©ﻕΞתς яΞiš
Kayıtlı Üye
peki bu Nisa suresinden örnek vermişsin. verdiğin ayetlere ekleme yapıldığını biliyomusun? NİSA SURESİ TIKLA.
![]() |
![]() |
©ﻕΞתς яΞiš;937326' Alıntı:peki bu Nisa suresinden örnek vermişsin. verdiğin ayetlere ekleme yapıldığını biliyomusun? NİSA SURESİ TIKLA.
©ﻕΞתς яΞiš;937335' Alıntı:sana şunu da söyleyim İslam dini kadına elmas adını vermiştir.
ama medeniyet denilen şey o elması kömüre çevirdi.
işte bak saptırmaktan kastım buydu. cariyelerle ilişki meşrudur denmemiştir Kur-an'ı Kerim'de. direk dövünüzde denmemiştir. önce uyarın ardından yataklarınızı ayırın son çare de hafifçe vurunuz denmiştir. bence bu gayet normal buna neden taktın anlamadım doğrusu.Bana bunun örneklerini verir misiniz?
cariyelerle ilişki meşrudur, karınız size itaat etmezse dövünüz, erkek 4 eş alır ama kadın niye alamaz. iletinizi biraz açar mısınız? pek bir şey anlayamadım. Anladıktan sonra size hak verebilirim belki.
"Hayır, Rabbiniz sizi önemsiyor. Rabbiniz sizin adınıza zulmeden erkeğe dünyada cezalar getirdiği gibi ahirette de hesap soracak". Üzülmeyin, sesinizi Rabbiniz duyuyor, halinizi görüyor cevabıdır" Mücadele Suresi...
©ﻕΞתς яΞiš;937386' Alıntı:işte bak saptırmaktan kastım buydu. cariyelerle ilişki meşrudur denmemiştir Kur-an'ı Kerim'de. direk dövünüzde denmemiştir. önce uyarın ardından yataklarınızı ayırın son çare de hafifçe vurunuz denmiştir. bence bu gayet normal buna neden taktın anlamadım doğrusu.
©ﻕΞתς яΞiš;937427' Alıntı:Yaşar Nuri Öztürk okuyacağım en son adamdır.
Allah çok bağışlayandır evet herşeyi bağışlar ama sanmıyorum seni bağışlayacağını. zorla zıvanadan çıkartıyosun adamı. Masal dan ibaret diyosun ya ayet indirilmiş ayet...
Bu dünya sonsuz değil bunu biliyosundur umarım. Yalancı dünyada ceza vermektense gerçek dünyada Ahiret'te vermek daha makul olur kanaatimce.
bak sonne o kadar örnek verdim açıkladım ama çok uzun okumam falan dedin senin öğrenme isteğin yok.Ne ben size ne siz bana faydalı oldunuz. Bu iletinizden sonra sanırım konu kapandı çünkü yine başa döndük. Şimdi ben size cevap yazardım ama burdan da anlaşılacağı üzere tartışma uzayacak. Onun için size cevap vermeyeceğim. Önemli olan insanların mutlu olması.
Yasar Nuri Öztürk bence Türkiyede İlahiyat Fakultesini Belli bir derece ile bitirmiş bir insandır yani bazılarının ağırlınca kitap okumus arastırma yapmıs çok ender kişilerden biridir ..Kısacası Körü körüne inanmayan mantıqını kullanabilen büyük bir profösürdür yorumları ona göre yapın önce bi tanıyın önyargılı olmayaLım ...
Yaşar Nuri Öztürk herşeyi para için yapıyor inanmayın ona. Kurandaki çelişkileri hiç mi görmedi. Bu adamın amacı farklı; islamı gerçekte olmadığı gibi yansıtıyor. Müslümanlar farkında olmadan bu adamın tuzağına düşüyor.
İnsanLık tarihinin kara bir lekesidir
AÇIKLAMA:Dinler yüzünden milyonlarca insanlar kavga etmiştir ve milyonlarca çocuk ölmüştür ..Hani dindeki adalet ben göremiyorum maleseff...belki din güzel birşey olabilir ama insanlar böyle olduğu sürece asLa
Bir Şah olsam hükmeylesem cihana
Batıl meclisleri yıkar giderdim
Mektepler yaptırıp bütün köylere
Cehaleti kökten söker giderdim
Fabrikalar kurar idim her yerde
İkiliği koymaz idim bu serde
Ayrı gözle bakmaz idim bir ferde
Cihana bir gözle bakar giderdim
Gerçek insanları bilirdim allah
Ondan başkasına tapmazdım billah
Ne Kabe kalırdı ne de Beytullah
Oraya bir bostan eker giderdim
Bir olurdu fakir zengin her zaman
Bütün hastalara olurdum derman
Ne gavur kalırdı ne de Müslüman
Hepsini bir yola çeker giderdim
Bir olurdu fakir zengin her zaman
Bütün hastalara olurdum derman
Ne gavur kalırdı ne de Müslüman
Hepsini bir yola çeker giderdim
İnsanlardan başka olmazdı cennet
Yok olurdu İsa, Musa, Muhammed
Kalkardı dünyadan din ve tarikat
Mezhepler bağını söker giderdim
Görseydi o günü yüzüm gülerdi
Bütün dünya insanı bayram ederdi
Ne bir silah ne bir atom kalırdı
Bir derin kuyuya döker giderdim
Öztoprak der, varlığımız bitmezdi
Sofu inat edip hacca gitmezdi
Ayrı ayrı devlet icap etmezdi
Dünyaya bir bayrak eker giderdim
Bu adam bizden(ateist) o yüzden mantıklı geliyordur size. Ben bu adamın yalancı olduğunu bildiğim için kızıyorum ona. Gerçekleri anlatmıyor. Ama siz beğeniyorsanız tabiki okuyun saygı duyarım...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.