---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz enise haketti
_GoDFaTHeR_ Banned 26 May 2009 #323 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Bügün Maçda Gölümü Saymadılar Bende Küfür etim :S
L limonlubrokoli Bayan Üye 27 May 2009 #329 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz yemekhanedeki aşçı bozuntularına..
Rock SouL Kayıtlı Üye 27 May 2009 #330 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Fizikçiye.. Kazık sormuş sorularu
N ` nazLı .. Bayan Üye 27 May 2009 #332 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz moDeme we kompLe pc ye kenDime kapıyı deLi gibi çaLan şahsiyete kuzen bozuntuSuna emRe akıLLısına
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz moDeme we kompLe pc ye kenDime kapıyı deLi gibi çaLan şahsiyete kuzen bozuntuSuna emRe akıLLısına
PERITOZU Bayan Üye 28 May 2009 #333 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Sürekli Beni Kandıran Beni Bırakmayan Beni Sevmeyi Beceremeyn Murata
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Sürekli Beni Kandıran Beni Bırakmayan Beni Sevmeyi Beceremeyn Murata
K kemal35 Banned 12 Ara 2009 #337 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz stoke cıtye ettim bol bol 1 olcak maç 0 oldu
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 17 Ara 2009 #338 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz arka sırada oturan arkadaşa ettim kopya vermedi bana diye.
K kemal35 Banned 17 Ara 2009 #339 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz GaLateia' Alıntı: arka sırada oturan arkadaşa ettim kopya vermedi bana diye. Genişletmek için tıkla ... çalışmadınmı sınava sakalım uzamıştı ona küfür ettim
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz GaLateia' Alıntı: arka sırada oturan arkadaşa ettim kopya vermedi bana diye. Genişletmek için tıkla ... çalışmadınmı sınava sakalım uzamıştı ona küfür ettim
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 17 Ara 2009 #340 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz geometri dersiydi.çalışsam da anlamıyorum okul servisine ettim çok geç geldi diye
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz geometri dersiydi.çalışsam da anlamıyorum okul servisine ettim çok geç geldi diye