---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Hergün Müşterilere
mustinho1 Kayıtlı Üye 5 May 2011 #362 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Dream' Alıntı: Hergün Müşterilere Genişletmek için tıkla ... hacı senın ıs ne ona gore davranalım kufur yemek ıstemem)
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Dream' Alıntı: Hergün Müşterilere Genişletmek için tıkla ... hacı senın ıs ne ona gore davranalım kufur yemek ıstemem)
NewCS Kayıtlı Üye 5 May 2011 #363 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Boşver,Bilmen iyi Olmaz Kişisel Sayfa Bölümünde Yazıyor Bu Arada Öğrenmek İsterseniz. http://www.duslerforum.org/dreamca-t344196.html
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Boşver,Bilmen iyi Olmaz Kişisel Sayfa Bölümünde Yazıyor Bu Arada Öğrenmek İsterseniz. http://www.duslerforum.org/dreamca-t344196.html
mustinho1 Kayıtlı Üye 5 May 2011 #364 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz tmm ogrendım bundan sonra daha temkınlı olmak lazım
Sibel1 Bayan Üye 8 May 2011 #366 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz sabah kuzenim annesi onu bırakp işe gidince 1 saat ağladı uykmdan uyandım bnde ona küfür ettm
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz sabah kuzenim annesi onu bırakp işe gidince 1 saat ağladı uykmdan uyandım bnde ona küfür ettm
erencyln1903 Kayıtlı Üye 30 May 2011 #367 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Matematikten 25 Almışım O Yüzdün Bastım Biiiiiiiip
A Adelia Bayan Üye 30 May 2011 #368 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Diziye..isler istedigim gibi gitmedi .p
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 30 May 2011 #371 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz ....... insanlar olduğu için ! Moderatör tarafında düzenlendi: 30 May 2011
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 30 May 2011 #373 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz getir bana düzeltiyim Patronların SürekLi mustafa demesine
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 30 May 2011 #374 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz bahar şenliklerine getire getire grup yağmur'u getirmişler amele bi grup
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz bahar şenliklerine getire getire grup yağmur'u getirmişler amele bi grup
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 11 Haz 2011 #375 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Patronları bipLedim ama cok fena
AySe^^ Bayan Üye 11 Haz 2011 #377 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Aysenur'a. Neden olduğu önemli mi?
RuyaLarda Bayan Üye 12 Haz 2011 #378 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Muzeyyen hoca'ya bırakmıssss ....... . cokta tınnnnn!
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 12 Haz 2011 #379 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz lisede ayar olduğum okul müdürünü sandık başında görünce tutamadım kendimi :/
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz lisede ayar olduğum okul müdürünü sandık başında görünce tutamadım kendimi :/
'Gülümse :D Prenses 12 Haz 2011 #380 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz sevgilme yaptığı kazık için