çaresizim yardım ne olur

---> çaresizim yardım ne olur

canim benim kiyamam..

yuzsuzzzzzzz pislik..bide sana laf sayiyor.. gebrsin birak.

nefes aaldığını bilmek bile huzur verio aynı şehirde olmak ama artık yok ben gene beddua etmıycem ama oda sevıcek inş benden çok acı çeker inş

Canim benim :(....
Ya inan bana ne cektikLerini anLiyorum ama malesef unutmaktan basKa hic bir sansin yok... Eger o baskasini takmissa koLuna ozaman zaten senin onun gözü önünde hic bir deger yokmus..
Hic kimseye güvenme ve hic kimseye de hak ettiginden fazLa deger verme..
biLiyorum okudugunda sacma geLicek ama
Zamana birak herseyi..
Unutucaksin ..
Cünki unutmaLisin yoksa kendini mahvedersin..
Bu ne onu nede basKasini üzer..
agLa dök icini ama hasta oLucak seKiLde degiL..
inan bana 3-4 hafta oLdu bende sevdigim ve hayaLLer kurdugum hatta sözLenicegim kisi tarafindan aLdatiLdim bana sevmiyorum onu vsvs dedi..
Beni cok sevdigini söyLedi..
Ama eger sevseydi asLa yapmazdi bunLari.
Kendine geL ve unut onu.
Ne kadar sevdiysen sev unutmaLisin yoksa inan bana daha cok aci cekersin.
ALLAH hakkinda hayirLisini versin canim.
:106:

amin canım inş. öyle olucak biticek unutucam öldü o gömdüm bana mesaj attı bende benim sevdiğim öldü dedim allah rahmet eylesin dedi bende ii toprağı bol olsun dedim benim için değmez dedi neyse bitti hayallerde kaldı artık

Niye atıyosun mesaj ! Gururlu oL.
Aldattı Bırak Gebersin Ama senin umrunda oLmasın.

artık öyle yapıyorum beni mutlu eden biri var ona çok teşekkür ediyorum oda umrumda değil artık

hemde ne gerizekalı katılıyorum tatlım

hepsi böyLe iste canim .
inanmicaksin.
bende senin gibi yaptim..
Dayanamayip mesaj attim
nasiLsin vsvs diye sordum
ama sonunda kimin gururu 5 paraLik oLdu ???
ßenim..

artiK o Koepek gibi arkamdan kosuyor..
GücLü oL..
öyLe hemen 2 dakkada unutucagini sanma..
beceremezsin..
Ama zamanLa eLbet unutucaksin ve
onun ne igrenc biri oLdugunu anLayacaksin..

seni başkasına tercih edeni,sen neden tercih edesin. aldatan kişi kendini aldatmış olur. çünkü elbet dönmek isteyecektir,pişman olacaktır. sende zaten unutmuşsun ne güzel işte,herkes yoluna baksın :)

amin canım inş. öyle olucak biticek unutucam öldü o gömdüm bana mesaj attı bende benim sevdiğim öldü dedim allah rahmet eylesin dedi bende ii toprağı bol olsun dedim benim için değmez dedi neyse bitti hayallerde kaldı artık

bir erkek eski sevgilisine mesaj atıyorsa kesin sevgilisiz kalmıştır ondan.O çocuktan ne köy olur ne kasaba boşuna sevmişsin onu.Aklına onunla ilgili kötü anılarını getir unutursun.He bi de benden sana tavsiye erkeklere bu kadar güvenme nokta

hiç kötü anımız yokk ki biz severek ayrıldık mecbur olduğumuz için:s

vay pislik adam....cani cehenneme..sakin goz yasi dokme onun icin...

onun kaybi.. rezil herifffffffffffffffffffffffffff

değmez sen üzüLdüğünLe kaLırsın senn üzüLdüğünü göre göre devam ediyosa ya seni sevmedi sende bunu düşününce o sana geri dönmek istesede geç olucak çnkü artık adını bile hatırLamıcan ve bu o zaman seni deiL onun canını yakıcak

işinin çok zor olduğunu söyleyeyim sana... herkese ama herkese onu unuttum dersin.bitti dersin.millet ona gerizekalı der sende aynen dersin...ki bunu sadece dersin... FAKAAATT bunları ne söylemek istersin nede ona söz söyletmek...hep öyle olması gerektiği için yaparsın bunları... o yanlış yapmıştır elbet bunun acısını elbette çekecek.. fakat söz söyletme ona be...yaşadığınız güzel günlerin hatrına söyletmezsen daha bi güzel olmaz mı??çünkü sende herkes gibi biliyorsun ki başkasını bulsan bile o başkasına hissettirmeden şu an laf ettiğin kişiyle yaşadıklarını hayal edeceksin..bazen mutlu olup gülecek bazen de hüzünlenip ağlayacaksın o yok diye...bu yüzden şimdi rahatlamaya bak..başkasını illa bulacam da onun gibi yapacam diye bi düşünceye kapılma sende üzülürsün çünkü... bu sözler için umarım geç kalmamışımdır... Allah sabır versin sen ve senin gibilere...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri