çaresizim yardım ne olur

beyazgul_57

Bayan Üye
neredesin be sevgilim neredesin
seni o kadar çok özledim ki bana unut diyorsun nasıl unuturum ki seni yaşadıklarımızı nasıl unuturum biz nelerin üstesinden gelmiştik sevdiğim şimdi neden böyle olduk be sevgilim hani bana ben sensiz mutlu olamam diyordun ya dün haberini aldım sevdiğim sevgilin varmış başkasını takmış koluna geziyor muşsun çok mutluymuşsun bende mutluyum dedim sevdiğim nişanlanıyorum dedim sevdiğim olmayan bişey için ağlamıştın hani ben memlekete yerleşicem diyince bak şimdi bir ömür ayrıyız sevgilim biz birbirimizsiz yapamayız derdik ama bak şimdi yanyana bile gelemiyoruz olsun be sevdiğim sen mutlu ol yeter benim için bilmem ki ben o yari unuturmuyum? arkadaşlar biz çok mutluyduk araya biri girdi ve herşey bitti bizim hayallerimiz vardı evlenicektik çocuklarımızın ismini bile koymuştuk çok sevdim ve şimdide unutmak istiyorum sizce ne yapmalıyım ölürcesine seviyorum ama kavuşmamız imkansız artık o istese ben istemem yanlış yaptı çünkü bana bana yardım edin ne olur ilk defa bu kadar çaresizim :19:

---> çaresizim yardım ne olur

ne yap biliyomusun ağlama .
kolay değil ama yap mutlu ol hep ben öyle yapıyorum arada mesaj atıyor arda konusmamız bile kalbimi yerinden çıkarıyor ama olmucağını bildiğim için susuyorum

tamam diyorum bitti herşey onun için ağlamayacağım diyorum susuyorum pat şarkımız çalıyor arkadaşı mesaj atıyor olmuyor çok zor mutluyum dedim nişanlanıcam dedim ilk duyduğunda ağladı ondan bana seni sevmiyorum istemiyorum de dedim diyemedi gözleri doldu bunu istemeyerek diyorum ama seni sevmiyorum istemiyorum dedi her şeyi kabullendimde bana mutlu olamam senden başkasıyla deyip şimdide başkasıyla mutlu olması çok koydu hemde çok

Klise olcak ama sadece zaman..Gururu,inadı,öfkeyi bir kenara bıraktıgında hala onu istiyorsan,seviyorsan son kez konus derim.Keske dememek icin..

ya ben konuyu anlamadimmmmmmmmmm

ask mektubu gibi bisey olmuss

sen simdi ayrildinmi???

noldu canim?

Hemen hemen beni anlatmış gibisin.
Bir erkeğe son kez göyaşımı döktüm ben o da babam içindi.Hayata sadece gülümse.
Aşkda hayatın gerçeği fakat yılman için bir sebep değil.Ailen yanında olduktan sonra bu tür şeyler seni yarıda bırakmasın. :)

artık o keşkeleri ben demiyeceğim o diyecek ben kaybetmedim o kaybetti beni en yakon arkadaşımla beraber öldürdüler beni

oncelikle,kendine guven.hayata birazdaha meteryalist biraz daha somut bakabilmek icin kendini zorla.ask,cok seydir ama unutma hersey degildir..

assk cok guzel.insan ruh ikiizini buldugunda...

sevmek guzeldir..ozlemek

ozlenilmek.

bugun ilk defa elim telefona gitti selam verdim yarım saat sonra falan cevap geldi aleykum selan diye napıyosun diye sordum sanane ya dedi iyi oda güzelmiş dedim bana utan dedi sanki ben aldatmışım gibi mesaj atma bidaha dedi bende tamam bidaha atmam zaten insana atılır msej dedim bidaha cevap gelmedi görüyorsunuz işe insan sevince neler yapmıyoki cevap vermiyeceğini bile bile cevap beklemek onu o kadar çoj özlemişim ki sabah ilk uyandığımda onunla uyanmak gece onunla uyumak o kadar çok alışmışım ki şimdi 1 ay oldu ve ben onsuzum artık onunla uyanmıyorum onunla uyumuyorum ilk zamanlar seviyorum diyormuş sonra unutmuş bile beni başkası varmış hayatında inş oda benim gibi birini sever ve benden çok acı çeker artık canım yanmıycak yeni bir sayfa açtım kendime onsuz bir sayfa onun içinde olmadığı herşeyini silmem lazım beynim bitti diyo ama kalbim acıyo oda unutcak alışıcak onsuzluğa şuanda saat 06.08 ve ben hala ayaktayım bu saate kadar son kez onun resmine baktım son kez onun için göz yaşı döktüm son kez canım acıdı onun için :s artık onla ilgili herşeye son verdim herşeye :s

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri