TSunami_61
Kayıtlı Üye
Dİesel : Konu Kİtlemesİne Hayranim
Dİesel : Konu Kİtlemesİne Hayranim
fırat:çapkın,sinir
by_asalet:trabzonsporlu benm kafadn
only_you:iibiri güzel kızdır:
cansum _ 1 ay boyunca sıteye uye olmadan takıp ettıgımm zamanlarda en cok dıkkatımı ceken sıcak kanlı esprıden anlayan
bır arkadas.
mucize _ forumda dertlestıgımız ve butun özellerimi bile tek dostum.
tuğba _ sıcak kanlı cana yakın cok sempatık bırı sorumsuzlugundan dolayı nekadar kavga etsekte yerin çok ayrı şeker
tur-i sina _ dini konulara olan hassasiyetı benı büyülüyor cok olgun dusuncelere sahıp yazılarını begenerek takıp edıorum
BjqoLiqh.qzD _ aynı ortamı paylasmaktan keyıf aldıgım bır arkadas cok eglencelı iyi biri.
gece_mavisi ve pitbulju _ forumda arasıra halimi hatrımı soran 2 özel insan bole delıkanlı dostlarımın oldugunu bılmek sevındırıcı
|¤ Pяєnsєs๋. ® _ cok sevdıgım fedakar bır arkadasım
diesel _ defalarca sorun yasadıgım ve kafama takılan bır cok seyde bıkmadan usanmadan yardımcı olan anlayışlı + sabırlı biri.
eboshh _ pek sohbetımız olmasada cana yakın gerçekçi ve sempatık forumda hıcbır zaman unutmayacagım arkadaslardan.
buse_LAL _ yalnıs hatırlamıorsam son 4.5 gun ıcınde cok sık gormeye başladım onun oyunlarda eslık ettıgını bılmek cok keyıf verıcı bısı + uysal bırı
Rockßottom _ ilknur"u yapılan roportajda yakından tanıma fırsatım olmustu cok temız kalplı birazda sessiz bir arkadas
_PhoqLu_ _ öncekı gunlere gore pek sık karsılasmasakta hafızamdakı yerını çoktan aldı biraz gizemli bır arkadasımız bazen suskun bazen konusken heran ne yapacagı bellı deıl cok sempatık
üsküdarlı _ sevdiğim arkadaslardan bırı sıcak kanlı samimi şakadan anlayan arkadas..
organiksheker _ sıcak kanlı oldugu gıbı şeker biri çok uysal aynı ortamı paylasmak guzel
fırat _ sevdıgım arkadaslardan bırı guleryuzlu sıcak kanlı sempatık . bazen bellı etmıor ama bana arasıra sınır oluor herhalde
Raşa _ pek tanıma fırsatım olmadı ama son gunlerde dıkkatımı ceken bır arkadas emınım temız kalplı bır arkadastır
Nefes _ öncekı gunler baya dıkkatımı cekıordu ama son gunlerde goremıorum kendısını oda sevecen bırıı
lady_nemo _ pozirif hoş birii
kenks _ emeğin karşılıgını veren bir arkadas
keiii _ fazla olmasada yazılarından tanımaya calıstıgım arkadas
viLLee_xD _ son gunlerde sık goruorum yazılarıyla sıcak kanlı ve ıyı dusuncelere sahıp oldugunu gosterıor
RappeR_qiRL _ bır cok konuda yazıları dıkkatımı cektı benı pek tanımasada ben onu tanımaya calısıorum sevecen birii
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ ve Oje _ ikiside son gunlerde baya dıkkatımı cekıorr tanıma asamasında oldugum arkadaslar ıyı nıhetlerınden suphem yok
daha sevdıgım tanıdıgım yada tanımaya calıstıgım bır cok arkadas var ısımlerı olmayan arkadaslar kırılmasın aklıma geldıkce eklıyecegım..
akin son zamanlarda degisti sanki ama iyi birisi
:| ne gibi bir değişim
TesekkurLer Esrarcım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.