---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz ben küfür etmem içimden saydırıyorum
leylmira Bayan Üye 2 Ocak 2013 #421 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz ben küfür etmem içimden saydırıyorum
yigitbircan Banned 2 Ocak 2013 #422 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Kaça kadar saydiriyorsunuz ?)
leylmira Bayan Üye 2 Ocak 2013 #423 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz etİket atmasını bilipte atmayanlara yüze kadar xD
leylmira Bayan Üye 2 Ocak 2013 #425 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz kızdıYsam kulaklarını çınlatırım xD
yigitbircan Banned 2 Ocak 2013 #426 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Bugun hic kulaklarini çınlattıgınız oldumu gerci gün yani başladı P
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Bugun hic kulaklarini çınlattıgınız oldumu gerci gün yani başladı P
Mjoy Kayıtlı Üye 3 Ocak 2013 #427 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz mikro ve idre hukuku hocasına
H HayaList Bayan Üye 3 Ocak 2013 #428 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz BEn herşeye küfrederim bugünde ********in biri için ağlayan arkadaşıma küfrettim onun için ağladığı için.
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz BEn herşeye küfrederim bugünde ********in biri için ağlayan arkadaşıma küfrettim onun için ağladığı için.
AliceWonder Banned 4 Ocak 2013 #429 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz bir üyeye kizdim ama küfür etmedim la havle cektim
S Stinko Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 #430 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz oooo bugun cok kufur ettım nate jawai,güvenlık ali,ev arkadasıma vsvs
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz oooo bugun cok kufur ettım nate jawai,güvenlık ali,ev arkadasıma vsvs
S Stinko Kayıtlı Üye 31 Ocak 2013 #432 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Besıktas basketbol takımınaa cokcaa ettım bugun
SaMuRai Kayıtlı Üye 31 Ocak 2013 #434 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Bakım varmış diye elektriği suyu kestiler bakım yapanlara iyi bi ettim xD
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Bakım varmış diye elektriği suyu kestiler bakım yapanlara iyi bi ettim xD
Deniz kızı Bayan Üye 1 Şub 2013 #435 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Gene ; 'Sizi ise alamiyoruz, ama baska bi yerde is bulabilmeniz icin bol sanslar diliyoruz' mektubu geldi.
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Gene ; 'Sizi ise alamiyoruz, ama baska bi yerde is bulabilmeniz icin bol sanslar diliyoruz' mektubu geldi.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 1 Şub 2013 #436 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Alt kattakilere. Azıcık kısın be televizyonun sesini.
sevdaseli Bayan Üye 16 Mar 2013 #439 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz etmedim asla küfür etmemki
S Stinko Kayıtlı Üye 25 Mar 2013 #440 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Bugunnn cokcaa ettım haladaaa edıyorummm hatta sebebınıı gecc