---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Bütün gün evdeydim hiç küfür etmedim xD
B By SerhaT Kayıtlı Üye 21 Haz 2011 #381 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Bütün gün evdeydim hiç küfür etmedim xD
A Adelia Bayan Üye 21 Haz 2011 #383 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz kardesıme bnde kalsın ndenı .p
A amurdad Bayan Üye 21 Haz 2011 #384 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz O kadar çok küfür etmeyi bilmem ama bildiklerimi içimden ettim istanbulun trafiğine
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz O kadar çok küfür etmeyi bilmem ama bildiklerimi içimden ettim istanbulun trafiğine
iSTiSNa Bayan Üye 21 Haz 2011 #385 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz kufur deil de eski mahallemizdeki birinin mal gibi bakisina icimden bisiler dedim
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz kufur deil de eski mahallemizdeki birinin mal gibi bakisina icimden bisiler dedim
H HaDeS Kayıtlı Üye 21 Haz 2011 #386 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz prensip olarak kufur etmem edene de karismam..
'Gülümse :D Prenses 30 Haz 2011 #388 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz kendini bir şey sanan arkadaşıma sabah sabah
'Gülümse :D Prenses 30 Haz 2011 #389 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz bide sözlüye yarım saat geç kalan öğretmene
S SeRCaN46 Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #391 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz gece yarısı mesaj gönderip uykumu bölen şahsa..
SpastikAdam Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #392 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Şu ana kadar hiç küfür etmediğime küfür ettim.
PiencieS Bayan Üye 19 Tem 2011 #393 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz uykumu bölen özel numaraya.
cerennc58 Bayan Üye 19 Tem 2011 #394 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Özür dilemesini beklediğim halde özür dilemeyen Mal arkadaşıma
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Özür dilemesini beklediğim halde özür dilemeyen Mal arkadaşıma
filterfunk Bayan Üye 18 Eyl 2011 #395 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz işleri savsaklayan iş arkadaşlarıma
E eylulecem Bayan Üye 18 Eyl 2011 #397 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz ALi Demir e istifa etmediği için..
filterfunk Bayan Üye 18 Eyl 2011 #398 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz görmemezlikten gelmem gereken birine
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Şub 2012 #400 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Stinko' Alıntı: bugun kufur etmedım Genişletmek için tıkla ... .
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Stinko' Alıntı: bugun kufur etmedım Genişletmek için tıkla ... .