bir tek seni unutamam..

Bir tanem, iki değil üç tanem... biri sen biri ben biri belli olacak benimle evlenirsen...

Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim...

Eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev daha sonrada istersen beni ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin çünkü ben seni öyle sevdim...

Her hatırlayış evvelinde unutmayı saklar bilir misin?Ve bilir misin ben seni bir dem olsun UNUTMADIM...

Güllerimiz olsun kırmızı ve beyaz. kırmızı güller senin, beyaz güller benim..beni unutursan kırmızıı güller solsun ..seni unutursam beyaz güller kefenim olsun..

Sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir...

Dünyadaki herkes için herhangi birisin ama her hangi biri için dünyalara degersin...

Sen beni,benim seni sevdiğim kadar sevseydin; benim seni, senin beni sevdiğin kadar sevdiğimi anlardın...

Ağlama gözlerine yaş değmesin. Gül dudaklarından tebessüm eksilmesin. Sev kalbinden yerim silinmesin. Unutma ,sen sadece benimsin...

Keşke dağlarda gelincik olsaydım da, okşamasını bilen avuçlarının için de solsaydım...

Bir yudum zehir olsan, bir an bile düşünmeden seni içerdim, sırf seninle bir olmak ve seni iÇimde hissetmek için...

Çiçeklerin en güzeli gül,güllerin en güzeli sen... Çiçeklerden gülü güllerden seni seviyorum...

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim, olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

Gül bahçesinde geçse de ömrüm; inan senin üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamak olsa da ölüm inan ugrunda ölmeye deger be gülüm...

Bu gün dünyayı istediğin renge boyayıp bu rengi insanlara sevginle dagıt kendini sevginin rengi diye tanıt çünkü senin varlığın sevgiye en büyük kanıt...

Seni sevmek buz gibi havada iki kat yorgana sarılmak gibi ,ayrılmak yaz sıcağında soğuk duşlar almak gibi kutuplarda yaşamak ne güzel bir şey olsa gerek...

Dağlardan kağıt yaptım, okyanuslardanda mürekkep, sonra her yere ismini yazdım. Yazınca sevdim mi sandın ? Ben seni sevmedim, ben senin Oldum!

Yalnızlık gecelerin,Ümit bekleyenlerin,Hayal çaresizlerin,Yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin birtanem...

Kimbilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim kimbilir hangi ellerden son suyumu içeceğim belki göremeden öleceğim fakat yinede seni 'Edebiyen Seveceğim'...

Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla...

Sarı giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun...

Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken ipler Kopsun, Düştügüm O Yer dudakların olsun...

Gece midir insanı hüzünlendiren,yoksa insan mıdir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?

Ölsen bile benden kurtulamazsın. Kefen olur bedenini sararım.Yağmur olur üzerine yağarım.Çiçek olur mezarında açarım. Ölsen bile benden kurtulamazsın...

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin...

Dal rüzgarı affetsede kırılmıştır artık nafile...

Çiçekler rüzgarın şiddeti ile, erkekler kızların ihaneti ile solar...

Hayatta en acı şey; merhaba diyerek birleşen ellerin elveda diyerek ayrılmasıdır...

İnsanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana ulaşamayarak bir yaş daha yaşlandım.

Geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol.

Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın, Senin kor dudakların vız gelir güzelim...

Hayatta iki şeyi sevdim birisi gül diğeri sen; Gülü sevdim dikeni battı seni sevdim kalbim yandı.

Bir çocuk gülüşünde, rüzgarın en çapkın öpüşünde, yağmurun her şaçına her düşüşünde beni hatırla....

Yarı dalgalı olmamalı deniz ya tam durulmalı ya da kudurmalı yarı ümit vermemeli sevgiliye ya tam sevmeli ya da çekip gitmeli..

Dikenler açtırdın gönlüme güller degil, beni sen bitirdin yıllar degil, hani sevmiştik birbirimizi, bizi sen ayırdın yollar degil !!!

Sevmek büyük cesaret ister seven hep fedakârlik bekler seven ne kadar severse sevsin sevilen hep nankörlük eder...

Sen rüyalarında beni arıyorsun ya her an yanındaki ben degil miyim sanki, boşuna arıyorum o mutlu günleri sen beni unuttun da ben seni unutmadım mı sanki... ..

Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar.Güneş yanlız olsada ışık saçar.Doğruların kaderidir yanlızlık.üzülme!! Kargalar sürüyle kartallar yannız uçar...

Umuda kurşun sıksa da ölüm, Umuda kurşun işlemez GÜLÜM...

Ses etmesemde öfkem saklı sana bakışımda bir tokat atıp gitmek vardı ama alacağın olsun oda deymez sana...

Aşkımıza nokta koyma; sana bir kucak dolusu virgül getirdim...

Umarım sevgime layık olmayan sen ahıma kurban olmaya alışırsın...

Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında. eğer bana geri dönecek olursan,ya meyhanedeyim ya da tam karşısında...

Yollarıma dökülen güllerden yıllarımı verdiğim acılardan ve senden kurtuluyorum mutluluga dair ne varsa hepsinden bir damla da ben istiyorum belki inanmayacaksın ama artık seni hiç sevmiyorum...

Bir yaz rüzgâr ki eser içimde dolu dolu çekerim içimin derinliklerine tutuşur gözlerim akar yüreğime başlar bir çağlayan birden bire beste olur ismin yüreğime artık benden yok sana hiçbir fayda gönlüm artık başkalarında bulursun sende kendine kendin gibi biri boşuna ağlama...

Bakmayın yaşım belki küçük, doğduğumdan beri gördügüm dertlerin hepsi büyük, omuzlarımda her zaman agır bir yük ,aşktan yana aldım payımı, kalbim hep paramparça kırık dökük...

