> HaKan < Cok matrak Kardesimiz Ara Sira Tozutuyor Ama oLsun Onuda öyle kabuL etcez napaLim yapacak bi$e yok.
> kaLphhirsizi < o Benim askIm Bitane o Cok Matrak Birisi.. Onuda Cok Seviyorum saoLsun Hep Yanimda.. Saka kaLdirabiliyor En Sevdigim özeLLigide Bu.. mJk sana özeL
> CölCicegi < Onun Hakkindaki Düsüncelerimiz Hepimizin Aynı.. Sıcak Kanligiyla Agirligiyla Tebrik Ettigim Birisi..
> DaNGeR < Ve Özkan.. Canım kardesim Her Ne oLursa Olsun Her Kosulda Bana Destek Cikmis Ve Yanimda oLmustur.. Cok Seviyorum Seni Kardesim 1 tanesin..
>
> €d!zzz < deLikanLi Cocuk Saygili Terbiyeli.. Kimsenin Seviyesine İnmeyen.. Her Zaman Agir takiLan Yerine Göre takiLan Bir kardesimiz.. Senide Seviyorum kardesim.
> m3rv3 < Merve Ona Ben Tursucu Koca buLacam onLa evlendirecem Tursuyu Cok Seviyor.. Cok iyi Birisi Onuda Seviyorum.. Sayili merve.
m3rv3: metalci.. deli dolu birisii... sevimlii oda
> harbikiz < Cok iyi birisi Oda.. deLikanli kiz derler ya ondan iste.. Cok Agir Saygili Seviyeli..
m3rv3: Şeker tatlı + maruL çok şirin ..
ChokopReNSeS : fazla kasıyon kendini
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.