çaresizim yardım ne olur

---> çaresizim yardım ne olur

Keşke, bir ilişkiye başlarken yüzlerdeki MASKELERİ çıkarıp kendimiz olsak.Bu her iki taraf içinde geçerli
Biz bayanlar biraz fazla kanıyoruz söylenenlere hele seninle evlenmek istiyorum dedi mi ohoooo ayaklarımız yerden kesiliyor bi anda artı çocuklarımıza şu isimleri koyalım dediklerinde ise artık tamam işi garantiledik diye başlıyoruz gelecek için hayaller kurmaya amaa , aması var iştee
Yahu bi dur bekle bakalım söylediği kadar ciddimi azcık sakin olsak durumu varsa yakın bir arkadaşımızla veya "annemizle" ki ben öyle yapıyorum paylaşsak sanırım böyle hayal kırıklıkları yaşamayacağız ...

bu bahsettiğin şey erkekler içinde geçerli bence..erkek onunla evlenmekte ciddidir...hatta çocukların isimlerinde bile kararlıdır..oysa kız hep seni seviyorum aşkım canım cicim der..fakaaatt.. fakatı var işte..diğer taraftan erkeğin istemediği şeyleri yapar...oysa erkek onun yapmasını istemediği şeyleri söylerken aynısını kendine göre yorumlayıp onların hiçbirini yapmamıştır... bu da acı verici...pekii peki erkekler kime danışsa acaba??arkadaşa mı bence asla olmaz..bu zamanda kimseye ama kimseye güven yok.anne desen olmaz baba desen meslek sahibi ol der öyle düşün böyle şeyleri der..eee kim kaldı..KİMSEE..böylece erkek düşer yalnızlığa..sonraa?peki ya sonra ne olur bilen biri var mı???

gerçekten seviyorsa kendini içkiyle avutur ama kızlar napsın kanıyılar erkeklere

içkiyle mi avutur... boş şeyler bunlar... aşklar yok olmuş artık...çok rahat pes edilebiliyor...sevdiğinin peşinden sonuna kadar gitmek varken...hemen başkasının elini tutmak ne ya..bu mudur seni ÇOOOK SEVİYORUM sözlerine karşılık gelen davranış.???

bu bahsettiğin şey erkekler içinde geçerli bence..erkek onunla evlenmekte ciddidir...hatta çocukların isimlerinde bile kararlıdır..oysa kız hep seni seviyorum aşkım canım cicim der..fakaaatt.. fakatı var işte..diğer taraftan erkeğin istemediği şeyleri yapar...oysa erkek onun yapmasını istemediği şeyleri söylerken aynısını kendine göre yorumlayıp onların hiçbirini yapmamıştır... bu da acı verici...pekii peki erkekler kime danışsa acaba??arkadaşa mı bence asla olmaz..bu zamanda kimseye ama kimseye güven yok.anne desen olmaz baba desen meslek sahibi ol der öyle düşün böyle şeyleri der..eee kim kaldı..KİMSEE..böylece erkek düşer yalnızlığa..sonraa?peki ya sonra ne olur bilen biri var mı???

sadece tek bir soru soracağım ...Bu güne kadar sevgilisi tarafından aldatılan bara, pavyona düşmüş veya kötü yola düştü diye töre cinayetine kurban giden bir erkek gördün mü ?

sadece tek bir soru soracağım ...Bu güne kadar sevgilisi tarafından aldatılan bara, pavyona düşmüş veya kötü yola düştü diye töre cinayetine kurban giden bir erkek gördün mü ?

ya gözünü seveyim tmm ben sana bu konuda hak veriyorum.. bayanların aldatılmasını doğru bulduğumu söylemedim zaten.. bayanlar narin oldukları için çok fazla inciniyorlar bunu da biliyorum..erkekler kadar güçlü olmadıklarını da bu yüzden kadın erkeğin himayesi altında olur..

bu yüzden kadın erkeğin himayesi altında olur..

