çaresizim yardım ne olur

---> çaresizim yardım ne olur

Bana göre bunun sorumlusu hayal kırıklığı olan insanlardır. Özelliklede ilk aşklar. İnsanın içindeki o temiz sevda duygusu bir kez istismar edilmeye dursun.. Hayatı boyunca etkilerini hisseder ve içindeki o saf yürekli çocuk bir daha dirilmemek üzere ölür. Bundan sonraki yaşamında insan bir tek şeye endekslenir. Aynı şeyi bir daha hiç kimsenin kendine yaşatmaması için ön yargılarını ve dolayısıyla güvensizliğini bir sonraki ilişklerinde duvar gibi etrafına örer...

Hal böyle olunca aşkı seviyesi 2-3 aylık hatta bazen 1 haftayı geçmeyen (takılmalık) ucuz ilişkilere dönüşüyor. Sen bunun kurbanı olmuşsun Beyaz Gül ... Aslında bende buna kurban edildim, içindeki iyi çocuk ölen herkes gibi ...

İlacı yok, kendi başına kurtulman gerek .. Kim bilir belki kurtulmuşsundurda ..

Bana göre bunun sorumlusu hayal kırıklığı olan insanlardır. Özelliklede ilk aşklar. İnsanın içindeki o temiz sevda duygusu bir kez istismar edilmeye dursun.. Hayatı boyunca etkilerini hisseder ve içindeki o saf yürekli çocuk bir daha dirilmemek üzere ölür. Bundan sonraki yaşamında insan bir tek şeye endekslenir. Aynı şeyi bir daha hiç kimsenin kendine yaşatmaması için ön yargılarını ve dolayısıyla güvensizliğini bir sonraki ilişklerinde duvar gibi etrafına örer...

Hal böyle olunca aşkı seviyesi 2-3 aylık hatta bazen 1 haftayı geçmeyen (takılmalık) ucuz ilişkilere dönüşüyor. Sen bunun kurbanı olmuşsun Beyaz Gül ... Aslında bende buna kurban edildim, içindeki iyi çocuk ölen herkes gibi ...

İlacı yok, kendi başına kurtulman gerek .. Kim bilir belki kurtulmuşsundurda ..

arkadaşım seviyosun 2 ayda olsa ona ölürcesine tapıyosun ilk aşkın çünkü olumlu bakıyosun onun yanındayken çocuktan farkım yoktu gülüyosun eyleniyorsun ve br anda hayatından çıkıverio acı verende o ya açıklama bile yapmadan gidiyor tek dediği şey seni hala seviyorum ama gitmem gerek ne yaparsın bu durumda? sonundada seni gördüğü zaman ben seni hiç sevmedim kızlardan nefret ediyorum benim tek aşkım var oda başkasının oldu tek amacım size acı çektirmek buda sen oldun başardımda söyle şimdi ölürmüsün öldürürmüsün ?

Bu Dünyada UnutuLmucak Birşey Yok. bütün duyqular birqün unutuLmaya mahkumdur kimileri mezara girince unutur kimeleri yasarken unutur..

Ama biLirim sevdanın acisi cok cabuk cıkmaz kalptan yürekten.. canın acir , yüregin kanar parcaLanir , elden birsey gelmez çaresiz kalirsin... ALLah'a sıgın Dua et bol bol , o kalbe onun askını allah biraktiysa almasınıda bilir. ama ne diyim zor iş.. kolay degil..

canının acisini bir yaradan biLir.

:(

evet arkadaşım ne kadar başkasınada gitsen hep ondasın onunlasın ama artık karşımdakini üzmiycem çünkü başkasını sevdiğimi ble bile beni sevdi bende sevimeye çalışıcam artık

arkadaşım seviyosun 2 ayda olsa ona ölürcesine tapıyosun ilk aşkın çünkü olumlu bakıyosun onun yanındayken çocuktan farkım yoktu gülüyosun eyleniyorsun ve br anda hayatından çıkıverio acı verende o ya açıklama bile yapmadan gidiyor tek dediği şey seni hala seviyorum ama gitmem gerek ne yaparsın bu durumda? sonundada seni gördüğü zaman ben seni hiç sevmedim kızlardan nefret ediyorum benim tek aşkım var oda başkasının oldu tek amacım size acı çektirmek buda sen oldun başardımda söyle şimdi ölürmüsün öldürürmüsün ?

Biliyorum bazı insanlar nefret edilmeyi çok fazla hakediyorlar. Ama ne yazıkki suçun %50 lik diğer kısmından biz sorumluyuz çünkü yanlış seçimler yapıyoruz. Tabiki yanlış seçim yaptı diye bunları haketmez. Kaldı ki resmen burada üstü kapalı olarak kişiye hakaret etmek söz konusu. Evet bende aşağı yukarı aynı şeyi yaşadım. Ama intikam aldım mı ? hayır sonuçta bir zamanlar seviyordum ne kadar haketmesede. Ama artık benim için önem arzetmiyor varlığı...

