Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

@InnoCence & @bluee @ßayan Taruz @CaSPeR35 @LIYA @'hayaL @yigitbircan @leylmira @Elsa @sEmih @Wu-Tang @KızıLAteş @yesil83 @Thundeers @Nymphadora @nlsua @quLDeniz @AyPerisi @She` @_JOK3R_ @gizliozne @Valetta @lolamera @Amor ve suan yazamadigim herkese.

kadir mevlam

kadir mevlam esirgeme benden kadrini
ya benide mutlu kıl yada kazdır kabribi
milyonlarca kulundan tek birini istedim
onu bile cok görüpde bana vermedin

bu sözlerime nolur incilme
isyan etmek ne demek binlerce tövbe
bendeki bu sitem su kaderime
tövbe sana yaradanım binlerce tövbe
isyan eden kullarindan eyleme beni
tövbe sana allahin binlerce tövbe

aşkın günahını severek cekmis
kimi biraz sevilmisse kimi gülmemis
ne suç islemisse gönlüm islemis

şu arsız gönlümden kurtulamadım
uğruna ne yaptım ise yaranamadım
sonunda herşeye isyankar oldum

beni doğuran anama isyankar oldum
sen affedersin yarabbim binlerce tövbe

Teşekkür ederim,kardeşim

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok teşekkür ederim ßeni de unutmayıp parçayı armağan ettiğin için :hi:

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok teşekkür ederim ßeni de unutmayıp parçayı armağan ettiğin için :hi:

[MENTION=40478]KızıLAteş[/MENTION]

rica ederim ikinizede. umarim begenmissinizdir.

cok fazla sarki eklemem binde bir ama bugun icimden geldi :) yine duygusal bir animdayim sanirim :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ; cok tesekkurler abla,dusundugun ıcın. : )

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] :eda:
[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] :eda: teşekkürler :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] teşekkür ederim beni de düşündüğün için. :)

Evet beğendim, beklemediğim bir jest çok incesin.

rica ederim.

bazi seyleri SIK SIK yapmasini sevmiyorum... arada bir olsun ozel olsun istiyorum.
burda sadece bir iki kisi benden buyuk. buyuklerim ve kardeslerim beni unutmuyorlar sagolsunlar, cok mutlu oluyorum unutulmadigim zaman ama bu tur konularda ben biraz tembelim, konu acmak, birilerine birseyler gondermek konusunda cok tembelim,ve gonderdigim zaman butun herkese gondermesini seviyorum. gondeririken biran olsun nikini (ismini) unuttugum kisi olur diye korkuyorum alinmasini istemiyorum kimsenin cunki, bazende etiketlemeyede cekiniyorum :) basima ne gelecegi belli olmuyor, etiketledigindede etiketlenmek istemeyenlerde oluyor tabi (sakin yanlis anlamayin kizmiyorum nasil etiketlendiginde sevinen kisiler oluyorsa bu haklari ise, istememeleri hoslarina gitmemeleride en dogal haklari) yani bu tur konularda biraz muallaktayim o yuzden SIK SIK yapmayi tercih etmedigim konular.

ama beni isteyen istedigi yere etikletleyebilir :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

tövbe tövbe hediye ettiğin şarkıya bak, isyankar mı edeceksin sen bizi. yinede teşekkürler bu da benden sana gelsin :)

rica ederim.

bazi seyleri SIK SIK yapmasini sevmiyorum... arada bir olsun ozel olsun istiyorum.
burda sadece bir iki kisi benden buyuk. buyuklerim ve kardeslerim beni unutmuyorlar sagolsunlar, cok mutlu oluyorum unutulmadigim zaman ama bu tur konularda ben biraz tembelim, konu acmak, birilerine birseyler gondermek konusunda cok tembelim,ve gonderdigim zaman butun herkese gondermesini seviyorum. gondeririken biran olsun nikini (ismini) unuttugum kisi olur diye korkuyorum alinmasini istemiyorum kimsenin cunki, bazende etiketlemeyede cekiniyorum :) basima ne gelecegi belli olmuyor, etiketledigindede etiketlenmek istemeyenlerde oluyor tabi (sakin yanlis anlamayin kizmiyorum nasil etiketlendiginde sevinen kisiler oluyorsa bu haklari ise, istememeleri hoslarina gitmemeleride en dogal haklari) yani bu tur konularda biraz muallaktayim o yuzden SIK SIK yapmayi tercih etmedigim konular.

ama beni isteyen istedigi yere etikletleyebilir :)

Hemfikiriz bu konuda ama ben pekte kafama takmıyorum beni etiketlememişler olayına. Herkes mutlu olsun kendi ortamlarında eğlendıklerı insanlarla bu yeterli Kardeşim :) bu tarz oyunlarda üye etiketlemeyi kendim için pekte sağlıklı bulmuyorum, bazen saçma sapan sorunlar cıkabiliyor.

Herneyse konu dağıldı Tekrar teşekkür ederim çok incesin.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

tövbe tövbe hediye ettiğin şarkıya bak, isyankar mı edeceksin sen bizi. yinede teşekkürler bu da benden sana gelsin :)

ne isyankari akillim, okusuna tovbe diyor adam :) sagol. musait oldugumda dinlicem. :)

Hemfikiriz bu konuda ama ben pekte kafama takmıyorum beni etiketlememişler olayına. Herkes mutlu olsun kendi ortamlarında eğlendıklerı insanlarla bu yeterli Kardeşim :) bu tarz oyunlarda üye etiketlemeyi kendim için pekte sağlıklı bulmuyorum, bazen saçma sapan sorunlar cıkabiliyor.

Herneyse konu dağıldı Tekrar teşekkür ederim çok incesin.

:) rica ederim.

Teşekkürler [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] yüreğine sağlık..

sagol abicim, sen bana kirkinisin bakim? hani yaptigim o yorumdan dolayi? :)
kirdimsa ozur dilerim. sana seranat yapayim cicek verim :cy(19): :)

Yo kırık degilim aklımdan bile gecmedi sana kırılmak)
ama sen farzet kırıkım say yapıcağını yap gene Pp

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tşekkürler canım ve diger şarkı hediye eden arkadaşlara teşekkür ederim )

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] abiciğim [MENTION=74275]yesil[/MENTION]38 ikinize de çok teşekkür ederim.

[MENTION=42515]She[/MENTION]
Bende yeri bambaşka olan, anlamlı olan bir şarkı seçimiydi. Teşekkürler ediyorum toprağım)
[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]
Çok sevdiğim bir parça, çok teşekkür ediyorum)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri