hastasi Bi Kiz Arkadasimiz. Asiri Bilgisayara Düskün Ve Herseyini Ögrenmeye Calisiyor. Donanim iLe ilgili Bi Sorunu oLdugunda Benim Yanimda oL Lütfen Her Türlü Yardimi Yaparim.
> Çölcicegi < Kendisi Hakkinda Bi Yorum Yapmama Gerek Yok. Herkez Kendisini taniyor Forumumuzun Bayan Admini. Cok Agir Terbiyeli Ve Seviyeli O Yüzden Kendisini Tebrik Ediyorum. Agirligini Her Zaman Koruman Dilegiyle..
> Kisgünesi < oda çölciceginin ortakı. Cok Cana Yakın Cok Sakaci Bi Arkadasimiz Ayrica iyi Bi grafiker benden bile.. Ben pek anlamam Orta Derecede Yani.
Unuttuklarim Varsa Kusura Bakmasin. Hepinizi Seviyorum Saygilar.
Col cicegi === cok sempatik gelio ayri bi ilgim var ona :$
[/I][/I][/I][/I]
çöL çiçeği :öz ablam gbi ssewdm biR abLam her zmn yanımda yerı farkLı kaLbmmde..
[/SIZE]
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.