çaresizim yardım ne olur

---> çaresizim yardım ne olur

evet haklısın aşk ı kötü yapan bizleriz.. bunun kızı erkeği yok..her iki tarafta suçlu.. sevmeyi bilmiyoruz sonra ben çok sevdim diyoruz.. sevmek bu kadar basit birşey değilken hala seviyorum diyebiliyoruz..seviyorum derken bile utanmamız gerekirken bunu çok rahat binlerce kişiye çok rahat vicdanımız el vere vere söyleyebiliyoruz..işin kötü yanı ne biliyo musun??? işin kötü yanı birine seni seviyorum dedikten sonra o kişiden ayrılıp başkasına seni seviyorum demiyoruz..bu bile yanlışken bu erdemliği bile gösteremiyoruz.. o kişiye seni seviyorum derken aynı anda o kişi hayatımızdayken başkasına da seni seviyorum diyebiliyoruz.. yani ALDATIYORUZ..fakat bilmiyoruz ki ALDANIYORUZ.. çok güzel yazmışsın en büyük hırsızlık başkasının umutlarını çalmakmış diye..farkında olmadan çoğu kişinin umutlarını çalıyoruz..ve günümüzde bu hırsızlığa sövmek varken övüyor ve övünüyoruz..yok ben bu kadar kişiyle çıktım yok ben bunlayken bunlaydım da..yok ben playboy um.. aşkın adını değiştirdik ve hala ona sövüyoruz...

Çok güzel ve yerinde bir tesbit ...yazdığım sözü beğendiğin içinde ayrıca tşk ederim ...
Evet bu kadarcık mı başka cvp yazan yok mu ???
ben en son yazacam... bakalım arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor ... keşke başka yerde bu konuyu açsaydım neyse artık :)

Çok güzel ve yerinde bir tesbit ...yazdığım sözü beğendiğin içinde ayrıca tşk ederim ...
Evet bu kadarcık mı başka cvp yazan yok mu ???
ben en son yazacam... bakalım arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor ... keşke başka yerde bu konuyu açsaydım neyse artık :)

:D yaptığın yorumları beğenmemek mümkün mü hiÇ:) aaaa

ben yazini gormedim. nereye yazdin? nerde? bence ayri bir konu olarak ac yazda okuyalim...

aşk zor iştir. Ona dayanmak, ayakta durabilmek yürek ister. Cehennemin ortasında bir yalnızlık gibidir. Öyle bir yanarsın ki içten içe ölümün bile yanında hafif geleceğini düşünürsün. Geceleri sessizce ağlarsın yorganın altında, uyku tutmaz sabahlara kadar cebellenirsin. Uyuya bildiğin vakitlerde rüyalarına girer sabah erken saatlerde gözyaşlarıyla uyanırsın. Öyle bir zehirdir ki bu, acının her saniyesini yaşatmak için ayakta tutar seni. Aylar geçer, yıllar geçer bir türlü dinmek bilmez bu ateş. En zor kısmı da ilk 6 ayıdır. İçinde ki bu aşk acısı önce nefrete sonra kızgınlığa ardından merhamete dönüşüp kaybolup gider. Sonra bir daha hiç sevemeyeceğim diye korkarsın, taş tutar kalbin. Çünkü aşkın sillesini yemişsindir. bedenin bir yere, ruhun ayrı bir yere savrulmuştur. Peki unutmak mı ? asla unutamazsın. Sana tek bir şeyin garantisini verebilirim. O da çektiğin acı bir gün dinecek. Eğer ki çok şanslıysan bir gün belki yine aşık olabilirsin...

aşk zor iştir. Ona dayanmak, ayakta durabilmek yürek ister. Cehennemin ortasında bir yalnızlık gibidir. Öyle bir yanarsın ki içten içe ölümün bile yanında hafif geleceğini düşünürsün. Geceleri sessizce ağlarsın yorganın altında, uyku tutmaz sabahlara kadar cebellenirsin. Uyuya bildiğin vakitlerde rüyalarına girer sabah erken saatlerde gözyaşlarıyla uyanırsın. Öyle bir zehirdir ki bu, acının her saniyesini yaşatmak için ayakta tutar seni. Aylar geçer, yıllar geçer bir türlü dinmek bilmez bu ateş. En zor kısmı da ilk 6 ayıdır. İçinde ki bu aşk acısı önce nefrete sonra kızgınlığa ardından merhamete dönüşüp kaybolup gider. Sonra bir daha hiç sevemeyeceğim diye korkarsın, taş tutar kalbin. Çünkü aşkın sillesini yemişsindir. bedenin bir yere, ruhun ayrı bir yere savrulmuştur. Peki unutmak mı ? asla unutamazsın. Sana tek bir şeyin garantisini verebilirim. O da çektiğin acı bir gün dinecek. Eğer ki çok şanslıysan bir gün belki yine aşık olabilirsin...

onu hiç bir zaman unutmazsın onunla yaptığıkların gelir aklına ben hergün onunla gittiğimiz yerlerdeyim dediğin gibi önce nefret sonra kızgınlık ama asla merhamet etmedim ona beni bırakıp gittiği için hep kin besledim 5 ay olucak 1 saat biile özlerken 5 ay çok zor ama bunlar geride kaldı artık hayat bana değil ben hayata acı çektiricem

Hayattan ne istiyorsun. kafire kızıp oruç bozulmaz demiş şair :)

8. aya ait bir knou sanırım sıkıntıalrını atmışsındır.

zaten başkasıyla çıktığını bile bile onu tekrar kabul edecek kadar midesiz olduğunu düşünmüyorum.

hiç bir mutluluk ve üzüntü sonsuza kadar sürmez...incitir,kırar ama sonsuza kadar sürmez yaşadıkların.Allah yardımcın olsun

bune yaw midesiz felan laflar

herkes kendine baksin arkadaslar :) kim saman sap altinda neler kaldirir neler indirirr bilemeyiz

kimin ne sectigide BIZI ILGILENDIRMIYOR ;)

8. aya ait bir knou sanırım sıkıntıalrını atmışsındır.

zaten başkasıyla çıktığını bile bile onu tekrar kabul edecek kadar midesiz olduğunu düşünmüyorum.

bu konuda senle tartışmaya girmeyeceğim sadece düzgün konuş olur mu?
şuda seni ilgilendirmiyo çok merak ediyosan söyliyim o nekadar benim ilk aşkım olsada asla ve asla benim olamaz artık bunun miğdeyle alakası yok kalple alakası kalbin başkasına ayitse olmaz ama ona aitse kimse önünde duramaz ben onu hayatımdan çıkarttım arkadaşın dediği gibi 8 ay olcak ama ölene kadar kalbimde o değil ama yarası kalıcak o yüzden konuşmalarına dikkat et
sana kimse zorla yorum yap demiyo sanırım istemiyosan yapmazsın

bune yaw midesiz felan laflar

herkes kendine baksin arkadaslar :) kim saman sap altinda neler kaldirir neler indirirr bilemeyiz

kimin ne sectigide BIZI ILGILENDIRMIYOR ;)

canım kimsenin bişey yaptığı yok arkadaş kendi kendine ayaklanıyo ben onu sevdim ve bitti olmadı kısmet değilmiş napalım onun için herşeyi yaptım ama yeter ben bi düzen kurdum kendime bu saatten sonra o istesede olmaz ya sinirlerim zıpladı sabah sabah ya

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri