---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Cansu ya, genel de ederim
Cassu Bayan Üye 6 Mar 2016 #522 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz kenks' Alıntı: Cansu ya, genel de ederim Genişletmek için tıkla ... Ulan aynısını yazmak için girdim şuraya Allah seni kahretmesin xD Gökçeye her gün düzenli ederim
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz kenks' Alıntı: Cansu ya, genel de ederim Genişletmek için tıkla ... Ulan aynısını yazmak için girdim şuraya Allah seni kahretmesin xD Gökçeye her gün düzenli ederim
Earl Freyja Bayan Üye 26 May 2016 #524 Cevap: bugün neye ve niçin küfür ettiniz Kendime, kolumu dolaba vurdum.
sincity Kayıtlı Üye 27 May 2016 #525 Cevap: bugün neye ve niçin küfür ettiniz Güzelce bi güzel küfür ettim Kulpu kırık çaydanlık
*Lykia Bayan Üye 18 Haz 2016 #526 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Ne saçma sapan bir konu :krzma:
Heretic. Erd Bayan Üye 18 Haz 2016 #527 Cevap: bugün neye ve niçin küfür ettiniz Canım sıkıldığı için.
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 11 Tem 2016 #528 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Evet Saçma Konu :rpat::rpat:
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 11 Tem 2016 #531 ---> Bugün Neye ve Neden Küfür Ettiniz ? Küfür Yok Bana Yakışmaz
N Nuyageva Bayan Üye 21 Tem 2016 #532 Allah beni affetsin minik küfürler ediyorum darbecilere buara...
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 22 Tem 2016 #534 ---> Cevap: Bugün Neye ve Neden Küfür Ettiniz ? Heretic.' Alıntı: Canım sıkıldı arkadaşlarıma sövdüm. Genişletmek için tıkla ... Mesajı Görünce Çok Güldüm :11::11::11:
---> Cevap: Bugün Neye ve Neden Küfür Ettiniz ? Heretic.' Alıntı: Canım sıkıldı arkadaşlarıma sövdüm. Genişletmek için tıkla ... Mesajı Görünce Çok Güldüm :11::11::11: