Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

Ucum yok bucağım yok, saklımdasın ey yar haberin yok der de Erdal Güney, Elsa bu parçayı hiç sevmez mi.. Çok teşekkür ederim ki) Bende şuan dinlediğim şarkıyı göndereyim o halde acaba sen sever misin?

Nil görürse hemen der ki arabeskçi Gaye :3dth8: Ne alakası var ki şimdi çok ayıp :R

Sevmem mi Niran Ünsal sevilmez mi...Sen Nile bakma oda sever ama içten içte söyleyemez )

Gözlerimi açsam da sEn çıksan karşıma ;) güzel bunu dinliorum şimdi sizde dinleyin bi zahmet :3dth8:

ayrıcana trip atan benim, triiippiime tripple karşı gelene çok piss trip atarım haa!!xD

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] (şu iki canı sana havale diyorum eti senin kemiği benim xD)

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] ama bu şarkı çok güzel) ve "benim" dedigim şarkılardan biri...iyi geldi gece gece teşekkürler canımcım) o iki canı ver bana ben hallederim xD

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] ama bu şarkı çok güzel) ve "benim" dedigim şarkılardan biri...iyi geldi gece gece teşekkürler canımcım) o iki canı ver bana ben hallederim xD

Beğenmene sevindim ben yokken ikisi arkamdan atıp tutuyor görmücemi sanıyorlar hahytt xD dimi

Gözlerimi açsam da sEn çıksan karşıma ;) güzel bunu dinliorum şimdi sizde dinleyin bi zahmet :3dth8:

ayrıcana trip atan benim, triiippiime tripple karşı gelene çok piss trip atarım haa!!xD

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] (şu iki canı sana havale diyorum eti senin kemiği benim xD)

Buldunuz bizim gibi iki canı halledin bakalim...Kemigimi napıcaksin ki hııı napıcaksın kırcakmısın....hadi hayaL etlerimi liğme liğme doğrar da sen kemiklerimi napıcaksın ...

süs yaparım xD

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] [MENTION=156736]quLDeniz[/MENTION]

Aglarsa anam aglar
Yalan olur gerisi beni anlamaz
Hic olmazsa nasibim olur
Beni de vur yaban ellere güven olmaz

Susarim sözünü tutarim
Nefesinle hayat bulurum
Söz buyur sana kul olur
Bu can bin de bin kere ölür

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Severek dinliyorum teşekkür ederim hatun)

çok teşekkür ediyorum leylmira`cım :eda: son ses dinLemek isterdim ama kulaklıktan dayanabiLdiğim ses ayarında kahvemi yudumLayarak dinLiyorum :124af:

[MENTION=153703]Wu-Tang[/MENTION] [MENTION=77462]eslem61[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION]​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri