Deger mi?
Ne demis M.Akif Ersoy;
"Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri gelir herşeyden önce.
Vaad etmeseydi Allah cenneti, O'na bile etmezlerdi secde."
Deger mi?
Ne demis M.Akif Ersoy;
"Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri gelir herşeyden önce.
Vaad etmeseydi Allah cenneti, O'na bile etmezlerdi secde."
Hgeldin Salih...
[ı]arkadaşın konusunu işgal ettik ablacım,teşekkürler yorumların ve düşüncelerin için.yazdım bir yere xd[/ı]
Senin canın iş olmadığı için yada bişeylerden bıktığın için. Standart şeylerden olabilir. Ama benimde canım çok sıkılıyor. Canımı bazıları çok sıkıyor bunalıyorum bunaltıyorlar bunalttırıyorlar . Takıl buraya hayatını yaşa. Sohbet et dolan yazıları oku. ha burda kimse o yazıları konuları okumaz geyik olmadıığı sürece o yöndende yalnız hıssedersın kendını bunaldım ay ayol dıyebılırsın normal bende dıyordum. 2008'de ki mesajlarımı okusan gülmekten ölürsün. Velhasıl. Gir sohbet konularına falan bak. Bizim liseliler şimdi derste bitsin güldürürler seni. Minimini birlerimiz falan var.
evet kesinlikle bi şeylerden bıktığım doğru 2008 deki mesajların nerde?:67:
2008'de kaldı xD
allA ALLA ÇOK MERAK ETTİM ÇOKMUN İYİYDİKİ ACABA 2008 MUHABBETLERİ BİLMİYORUMJ ASLINDA İNSAN BAZEN MELANKOLİ OLUYO HER ŞEYDEN SIKKINLIK GELİYO ÇEKİP GİDESİ GELİYO HER ŞEYİ BIRAKIP KARMAŞIK DUYGULARIN DÜNYASI DEMEK DAHA ANLAMLI...:174:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.