---> Cansu.
Sahraaaam. Bir denk gelemedik ki seninle konuşalım. Çok özlemişim seni gerçekten. Eski günler aklıma geliyor da ne güler ne eğlenirdik. Teşekkür ederim söylediklerin için. Sınav konusuna gelince iç güveysinden halliceyim yani anla sen artık. Öptüm seni çok. Umarım denk geliriz bir gün.
Tatlımm görüşmeyeli ne çok şey değişmiş hayatındaaa.. Birkaçını okuyabildim pek de dertliyizz haniii Sıkma canını emin ol herşey geçecek ve bu günler geride kalacak. Bu arada biraz geç oldu ama anneannenin için geçmiş olsun.
Sınavınada çok çalış ihmal etme sakın! Ders çalışmak çok sıkıcı olsada buna mecbursun. 1 Nisana az kaldı tekrar hazırlanmak istemiyorsan benim gibi çok çalışş ben çok pişmanım.. Aynı konuları tekrar tekrar görmek inan çok sıkıcıııı..
Umarım tüm sıkıntıların bir an önce hallolur. Bende seni çokkkkk özlemişim canım benim Kandine iyi bak başarılarr
Sahraaaam. Bir denk gelemedik ki seninle konuşalım. Çok özlemişim seni gerçekten. Eski günler aklıma geliyor da ne güler ne eğlenirdik. Teşekkür ederim söylediklerin için. Sınav konusuna gelince iç güveysinden halliceyim yani anla sen artık. Öptüm seni çok. Umarım denk geliriz bir gün.