Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] sanada teşekkürler canım yazdım zannettim yazmamışım)

Hep arabesk dinliyorum öyle mi [MENTION=154874]leylmira[/MENTION]?
İşe geldiğinde bu şarkıyı dinleyerek başlamanı istiyorum.
[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Bize biraz tempo lazım)) İyi dinlemeler.

Tamam hayhay [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] bence bi sakinca yok senin hatun [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] işe gelince Ajda Pekkanla devam etsin...

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] ve [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] en az ajda kadar gerginim ama iyi geldi şarkılar ;)

keçi kimmiş yahu orda bir keçi ibaresi şettim ben üstüme alınmadım nede olsa ben değilim xD

topyekün sizi severim ben sözlere takmayın müzik güzel :)))))))))) :love3: :love3:

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Sözlere çok takasım geldi ne dersin [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] xD
Bu arada şarkılarınız için teşekkür ediyorum ben :R

valla küserim zati tepemde herşey üstüme geliyor xD sinirciğimi sizden almıyım xD

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Sözlere çok takasım geldi ne dersin [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] xD
Bu arada şarkılarınız için teşekkür ediyorum ben :R

valla küserim zati tepemde herşey üstüme geliyor xD sinirciğimi sizden almıyım xD

Tamam Elsa şuan itibariyle leylmiyaw'a karşı tribe girmiş bulunuyoruz senin istegin üzerine...artık çalışıp çabalasın bizim tribimizi gidermek için işine yok cok yogunmuş bilmem neymiş miş miş bizimde var yogunlugumuz gene sana tribimizi yapıyoruz...üzerine düşeni yapceksin biz laf anlamaz iki insaniz dimi Elsa...

Şarki içinde harbiden Teşekkür P

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION], [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]la hemfikirim ona göre xD

Senle beraber olsakta sevgilim
Hiç görmesek birbirimizi, özlesek
Hep yalnızlık yavrum
Yalnızlık ömür boyu

Birden sen gelsen aklıma
Seni unutsam bazı bazı
Meraklansam gizlice,
Delice kıskansam seni

Hep yalnızlık var sonunda
Yalnızlık ömür boyu,
Hep yalnızlık var sonunda
Yalnızlık ömür boyu

Onur'a :uzgunkiz:

Çok oldu dinlemedim az once tesadüfen karşıma çıktı [MENTION=156426]Elsa[/MENTION]'da severmiydi ki acaba dedim...

Ucum yok bucağım yok, saklımdasın ey yar haberin yok der de Erdal Güney, Elsa bu parçayı hiç sevmez mi.. Çok teşekkür ederim ki) Bende şuan dinlediğim şarkıyı göndereyim o halde acaba sen sever misin?

Nil görürse hemen der ki arabeskçi Gaye :3dth8: Ne alakası var ki şimdi çok ayıp :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri