TSunami_61
Kayıtlı Üye

çanakkale 18 mart
![]() |
![]() |
hahaha
sen önce islamiyeti araplarla sınırlandırmamayı öğren....
islamiyetin temellerini onlar attı evet..!!! bu demek olmuyor ki onlarda çağlar atladıkça,biz türkler gibi değişime uğramayacak..!!!
müslüman ve islamiyet demek arap demek değildir...!!! önce bunu iyi anlayın...
o zaman tarihteki diğer savaşlarda niye bütün müslüman ülkeleri bize destek çıkmadı söylermisin_?
ayrıca Hz.muhammedin hangi savaşta var olacağını biz mi belirleyeceğiz_?
vardır rabbimn bir bildiği,,çanakkale savaşına göndermiştir resulunu....
bir diğer önemli nokta ;
o savaşları sadece atamızın aklı sayesinde kazanmadık... orduda ki insanların aç,susuz gıkını çıkarmadan ölüme koştuğunu niye vurgulamıyorsun.._???
o insanlardaki, o islam ve vatan aşkı olmasaydı,,koşa koşa vatanı uğruna ölümü göze almayı kabul etmeselerdi söylermisin bana atam ne yapabilirdi tek başına_?
o savaşlarda ATAM tek başına olsaydı,halkım onun yanında olmasaydı, kazamazdık...
o savaşlarda benim azimli halkım tek başına olsaydı,ATAM olmasaydı yine kazanamazdıkkkkkkk..!!!
Biz bu savaşı muhammed olduğu için kazandık bence(!)
bilmiorm sacma ama bnm icin ulkem dinmden once gelio once ulkem olsun yeter sora din hatta din olmasa bile olr ulkem olsun vatanım olsun kendi topraklarım olsn yeter bide once atam sora allah
once atam sora allah
dostum ataturk agac kogundanmı cıktı(asagılamak ıcın kesınlıkle demedım yanlıs anlasılmasın) herseyın yaratıcısı oldugu gıbı onunda bı yaratıcısı var oda allah...dının bazı seylerı banada ters gelıyor ama kendıme herzaman dıyorumm dınde bazen mantık aranmaz dıye...ama hıcbır zaman yaradanıda unutmuyorum...ben mesela kendı adıma konusursam her savasımızda gorunmeyen bır guc tarafından desteklenmısızdır gorusunu soylerım..hatta bazı yakın savaslarımızda bıle bunun dedıkodusu yapılmaktadır gercek olup olmadıgını yasıyanlardan ve allahtan baska kımse bılemez...
kısacası cok dınıne baglı bı kısı degılımdır ama hıc bırısını yok saymam dını kuralların ama cogunuda yerıne getırememısımdır...
Şok oldum bu yazıyı okuyunca ekrana bakakaldım.bilmiorm sacma ama bnm icin ulkem dinmden once gelio once ulkem olsun yeter sora din hatta din olmasa bile olr ulkem olsun vatanım olsun kendi topraklarım olsn yeter bide once atam sora allah
bilmiorm sacma ama bnm icin ulkem dinmden once gelio once ulkem olsun yeter sora din hatta din olmasa bile olr ulkem olsun vatanım olsun kendi topraklarım olsn yeter bide once atam sora allah
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.