beyazgul_57
Bayan Üye
---> çaresizim yardım ne olur
onun yokluğu acı veriyor ne kadar kötülesemde o benim canımdı saol
onun yokluğu acı veriyor ne kadar kötülesemde o benim canımdı saol
bu bahsettiğin şey erkekler içinde geçerli bence..erkek onunla evlenmekte ciddidir...hatta çocukların isimlerinde bile kararlıdır..oysa kız hep seni seviyorum aşkım canım cicim der..fakaaatt.. fakatı var işte..diğer taraftan erkeğin istemediği şeyleri yapar...oysa erkek onun yapmasını istemediği şeyleri söylerken aynısını kendine göre yorumlayıp onların hiçbirini yapmamıştır... bu da acı verici...pekii peki erkekler kime danışsa acaba??arkadaşa mı bence asla olmaz..bu zamanda kimseye ama kimseye güven yok.anne desen olmaz baba desen meslek sahibi ol der öyle düşün böyle şeyleri der..eee kim kaldı..KİMSEE..böylece erkek düşer yalnızlığa..sonraa?peki ya sonra ne olur bilen biri var mı???
sadece tek bir soru soracağım ...Bu güne kadar sevgilisi tarafından aldatılan bara, pavyona düşmüş veya kötü yola düştü diye töre cinayetine kurban giden bir erkek gördün mü ?
bu yüzden kadın erkeğin himayesi altında olur..
hiç kimse kadını kendi mülkiyeti olarak görmemeli günümüzde artık kadınlarda ayakları üstünde duruyor...Ha diyeceksin ki erkek güçlüdür erkek koruması gereklidir .Eyv amaa , aması var işte eğer erkekler kendi nefislerine söz geçirseler zaten hiç bir zaman olumsuzluklar yaşanmaz haksızmıyım ?
kadının güçsüzlüğü onu bir erkeğin himayesine girmeye zorlar. Kadın bir erkeğin himayesine muhtaç olduğu gibi erkek de kadını himaye etmek zorunda olduğunu vicdanın derinliklerine kadar hisseder. Bu ise güçlü bir aile bağının kurulmasına yardımcı olur.
ha o kadar dindar bir insanlarız ki dini kitapları elimizden hiç düşürmediğimiz içindir ki hergün kadına şidet haberlerini ve ölüm haberlerini okuyor ve dinliyoruz...
demin ne söyledim ben...
sanırım yazmak istemiyorsunuz cvp yazdığınız için tşk ederim kardeşim ...
anlamadım neyi yazmak istemiyorum...kusura bakmayın yanlış birşey mi yaptım şimdi..özür dilerim fakat gerçekten kötü niyetli olmadığımı düşünüyorum..yine de afedersiniz..
DURMAK YOK KONUYA DEVAM
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.