cıxs , olmadı
hiç kimse kadını kendi mülkiyeti olarak görmemeli günümüzde artık kadınlarda ayakları üstünde duruyor...Ha diyeceksin ki erkek güçlüdür erkek koruması gereklidir .Eyv amaa , aması var işte eğer erkekler kendi nefislerine söz geçirseler zaten hiç bir zaman olumsuzluklar yaşanmaz haksızmıyım ?:)

cıxs , olmadı
hiç kimse kadını kendi mülkiyeti olarak görmemeli günümüzde artık kadınlarda ayakları üstünde duruyor...Ha diyeceksin ki erkek güçlüdür erkek koruması gereklidir .Eyv amaa , aması var işte eğer erkekler kendi nefislerine söz geçirseler zaten hiç bir zaman olumsuzluklar yaşanmaz haksızmıyım ?:)

cıxs olmadı

mülkiyet demedim ben, bu bir.
ikincisi günümüzde kadınlar kendi ayakları üstünde dururken önceden duramıyor muydu demek istiyorsun??öyle demek istesen veya istemesen kadınlar kendi evlerinde de kendi ayakları üstünde durabilir..diyeceksin ki duramıyor..işte bende derim ki bu sorun kadının kendi kocasının inançsızlığından kaynaklanır.. dini kitaplarda yazılan şey şu;

Keza, kadının güçsüzlüğü onu bir erkeğin himayesine girmeye zorlar. Kadın bir erkeğin himayesine muhtaç olduğu gibi, erkek de kadını himaye etmek zorunda olduğunu vicdanın derinliklerine kadar hisseder. Bu ise güçlü bir aile bağının kurulmasına yardımcı olur.

kadının güçsüzlüğü onu bir erkeğin himayesine girmeye zorlar. Kadın bir erkeğin himayesine muhtaç olduğu gibi erkek de kadını himaye etmek zorunda olduğunu vicdanın derinliklerine kadar hisseder. Bu ise güçlü bir aile bağının kurulmasına yardımcı olur.

Hımm ... bu bir hadisi şerif mi yoksa kudsi hadismi bilemedim ?

Sadece kadın mı himaye'ye muhtaç
peki erkeği çekip çeviren kim ?
ha o kadar dindar bir insanlarız ki dini kitapları elimizden hiç düşürmediğimiz içindir ki hergün kadına şidet haberlerini ve ölüm haberlerini okuyor ve dinliyoruz...

Son düzenleme:

Hımm ... bu bir hadisi şerif mi yoksa kudsi hadismi bilemedim ?

Sadece kadın mı himaye'ye muhtaç
peki erkeği çekip çeviren kim ?
ha o kadar dindar bir insanlarız ki dini kitapları elimizden hiç düşürmediğimiz içindir ki hergün kadına şidet haberlerini ve ölüm haberlerini okuyor ve dinliyoruz...

demin ne söyledim ben...onları yapanlar inançsız olanlardır dedim.. bir erkek nasıl kadını himaye etmekle mükellefse tabikide kadından aldığı sevgi saygı sadakatten güç alır.. ve ALLAH bu gücü daha da kuvvetlendirir..işte o vakit mükemmel bi aile oluşur...

sanırım yazmak istemiyorsunuz cvp yazdığınız için tşk ederim kardeşim ...

anlamadım neyi yazmak istemiyorum...kusura bakmayın yanlış birşey mi yaptım şimdi..özür dilerim fakat gerçekten kötü niyetli olmadığımı düşünüyorum..yine de afedersiniz..

anlamadım neyi yazmak istemiyorum...kusura bakmayın yanlış birşey mi yaptım şimdi..özür dilerim fakat gerçekten kötü niyetli olmadığımı düşünüyorum..yine de afedersiniz..

Estğ kardeşim olurmu öyle şey
ben konudan sıkıldığınızı sandım. yani başka bişey yok
ha eğer devam etmek isterseniz valla ben varım :))

:D bencede konu dağıldı.. ben uygun bi yerde güzel bi başlıkla açmaya çalışayım o halde:D

ikinizin dedğinede katılıyorum kavga etmenize gerek yok ama şunuda unutmayın bir kızı......yapan bir .........çocuğu vardır bunu unutmayın erkekler aldatmasa kızlar neden her türlü yola baş vursun ki mutlu bir yuva varken hayalini kurarken neden yani bunun sorumlusu kim tabikide erkekler diyorum ben

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri