Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

Bak işte yaklaşıyor fırtına
Bak yine yükseliyor dalgalar
Yollardan sonra yıllardan sonra
Şarkılar söylüyor çocuklar
Yollardan sonra yıllardan sonra
Yeniden yanyana onlar

bu şarkıyı yapıp söyleyen anlamsızca yapmış demek ki buraya ekleyiş amacım bu...sevmeyi bilememiş demek ki....yazık olmuş yollar yıllar ....aşka mesafe koyulur mu hiç nasıl acı tatlı olacak sonra...acı tatlıdır değil mi derya.....

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] [MENTION=54256]Mastor[/MENTION]

Herşeyin bedeli var, güzelliğinin de.. Birgün gelir ödenir, öde Firuze..
En sevdiklerimden..)

oy anam ben nere gidem...[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] şarki güzel şarkı Teşekkürler...Bu şarkınında bende bi anısımı diyim acısımı oyle bişiysi var.

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]
Kusura bakma yahu, bilseydim etiketlemezdim. Rica ederim. Sezen'in en sevdiğim parçası, beni anlatıyor sanki birden bütünleşiyoruz şarkıyla))

aynen bende oyle severim cok sevdigim bi eseri ...bi tatsız ani oldu, şarkıyı artık tad alarak dinlemiyorum...ama severim yani..iykide etiketlemişsin .

Tşkler canım [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] benim bir anım yok olsa anlatırdım xD

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION]..[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]..[MENTION=158167]LIYA[/MENTION]..[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]..[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]..[MENTION=157575]She`[/MENTION]

Soner Sarıkabadayı - Tuzlu Su

Keçi Keçi

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]
Teşekkür ederim abiciğim. :221: Keçi kim acaba :vala_02:

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Bu adamın danslarına çok gülüyorum, çok çekiyor sanırım ondan o halde oluyor) Şarkılarını ise çok seviyorum. Teşekkürler)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri