---> Cansu.
Gördüğün gibi okula gitmedim bu gün. Hemde dün akşam 6'da yatmama rağmen sabah kalkamadım. Babamda sağ olsun kaldırmamış.
Matematik sınavım var yarın ona çalışayım dedim bende. Canım sıkıldı sen geldin aklıma.
Gün bitmeden günlük yazılmaz biliyorum ama akşam canımın sıkılacağı ne malum değil mi ama. Gelmişken aradan çık istedim
p
Mesaj yağmuruna tutuldum 6'dan beri. Nerede imişim ben,neden okula gelmiyor muşum, devamsızlık denen bir şey varmış falan filan.
Asıl şunu anlatacağım sana.
Dün gece rüyamda Gökçeyi gördüm. Hemde küçüğüz ya bildiğin bizim mahalleye ilk geldiği zamanlar. Uyandığımda gülüyordum.
Aklıma geldi eski günler. Neler yapmıştık Gökçeye mahalledeki diğer arkadaşlarımla.
Oyun oynardık onu aramıza almazdık falan. O da ne cesaret hep yanımıza gelirdi. Madem almıyoruz gelme değil mi. xD
Sonra üstünden zaman geçti o istemediğimiz kızla çok yakın arkadaş olduk. Nasıl oldu bende bilmiyorum ama sevdirdi kendini kerata. Aynı mahallede oturmamıza rağmen çıkmazdık birbirimizin evinden.
Sabah saat 9 dedi mi aşağıya meşhur ağacımızın altına otururduk. Neden diye sor. Çünkü bir tek orası gölge oluyordu xD
Balkondan balkona birbirimize bağırırdık.
Hele küs olduğumuz zamanları bilsen ölürsün gülmekten. Balkona çıkar birbirimizi görür ama kafamızı bile çevirmezdik. Sonra dayanamayıp el sallardık birbirimize.
Hey gidi günler..
Sonra taşındı onlar eski evlerine. Yani iki mahalle öteye. Yine de kopmadık biz ama. Bir ara sanal arkadaşım gibiydi hep internetten konuşuyorduk. Hatta bu foruma da beraber üye olduk. Hep admin olmak istemiştik forumda. Ben OKS'ye hazırlanıyordum o sene ama görsen burada sürekli konu açıyordum ders çalışmak yerine.
Sonunda ikimizde admin olduk ama o ayrı konu tabi
p
Hala görüşmekteyiz kendisiyle. Ayrı hayatlarımız olmasına rağmen tek düzenli arkadaşım kendisi. Kopmam dediğim herkesle koptum çünkü. Ya ben gittim ya da onlar.
Onun yanındayken çok iyi hissediyorum kendimi. Öyle böyle değil ama ölümüne gülüyoruz beraberken. Ağladığımız zamanlarda oluyor tabi. Kısa sürüyor ama haliyle. Derdim olduğunda ilk Gökçeye giderim sırf gülelim diye o da bana gelir.
Çok komiktir kendisi. Böyle sabahtan akşama kadar geyik yapabilirsin.
Küçük,kara kuru bir şey. Ama pabuç kadar da dili var.
Buradan ona ''oo papatya yüzünün haline bak'' demek istiyorum xD
Çok seviyorum seni ibibik.
Bu kadar yeter hadi sana bu günlük.
Görüşmek üzere günlüğüm.
Boşluk bırakamıyorum. Bunu fark ettin biliyorum. Çünkü boşluk bıraktığım zaman araya linkler falan giriyor. Açıklama yapmak istedim.
Hadi görüşüz.