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe dokunmaya benzer.Sen o suya yazı yazdın şimdi güneşin doğmasını bekle...

2.Senle ben Batı Doğu ama Dünya Yuvarlak,unutmaki yollar kavuşmak içindir. bir gün bir yelerde mutlaka tekrar buluşacağız arkadaş

Tanrım beni bir son bahar günü öldürki o zalim mezarıma getirecek bir gül dahi bulamasın

Aşkımız şekerden, sevgimiz tuzdan, evimiz ateşten... bir gün ne oldu biliyormusun ? Yağmur yağdı

Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar. Güneş yalnız doğsa da etrafa ışık saçar. Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık,kargalar SÜRÜYLE ama kartallar YALNIZ UCAR!

Sevmek uykuda O'nu sayıklamaktır.Sevmek O varken Bendemeyi unutmaktır.Sevmek O yokken zindanı tatmaktır

RAHATSIZ OLUYORSAN BAKISLARIMDAN,KAPATIRIM GÖZLERIMI,BIRDAHA ACMAM!VARLIGIMDAN RAHATSIZ OLUYORSAN,ÖLDÜRÜRÜM KENDIMI,BIRDAHA CIKMAM KARSINA!EGER SENI RAHATSIZ EDEN "SEVGIMSE",ÜZGÜNÜM,BUNA ENGEL OLAMAM!!!

YAZIN KAVRULAN SICAGINDA AY GECENİN KARANLIĞINA GÖLGE DÜŞÜRDÜĞÜ ZAMAN YÜZÜNDE SONSUZ BİR TEBESSÜM GÖNLÜNDE SEVGİLERİN EN YÜCESİYLE MUTLU OL

Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın

Aksamlari yataga girmeden önce gökyüzünde parlayan bir yildiza el salla. Bakarsin sevdiginde onu izliyordur

Yalnızlığımda seni büyüttükçe kalabalıklaşacağım .. sen kendi kalabalığında hep yalnız olacaksın .

Aşk Sözleri

Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim balık olurdum !...

Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştüyü vadiler. Bulutlara öyle baktım. Ama şimdi yalnızca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri. Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma...

Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yönünü rüzgara dön yeter. Çünkü ben o rüzgardayım....

Aşk gözlerde başlar, dudaklara iner, kalbi fetheder, tekrar gözlere çıkar, yaş olup iner

Aşk bir güle benzer; çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın, diken kısmında ise sonsuz acıları tadarsın...

Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek...

Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgi bulmaktır...

İnsanlar bir gül peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaları göremezler...

Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi...

Aşkı reddetmek; güneşin batışını görmekten üzüntü duyduğun için, doğuşunu izlemeden zevk almayı reddetmek gibidir...

Sen elimden tutunca, deniz başardı içimi. Sen elimden tutunca, yüreğim yeşil yosunlara takılıp günlerce dip akıntılarının peşi sıra gitmek isterdim.

Rüyalarını gül yapraklarıyla yatağını papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kâbusları aldım ki en güzel rüyaları sen göresin

Dudakların gibi sıcaktı, kahveyi bıraktım.
Dumanında hayalin vardı, sigarayı bıraktım.
Rüyalarım hep sendin, uyumayı unuttum.
Ama bir tek seni unutamadım.

Yıllar vardır nasıl geçtiğini bilmezdim, bir gün vardır yaşamın anlamını değiştirdi bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, işte o anı senle yaşadım senle sevdim.

Seni sevdiğimi sana nasıl söyleyeceğimi bilseydim şu anki gibi seni düşünerek üzülmez senin ile geçirdiğim vakitleri düşünerek sevinirdim

Ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim; sen ise, bir "insan olma" cesaretini bile gösteremedin... Aşkı anlamayanlara...

Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin şiirini yazamam yinede...

Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin.

Seni benim kadar sevenler, sana benim kadar hasret kalsın.

Aşk pazarında canlar satılır, satarım canımı alan bulunmaz.

Sen, benim anılarla bitip giden rüyama hiç bir zaman ses vermeyen doğamsın.
Utanırım, söyleyemem yaşadığım yalnızlığı, kelimeler yetmiyor ki, bu mu sevda dedikleri.

Yanında benden yakın başka biri de olsa, her şeyi inkar etmiş inandırmış olsan da, ve ona duygulanmış sevdalanmış olsan da, biliyorum bu gece beni düşüneceksin.

Sevgimiz yavaş yavaş süzülen çisil yağmur gibi ama ırmakları taşıran cinsten...

Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır şeytanın bacağını bir kez beni hatırla, bir sonbahar serinliğinde...
Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum.

En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme, unutma ki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi

Gülmek senin için bir tutku olsun, olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun.

Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi, ürkek bakışlarımda sensizlik, ıskalanmış hayallerimde gençliğim, eremediğim vuslatlarda ümidin.

Sokakta bir kız gördüm takıldı gözlerim gözlerine, Aşığım zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE.

Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir

Bir silahım olsaydı, bir silahım.. Yoksulluğu şakağından, Kaybetmeyi kalbinden, ve sensizliği alnının tam ortasından vururdum.

Ayrılık; küçük bir aşkı söndürür, büyük bir aşkı daha da güçlendirir.

Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok... Kiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya.

Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi... Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

Aşk karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır

Uçurumun kenarında bile olsan gülümse. Sırf hayata gıcıklık olsun diye

Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parçalayacak kadar asildir.

Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!!!

Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmiş, aynen benim seni sevdiğim gibi.

Gözlerimde bir damla yaş olsaydın eğer seni kaybetmemek için hiç ağlamazdım...

Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen yaşanacak hayatın cesaret verecek mutluluk yanı, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni...

Gerçek aşk elma şekerine benzer, şeker bittiğinde elde tek kalan saptır

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri