Bisquitte*
Bayan Üye
yok cnm bnı kmse sewmez
DaNGéR : En çok sevdiğim adminlerden birisidir...
OzKaN : Herzaman en iyi adminlik ünvanını almıştır...
Ve çok sevdiğim bir ağabeyimdir...
jeLißon : Bende çok ayrı bir yeri vardır...
Ve çok sevdiğim değerli bir arkadaşımdır...
dieséL : Yeni tanıştığıma rağmen çok sıcak kanlı bir adminimizdir...
göztepeLi :Çok sevdiğim bir admindir...Büyüklüğüyle hep ön plandadır...
awfuL giRL :Melek gibi bir kızdır...
kaLphirsizi : Çok süper bir admindir....
€dizZz : Süper bir insan ve gerçekten çok sevdiğim bir admindir.Çok saygılı ve çok iyi yürekli kendisi aynı zamanda abimdir...
RappeR_3mr3 : Benim kandan bir rapci kendisini çok seviyorum...
***musty*** :Çok değerli bir dostumdur...
1kisi :Şokk prensesdir kendisiİyi bir prenses ve kendisini çok seviyom...
zipiR bocuk :Çok iyi huylu bir üye...
ChokopReNSeS:Forumun en sevecen prenseslerinden birisi ve gerçekten çok değer verdiğim ve sevdiğim kişidir...
napıon kızım sen mjk ajkumm :50:
OzKaN : Anlamıyorum onu.. Bazen çok soğuk ..bazen de yakınmş gibi davranıyo.. asabi,farklı biri ..!
DaNGéR : hep samimi görmüşümdür.forumda en değer verdiğim kişilerden. belki de tek kişi .. realden tanımayı çok istiyorum..!o olmazsa ben de olmam
ChokopReNSeS : forumda ilk tanıştığım prenses. biliyorum bazen sevmio beni ama ... janum bidenem.. ajkum..cok sefıorem (
the puNk : Melis*mle muhteşem ikili.. başlardaa benmle beraber 3 lü gibi gözüksekte ben hep olayların dışında kalmışımdırr... fazla konusmasaktaa hep sevmişimdir aslı*mı (
dieséL :Özkan*ın sağ kolu gibi.. öncelerde konusurduk atışırdık.. ama şmdii selam bile alıp vermez olduk.. neden bnde bilmiorm severim kendisinii..!!!
göztepeLi : Kankamm.. hep arkamdaa hissetim ama hep tersi çıktı dermişim... oda değişioo.. bazen fazlaa soğuk oluoo cnm kankam (
xCrueLx : Bu da kankamm.. foruma onun sayesnde geldm.. aynıı şehirde yaşıoruz.. fazla kıskancsın kankaa
AwfuL_GirL : Aslında fazla konuşmayız çok smaimiyetimiz yok ama burda yakınmş gibi gözüküoruzz.. seviyorum seni Jnm benm mucuxx
kaLphirsizi : karizma adminimiz.. nickinde anlaşılıo çapkın olduğu ^^.. çok tatlı cana yakındırr
HaKaN : tam psikopat .. yakında fransaya gtcek göremicez uzunca bi süre..... karizmadır... kızlar hasta ona
çöl çiçeği : çok güzel bi ablam .. her zaman örnek almışımdır..
RAINMAN: şimdi nerdesin.. ne yapmaktasın bilmiyorum... hep arkamda hissettim onu.. bnde onun arkasındayım her zaman
Caramio : çok sıcak kanlıı. tatlı birisi( nicki de çok tatlıı ^^
1kişi : Fazla konusmadık.. belki de hicc.. benim hakkımda ne duşunuyo bilmiorm ama .... neşelii sevecen bi kızdrr
AnıL : buyumuşte kuculmuş hehe şaka kızma^^... sevmli rapci bi uyemiz..
m!CrOpx zN : Yeni nickinii yazamadımm... komik. esprili.. sıcak kanlıı birisi.. göztepeliinin kankamın arkadası yanii...
Arimaya : kucukken çok izlerdm arımayayı ^^.. snde onun gibi tatlısın...
SoLDieRofTheGoD : Danger'n kardesi.. daha 12 yasnda ama bazen yaşından büyük davranmasını bılıooo
ZipiRBocuK : önyargıyla yaklaştm.. ama düşündüğüm gibi çıkmadı.. yanii çok tatlı çok sıcak birisi. ^^
€dizZz : kankam ... bi tanedir... küçük sırlarımız varr^^... lol
zıkkımın dıbı : ^^ nick superr ..
ASLI : melis in arkadasıymş.. oda melis gibii gzll ve sevmli..
crazy anqeL : hakkında yanlış düşünceler var ama bn inanmıyorum cnm...
harbikiz : cidden harbi bi kız ... oyunlarda falan ii anlaşmışızdırr ^^
m3rv3: metalci.. deli dolu birisii... sevimlii oda
***musty*** : fazla yakınlığımız olmadı.. ama eğlenceliii birisi.. espri anlayışı fazla gelişmiş..
aLias : canım benim yaa çok sevdiğim biri.. çok sıcak kanlıı.. forumdaa fazla olmuoo ama hep görüşmüşüzdrr
RappeR_3mr3 : rapci ediz *n kankası heralde... onunlada bi yakınlığımız olmadı... iyi birine benzio
Dark_girl : cruel*n sevgilisii... yengem.. ^^ çok tatlıdır...
Espoİr : hehe delü... kucuk bi oyun oynadık... seviyorum seni
dark_dumann :aramıza dönmeni çok istiyoruz(
agLamaz : eski admin.. nerdeesin sen yaa
mor_duman : yeni geldi ama.. hemen aramızda yer aldıı.. ayakkabı ve pantolon delisi^^... konuları guzel..
funny_she : tanımıyorum ama gözüme çok çarpıoo.. ii biridirr..
yok öle bişi : kaybolduu.. göremiyoruz forumda...
ßitti ..:160:
DaNGéR : hep samimi görmüşümdür.forumda en değer verdiğim kişilerden. belki de tek kişi .. realden tanımayı çok istiyorum..!o olmazsa ben de olmam
OzKaN : Anlamıyorum onu.. Bazen çok soğuk ..bazen de yakınmş gibi davranıyo.. asabi,farklı biri ..!
ChokopReNSeS : forumda ilk tanıştığım prenses. biliyorum bazen sevmio beni ama ... janum bidenem.. ajkum..cok sefıorem (
the puNk : Melis*mle muhteşem ikili.. başlardaa benmle beraber 3 lü gibi gözüksekte ben hep olayların dışında kalmışımdırr... fazla konusmasaktaa hep sevmişimdir aslı*mı (
dieséL :Özkan*ın sağ kolu gibi.. öncelerde konusurduk atışırdık.. ama şmdii selam bile alıp vermez olduk.. neden bnde bilmiorm severim kendisinii..!!!
göztepeLi : Kankamm.. hep arkamdaa hissetim ama hep tersi çıktı dermişim... oda değişioo.. bazen fazlaa soğuk oluoo cnm kankam (
xCrueLx : Bu da kankamm.. foruma onun sayesnde geldm.. aynıı şehirde yaşıoruz.. fazla kıskancsın kankaa
AwfuL_GirL : Aslında fazla konuşmayız çok smaimiyetimiz yok ama burda yakınmş gibi gözüküoruzz.. seviyorum seni Jnm benm mucuxx
kaLphirsizi : karizma adminimiz.. nickinde anlaşılıo çapkın olduğu ^^.. çok tatlı cana yakındırr
HaKaN : tam psikopat .. yakında fransaya gtcek göremicez uzunca bi süre..... karizmadır... kızlar hasta ona
RAINMAN: şimdi nerdesin.. ne yapmaktasın bilmiyorum... hep arkamda hissettim onu.. bnde onun arkasındayım her zaman
Caramio : çok sıcak kanlıı. tatlı birisi( nicki de çok tatlıı ^^
1kişi : Fazla konusmadık.. belki de hicc.. benim hakkımda ne duşunuyo bilmiorm ama .... neşelii sevecen bi kızdrr
AnıL : buyumuşte kuculmuş hehe şaka kızma^^... sevmli rapci bi uyemiz..
m!CrOpx zN : Yeni nickinii yazamadımm... komik. esprili.. sıcak kanlıı birisi.. göztepeliinin kankamın arkadası yanii...
Arimaya : kucukken çok izlerdm arımayayı ^^.. snde onun gibi tatlısın...
SoLDieRofTheGoD : Danger'n kardesi.. daha 12 yasnda ama bazen yaşından büyük davranmasını bılıooo
ZipiRBocuK : önyargıyla yaklaştm.. ama düşündüğüm gibi çıkmadı.. yanii çok tatlı çok sıcak birisi. ^^
€dizZz : kankam ... bi tanedir... küçük sırlarımız varr^^... lol
zıkkımın dıbı : ^^ nick superr ..
ASLI : melis in arkadasıymş.. oda melis gibii gzll ve sevmli..
crazy anqeL : hakkında yanlış düşünceler var ama bn inanmıyorum cnm...
harbikiz : cidden harbi bi kız ... oyunlarda falan ii anlaşmışızdırr ^^
m3rv3: metalci.. deli dolu birisii... sevimlii oda
***musty*** : fazla yakınlığımız olmadı.. ama eğlenceliii birisi.. espri anlayışı fazla gelişmiş..
aLias : canım benim yaa çok sevdiğim biri.. çok sıcak kanlıı.. forumdaa fazla olmuoo ama hep görüşmüşüzdrr
RappeR_3mr3 : rapci ediz *n kankası heralde... onunlada bi yakınlığımız olmadı... iyi birine benzio
Dark_girl : cruel*n sevgilisii... yengem.. ^^ çok tatlıdır...
Espoİr : hehe delü... kucuk bi oyun oynadık... seviyorum seni
dark_dumann :aramıza dönmeni çok istiyoruz(
agLamaz : eski admin.. nerdeesin sen yaa
mor_duman : yeni geldi ama.. hemen aramızda yer aldıı.. ayakkabı ve pantolon delisi^^... konuları guzel..
funny_she : tanımıyorum ama gözüme çok çarpıoo.. ii biridirr..
yok öle bişi : kaybolduu.. göremiyoruz forumda...
[/SIZE]
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.