---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz aRkadasa ettim maçta ayaqıma vurmustu :D
PediqRee Kayıtlı Üye 16 May 2009 #301 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz aRkadasa ettim maçta ayaqıma vurmustu
Bezmi$h Banned 16 May 2009 #305 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz bugün en güzel günlerimden biriydi küfür etmedim
daNdİq Kayıtlı Üye 17 May 2009 #308 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz bugün hayatımda ilk defa bir futbol takımına bu kadar küfrettim.Allah belanı versin Bucaspor.
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz bugün hayatımda ilk defa bir futbol takımına bu kadar küfrettim.Allah belanı versin Bucaspor.
-CaMBaZ- Banned 17 May 2009 #310 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz hayatımda hiçkimseye karşı küfür etmedim kimse benim ağzımdan küfür duymamıştır,ki bazıları vardırki ağızları küfür kokar...yanlarına yaklaşamazsn
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz hayatımda hiçkimseye karşı küfür etmedim kimse benim ağzımdan küfür duymamıştır,ki bazıları vardırki ağızları küfür kokar...yanlarına yaklaşamazsn
meRve^^ Bayan Üye 25 May 2009 #315 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz edebiyattn 30 aLdm o yüsden ettm ):