Yaşadığın şeylerin ne kadar can yakıcı olduğunu biliyorum. Tavsiye vermek haddime düşermi bilmem ama bana göre öldürmene yada ölmene gerek yok. Alınabilecek en büyük intikam o kişiden çok daha kaliteli birini bulmaktır. Bilirsin altın yeri yastığının altı , çöpün yeride çöplüktür...

Biliyorum bazı insanlar nefret edilmeyi çok fazla hakediyorlar. Ama ne yazıkki suçun %50 lik diğer kısmından biz sorumluyuz çünkü yanlış seçimler yapıyoruz. Tabiki yanlış seçim yaptı diye bunları haketmez. Kaldı ki resmen burada üstü kapalı olarak kişiye hakaret etmek söz konusu. Evet bende aşağı yukarı aynı şeyi yaşadım. Ama intikam aldım mı ? hayır sonuçta bir zamanlar seviyordum ne kadar haketmesede. Ama artık benim için önem arzetmiyor varlığı...

Yaşadığın şeylerin ne kadar can yakıcı olduğunu biliyorum. Tavsiye vermek haddime düşermi bilmem ama bana göre öldürmene yada ölmene gerek yok. Alınabilecek en büyük intikam o kişiden çok daha kaliteli birini bulmaktır. Bilirsin altın yeri yastığının altı , çöpün yeride çöplüktür...

sen bayan olduğun için bu intikamın doğru olup olmadığını bilmiyorum ama şahsen benim adlığım intikam tek başıma daha bi sağlam şekilde ayaklarımın üstünde durmak olurdu..hep yükselmek..ne anlıyorsan bu yükselmekten..iş konusunda hayat konusunda mutluluk huzur sağlık sıhhat her konuda yükselmekle alabilirim diye düşündüm bu intikamı... ve hep dua ederdim ALLAHIM EN İYİ OLDUĞUM NOKTADA ONUNLA BENİ BİR KEZ OLSUN KARŞILAŞTIR diye.. ve karşılaştığım vakitte de onu tanımamazlıktan gelmek olurdu..bilmiyorum bunlar benim kendi kafamda oluşturduğum saçma sapan şeyler.. yalnız daha iyisini bulmak mevzusu bana pek mantıklı gelmedi çünkü sevgili kavun değil ki koklayıp iyi olup olmadığını anlayasın..tek endişem daha iyisini bulayım derken ulduğun kişinin bir daha seni yaralaması... ve öyle olursa ki ALLAH korusun.. kendine zor gelirsin...

sen bayan olduğun için bu intikamın doğru olup olmadığını bilmiyorum ama şahsen benim adlığım intikam tek başıma daha bi sağlam şekilde ayaklarımın üstünde durmak olurdu..hep yükselmek..ne anlıyorsan bu yükselmekten..iş konusunda hayat konusunda mutluluk huzur sağlık sıhhat her konuda yükselmekle alabilirim diye düşündüm bu intikamı... ve hep dua ederdim ALLAHIM EN İYİ OLDUĞUM NOKTADA ONUNLA BENİ BİR KEZ OLSUN KARŞILAŞTIR diye.. ve karşılaştığım vakitte de onu tanımamazlıktan gelmek olurdu..bilmiyorum bunlar benim kendi kafamda oluşturduğum saçma sapan şeyler.. yalnız daha iyisini bulmak mevzusu bana pek mantıklı gelmedi çünkü sevgili kavun değil ki koklayıp iyi olup olmadığını anlayasın..tek endişem daha iyisini bulayım derken ulduğun kişinin bir daha seni yaralaması... ve öyle olursa ki ALLAH korusun.. kendine zor gelirsin...

bence hiç saçma düşünmüyorsun sonuna kadar hak veriyorum sana

Tabiki senin görüşlerinede saygı duyarım. İnsanlar canı yandıkları o sıralar akıllarında binbir türlü öfker ve kin dolaşır durur. Aynen böyle olmuştu banada, ama zaman herşeyin ilacıdır derler. Ve aradan bir kaç sene geçtikten sonra anladımki zaten ezik karakterli birinden intikam almaya tenzzül etmek bile zavallıca gelmeye başladı bana ... Ve onun gibileri atık tanıdığım için kokularından bile artık nasıl bir kavun olduklarını seçebiliyorum :) İnan insan böyle muamele görünce böyle bir yeteneğe kavuşabiliyor. Artık onun gibilerin bana tehsiri dokunamaz ...

