---> Düşlerforum'da Kimi Nasıl Bilirsiniz..?
ALKOLİK DÜŞLER: yaşı küçük ama aklı büyüktür akınımın.. yorumlarıyla,,düşünceleriyle çok şaşırtıyor beni...umarım yüzyüze tanışmak nasip olur...çokta yakışıklıdır kardeşim ha
ÇAĞLAM: aynı şekilde yaşı küçük ama aklı büyük çağlamın.. çok sempatik... çokta güzeldir maşAllah...akınım ve çağlam ne hikmettir bilmiorum ama sizi çok seviorum.... çağlam yav görüşecektik güya senle de
DİESEL:angaranın en baba delikanlısı mübarek
kişiliği çok düzgün maşAllah...
NONES: betülüm... görüşlerini beğendğim çok değerli bi kardeşim...
MYSTİC:yeni yeni tanıorum..ama kitaplarla ilgilenior olması beni çok mutlu ediiyor...aynı zamanda anladığım kadarıyla el beceriside güzel...
güzel çizim yapıormuş
ÖZKAN: 1 seneyi geçior burda oluş zamanım...herkesi anladım ama bi özkanı anlayamıorum yav
çözemiorum yani
ama iyi biri olduğu muhakkak...
HATTAB:kimdir kimin nesidir bilmem...ama nikini ve yorumlarını çok beğeniorum...
FULLMOON: incim... görüş farklılıklarımız olsada çok sevdiğim biri... çokta güzeldir maşAllah..
incim seviorum seni cnm..
JİNOLA:yani esra
düşüncelerini beğendiğim ve sevdiğim biri...
NAZLI:çokta iyi tanımam bilmem...ama sempatik ve cici biri...sanırım onuda seviorum
ÇİKOLATA: onuda çok ii tanımam... ama severim
FIRAT: ıyykk uyuz yav...çok konuşuo boş konuşuo
ama severim kendilerini ...
AYFATATA: değerli hocamız... herşeyi çok iyi çok hoşta tek bi konuda anlaşamıoruz...hocam bilion sen onu
BEZMİSH ve YOLCU: ikiside bu ara dikkatimi çeken üyelerden,,bezmish hemşerim sayılır öle derin bi muhabbet edemedik ama iyi birine benzior... yolcu da forumun sessizlerinden sanırım.. nikini beğendim..aklı başında birine benzior..