Bu arada ben erkeğim :)

Tabiki senin görüşlerinede saygı duyarım. İnsanlar canı yandıkları o sıralar akıllarında binbir türlü öfker ve kin dolaşır durur. Aynen böyle olmuştu banada, ama zaman herşeyin ilacıdır derler. Ve aradan bir kaç sene geçtikten sonra anladımki zaten ezik karakterli birinden intikam almaya tenzzül etmek bile zavallıca gelmeye başladı bana ... Ve onun gibileri atık tanıdığım için kokularından bile artık nasıl bir kavun olduklarını seçebiliyorum :) İnan insan böyle muamele görünce böyle bir yeteneğe kavuşabiliyor. Artık onun gibilerin bana tehsiri dokunamaz ...

Bu arada ben erkeğim :)

estağfirullah kardeşim bayan derken ben beyazgül hakkında konuşmuştum:) erkek olduğunun farkındayım...

Sıkıntı yok arkadaşım. Umarım BeyazGül'de bu acıdan kurtulup mutluluğa erer bir gün ..

arkadaşım seviyosun 2 ayda olsa ona ölürcesine tapıyosun

br anda hayatından çıkıverio acı verende o ya açıklama bile yapmadan gidiyor tek dediği şey seni hala seviyorum ama gitmem gerek

Arkadaşım , önce şu tapılacak kelimesine açıklık getirelim ... Tapılacak olan tek olan yaratıcıdır. ha diyeceksin ki o bazda söylemedim eyv ama hani bazda söylenirse söylensin bu"şirke " giriyor isterseniz bu konuyu araştırabilirsiniz ...
Gelelim alttaki yazınıza bu cümlenin aynısını hemde birebir aynısı bir arkadaşıma söylendi tabiki oda günlerce çok üzüldü . sonra birgün bana dediki ya ben neden üzülüyorum ki bakarmıısn söylediğine ha bu arada arkadaşıma bunu söyleyen şahıs (Aleviydi) neyse mezheplerin değişik olması arkadaşım için önemli değildi ama maalesef o şahsın ailesi için çok önemliymiş ayrılırken üstte yazdığınız cümleyi kullanmış seni çok seviyorum ama olmaz ... ve bir daha haber alamamış arkadaşım hani diyeceksiniz ki arkadaşınızın başından geçen bu olayı neden anlattın :) şu anda yanımda ve beraber yazıyoruz yoksa asla anlatmazdım :)

degrini bilen birisi geldiginde diyeceksin ki iyiki olmamis ve iyiki seni tanimissim...
hayat hep boyle oldu...
simdi uzuldugum gunlere pisman olarak bakiyorum. ne varmista sanki uzulmussum diye.

carpenin dediklerine sonuna kadar katiliyorum. hep dimdik ayakta gorukmek gerek.. ''inadina'' yasadigini nefes aldigini bilsin...
dimdik ayakta olman demek, sen kimsinki benim hayatimi etkileyeceksin demek...

Arkadaşım , önce şu tapılacak kelimesine açıklık getirelim ... Tapılacak olan tek olan yaratıcıdır. ha diyeceksin ki o bazda söylemedim eyv ama hani bazda söylenirse söylensin bu"şirke " giriyor isterseniz bu konuyu araştırabilirsiniz ...
Gelelim alttaki yazınıza bu cümlenin aynısını hemde birebir aynısı bir arkadaşıma söylendi tabiki oda günlerce çok üzüldü . sonra birgün bana dediki ya ben neden üzülüyorum ki bakarmıısn söylediğine ha bu arada arkadaşıma bunu söyleyen şahıs (Aleviydi) neyse mezheplerin değişik olması arkadaşım için önemli değildi ama maalesef o şahsın ailesi için çok önemliymiş ayrılırken üstte yazdığınız cümleyi kullanmış seni çok seviyorum ama olmaz ... ve bir daha haber alamamış arkadaşım hani diyeceksiniz ki arkadaşınızın başından geçen bu olayı neden anlattın :) şu anda yanımda ve beraber yazıyoruz yoksa asla anlatmazdım :)

tapılma konusuna gelince sana sonuna kadar hak veriyorum ki bunu yazan beyazgül arkadaşımızında hak vereceğine inanıyorum..

seviyorum ama olmaz lafı çok pis bi laftır ve çok acıtır insanı..sorun bendemi diye düşünür hep..oysa aklı selim düşününce sorun bendeyse bende yaa..bugüne kadar kim aşksız kalmış ki ben aşksız kalacam diye denilebilir..
fakat aşksız kalmak bi yana aşkla kalanların bile pek şansı yoktur...çünkü bu zamanda gerçek aşk çok ama çok zordur..elbet birgün terkedilir..RABBİM terkedilmeyen bir aşkı tattırır sana ve siz değerli arkadaşlarıma..kısmetse banada:) peki sorun kimde diye soracak olursan emin ol bununda cevabı yoktur.. sen kendi erkek arkadaşından dert yakınırsın onu çok seversin fakat o seni terk eder..başka bi tarafa bakarsın erkek kendi kız arkadaşından dert yakınır o terkedilmiştir.. her iki taraftada sorunlar vardır anlaşılan..demek istediğim ne terkeden erkek o kızın aşkını sevgisini haketmiştir ne de terkeden kız o erkeğin aşkını haketmiştir..yine RABBİM sevgimizi ve sevgisini hakedebileceğimiz bi sevgiliyi nasip etsin bizlere..bu kadar sıkma canını..emin ol o senin ezildiğini gördükçe asla sana acımaz ve asla geri dönmez..KAÇAN KOVALANIR ÇÜNKÜ..ya da sen kovaladığın için kaçıyordur o...fakat sen onu umursamazsan ayakta durduğunu bi şekilde ona gösterirsen emin ol ki o kimi seviyorsa sevsin içi gider senle birlikte değil diye seni terketti diye..hatta birgün herşeyi unutalım yepyeni bi sayfa da açalım diyebilir yani.. sen affetme çünkü intikam sırası sana gelmiştir:) ne demiştik kaçan kovalanır:Dhepimizin bildiği fakat uygulamadığı bi cümle:)

degrini bilen birisi geldiginde diyeceksin ki iyiki olmamis ve iyiki seni tanimissim...
hayat hep boyle oldu...
simdi uzuldugum gunlere pisman olarak bakiyorum. ne varmista sanki uzulmussum diye.

carpenin dediklerine sonuna kadar katiliyorum. hep dimdik ayakta gorukmek gerek.. ''inadina'' yasadigini nefes aldigini bilsin...
dimdik ayakta olman demek, sen kimsinki benim hayatimi etkileyeceksin demek...

gelelim değerli yeşil arkadaşımızın yorumunaaa:D değerini bilen birisi gelince gerçekten herşey ama her acı çok rahat unutulur...ALLAH sevdiklerimizden uzak etsin ölüm bile en yakınımızın başına gelince en fazla 1 ay sonra onun yokluğuna alışmıyormuyz..tabi ara ara onun eksikliği canımızı yakıyor fakat ilk gün ki gibi değil..peki neden yabancı birinin yokluğu canımızı bu denli fazla yakıyor...

Hep zavallı aşkı kötüledik durduk . Şöyle kötü böyle insafsız diye
bir daha sevmek mi asla vs ,vs
peki ya bizler , bizlerin hiç mi suçu yok ?
onu bu hale getirenler kim tabiki bizler
İnanın bizlerde pek masum sayılmayız
şimdi kalkmış onu suçluyor ve hani nerdedeyse idamına karar veriyoruz
elimizi aşk konusunda OLMAYAN vicdanımıza koymanın zamanı geldide hatta geçiyor bile
ne dersiniz ?

Son düzenleme:

Hep zavallı aşkı kötüledik durduk . Şöyle kötü böyle insafsız diye
bir daha sevmek mi asla vs ,vs
peki ya bizler , bizlerin hiç mi suçu yok ?
onu bu hale getirenler kim tabiki bizler
İnanın bizlerde pek masum sayılmayız
şimdi kalkmış onu suçluyor ve hani nerdedeyse idamına karar veriyoruz
elimizi aşk konusunda OLMAYAN vicdanımıza koymanın zamanı geldide hatta geçiyor bile
ne dersiniz ?

evet haklısın aşk ı kötü yapan bizleriz.. bunun kızı erkeği yok..her iki tarafta suçlu.. sevmeyi bilmiyoruz sonra ben çok sevdim diyoruz.. sevmek bu kadar basit birşey değilken hala seviyorum diyebiliyoruz..seviyorum derken bile utanmamız gerekirken bunu çok rahat binlerce kişiye çok rahat vicdanımız el vere vere söyleyebiliyoruz..işin kötü yanı ne biliyo musun??? işin kötü yanı birine seni seviyorum dedikten sonra o kişiden ayrılıp başkasına seni seviyorum demiyoruz..bu bile yanlışken bu erdemliği bile gösteremiyoruz.. o kişiye seni seviyorum derken aynı anda o kişi hayatımızdayken başkasına da seni seviyorum diyebiliyoruz.. yani ALDATIYORUZ..fakat bilmiyoruz ki ALDANIYORUZ.. çok güzel yazmışsın en büyük hırsızlık başkasının umutlarını çalmakmış diye..farkında olmadan çoğu kişinin umutlarını çalıyoruz..ve günümüzde bu hırsızlığa sövmek varken övüyor ve övünüyoruz..yok ben bu kadar kişiyle çıktım yok ben bunlayken bunlaydım da..yok ben playboy um.. aşkın adını değiştirdik ve hala ona sövüyoruz...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri